Pregled festivala Snowbombing | BA.rickylefilm.com
Šminka

Pregled festivala Snowbombing

Pregled festivala Snowbombing

7 razloga da se stavi Snowbombing na festivalu Bucket List 🎿

Arktiku Disco, šume i fancy haljina igre: sve se dešava na Snowbombing.

Ide u svoju 18. Godinu, Snowbombing je dio novog vala ne-blata, luksuzni festivalima. Održanoj u šarmantnom austrijskom gradu Mayrhofen, jedinstveni ski-rave set-up je povukao u lojalnog fanova koji se vraćaju iz godine u godinu za čari festivala. Od epskih line-up, vannastavnih aktivnosti i nezaboravan mjesta, ovdje je sve razloge morate staviti Snowbombing na festivalu Bucket List.

1. Lokacija

Planine strani grada Mayrhofen čini festivala šta je to. To je curi sa starim austrijskim šarmom i mještanima osvojiti za gostoprimstvo i prijateljstvo. Glavu na jednu od mnogih lokalnih barova u gradu ili uživati ​​u nekim Bečka šnicla ako želite da to uradi kao pravi austrijski.

2. Skijanje

Obroncima Hintertux ledenjaku čine san ski ljubavnika. Otpuhati one paučine s vedrije padinama pred hvatanje après-ski pivo u jednom od brojnih barova u planinu. Jednom kada završite, glavu dolje da se pripremi za još jednu noć partijanja, prije nego što ponovo pokretanje ciklusa...

3. Aktivnosti

Alpine yoga, sjedežnica Speeddating i Snolympics zabava... To se ne zaustavlja na skijanje.

4. Arctic Disco

To je većina jedinstven pozornici festivala, postavite u planinama unutar REAL iglo. Kompletan sa luksuznim krznom tepihe i tri bara izvajane od leda, možete pijuckati vruće Gluhwein oko lomače dok slušate neki od vodećih svjetskih DJ-eva - to je ukupno can't-miss.

5. Maskenbal

Snowbombers Go Hard na fancy haljinu. Nisi živio prije nego što smo svjedoci tri časne sestre skijanje.

6. Šuma

Stajao među debele šumsko pod baldahinom od vila svjetla s pivom u ruci dok gledate neki od vaših omiljenih djela je još jedan nezaboravan trenutak ćete samo dobiti na Snowbombing. Pobrinite se da provjerite Forest stranke.

7. Line-up

Svake godine, Snowbombing uspio povući u vodećim akata iz elektronskih svjetskih dance scene. 2017. Postavi uključeni Chase & Status, pokrenite Jewels i Elrow koji će vam dati neke ideje o svoj položaj.

Najboljim međunarodnim festivalima u uživale u ovog ljeta