Pitch Perfect 3 Trailer Tease | BA.rickylefilm.com
Šminka

Pitch Perfect 3 Trailer Tease

Pitch Perfect 3 Trailer Tease

Prikolica Tease Pitch Perfect 3 je ovdje i imamo mnogo osjećaje 😍

Izgleda tako dobro! Ali zašto je Fat Amy napadnut psi?

Pitch Perfect 3 je u decembru, i postaje sve nas pripremio za javnost juriš s tim najrjeđih stvari: istinski pronicljivi prikolica teaser.

Prepun Instagram poruke, iza scene, a trenutke sa snimanja, i zafrkavati nas vodi na vrtlog obilazak snimanju filma sa direktorom Trish Sie, i daje nam nekoliko trenutaka da se radujem kad se pravi trailer lansira uskoro.

Dakle, Rebel Wilson 's Fat Amy su napali psi (nosi zaštitno odelo, na svu sreću, ali ispostavilo se da je loš Rebel je alergičan na pse); i drži se - zašto je pakao je Anna Kendrick 's Beca skokovima gorući brod? Da li su Bellas ide u zaštitu svjedoka?

Dodaj u Anna Camp je Audrey povratka u van naoružan s opterećenjem zapaljenih svijeća, i dobro - ima puno događa. Tu je i dosta Barden Bellas singing (ura), ali s obzirom da je osvojio svjetova u Pitch Perfect 2, gdje će oni ići sada?

Pitch Perfect navijači su se pitali kako će Barden Bellas prolaze u treći film s obzirom da skoro svi je diplomirao - i sada postoji rješenje. Morski lavovi. Cijeli hor je potpomognut morskih lavova.

U redu, tako da nije ni nejasno istina, a kamoli strogo, ali glumačkoj Pitch Perfect 3 imao je kita od vremena (ni mi) detalji dijeljenje svoje putovanje u Georgia Aquarium - i oni su čak radili patentirani Bellas usklađivanje navijaju.

Danas smo se sreli morski lavovi !! #georgiaaquarium smo čak i usklađen sa them🎼🐬🐟🐋🎤🎬 pic.twitter.com/0VyQSP4dSn

- Anna Camp (@TheRealAnnaCamp) 17. Februar, 2017

Je imao najbolje vrijeme @GeorgiaAquarium danas! pic.twitter.com/9btuydFPrU

- Rebel Wilson (@RebelWilson) 17. Februar, 2017

Bilo je puno navijačkih pitanja - je ovo novi pjevač? Da li su Bellas otišao ko-ed? (To mora lav, Diego, bio je momak). Ono što zatraži ovo okupljanje sa originalnim pjevači? I ono što daje sa Bellas biti u svom izvornom uniforme?

The Acapella hor odbacio njihove uniforme u prvi film nakon Anna Kendrick lik Beca ih sve malo opustio.

U Pitch Perfect 2, su nastupali (i dobio) na svjetskom finalu u prsluke, košulje i pantalone - tako je ovo flashback, ili samo slučajni tim izlet?

Toliko pitanja, ali ćemo staviti ih na jednu stranu na trenutak kako bismo mogli gledati BRILLIANCE da je ovo morski lav je potpuno van tune harmonizacije.

Kao što je jedan sveznalica rekao je na Twitteru, upućuje prvi film - možda je to čvorova?

Taj jadni pečat verovatno ima čvorova ⚡️ "The Pitch Perfect Bellas usklađen s morskog lava" https://t.co/yJQDEV4XuF

- Georgina Macias (@tepsucks) 17. Februar, 2017

A evo još malo neverovatno filmova ne možemo čekati da vidimo ove godine!

Filmovi objavljen u 2017. Da smo stvarno stvarno ne mogu čekati