Portugal spa odmor odmor za vino honeymoon Six Senses pregled | BA.rickylefilm.com
Šminka

Portugal spa odmor odmor za vino honeymoon Six Senses pregled

Portugal spa odmor odmor za vino honeymoon Six Senses pregled

Hotel Review: Six Senses, Portugal

GLAMOUR otputovao u Portugal, saznati gdje smo bili.

NAŠE TOP 5:

  1. Na malo parče mirnom neba ušuškan niz krivudavi put i sede na obalama Douro River, tu je. A 90-ak minuta vožnje od zračne luke Porto iu srcu Portugala čuvenog Dolina rijeke Douro vino regije, je mjesto gdje ćete kazniti Six Senses Spa Resort.
  2. Mogli ste kajaku na rijeci ili da se u ranim jutarnjim otvorenom yoga sjednici. Ako biste radije chill out, možete Lounge slikovitom bazen, uzeti krstarenje duž rijeke (degustacija vina kao što ide) ili da se u hotel da vam razonoditi piknik u okolnim šumama.
  3. Spa je dragulj u kruni Six Senses. Koristeći Organic Pharmacy proizvoda, Rose obnove tretman tijela potpis ostavlja polirao, uglačana i ruže mirisom (ne spominje super-opušteno - OK, da, jesam zaspati).
  4. Stilski sobe su uglađen i minimalistički, s dovoljno prostora da se opustite u (ništa slično skučenom sobu da se osjećate Twitchy) što znači da možete zavalite na kauču sa čašom luci prije odlaska u penziju sa svojim smešno udoban krevet. Kupaonice su svi opremljeni s prekrasnim Organic Pharmacy proizvoda, previše, ako želite da se drži sa svojim spa izazvane Zen.
  5. Oh, toliko ukusna hrana, nikada nećete poželeti da prestane da jede. Meni je sve o slavi lokalne proizvode, a povrće ne dolazi dobiti puno svježiji - najveći dio dolazi iz organskog povrtnjak u dvorištu hotela (povući se daleko od bazena da ga istražuju, a disati u miris bilja). Doručak na terasi s pogledom je imperativ, previše - ako je ikada bilo opravdanje za ponavljanje izlete u bife, to je to.
  6. Oni uzmu vino vrlo ozbiljno okolo. Vinogradi pokrivaju padine (odluka za divan, zelenilom pregleda svakog gdje gledate) i većinu ponuda u bar i restoran dolaze iz lokalnih vinara. Degustacija vina sesije su dostupni za 35 € po osobi (vremena su fleksibilni, ali morate rezervirati unaprijed).

Stope na Six Senses Dolina rijeke Douro početi od 285 € po noćenju uključujući poreze, naknadu za uslugu s doručkom za dvije osobe.