Pregled Slam Dunk festival 2018 - muzika i zabava | BA.rickylefilm.com
Šminka

Pregled Slam Dunk festival 2018 - muzika i zabava

Pregled Slam Dunk festival 2018 - muzika i zabava

PREGLED: Slam Dunk Festival 2012

Ah, Slam Dunk - bili su kape su im peakiest i kratke hlače na njihove najviše dupe treperi. Gdje djevojčice i dječake od vrlo specifične dobi okupljaju da zuri jedni druge preko jedan od nekoliko gužva, znojav sobe i pržeći vanjske prostore koji čine nedjelja nogu festivala u Herts Univerziteta. Možda će se baciti neke oblike. Ili pjevati, držeći na njihove grudi, o danima u sedmici, paljenje mostova i poezije. Međutim, oni biraju da proslavimo to dolazi zajedno punk rock, emo i ishrana hardcore, jedna stvar je sigurna - oni će voljeti svaki, srce niz povukavši trenutku. I tako - u svim svojim podsjeća slave - mi.

Slam Dunk Festival 2012 - pogledajte naš street style FOTO BLOG

Plunging nas natrag u vremenu sa svojim ranim 00s uticajem zvuka su pop punk pin-up dječaka trenutka, Sharks [slici]. Momci iz Lemington Spa pobrali su bogatstvo medijske pažnje u odnosu na prošlu godinu, a kao mladi publiku pogo zajedno sa svim gladak, melodični progresiju akorda, to nije teško raditi zašto oni postaju tako prokleto popularan.

Sledeći, Don Broco - koji će mnogi od vas sjećate iz kratkog trenutku Kelly Osbourne od njihovih frontmena, Rob Damiani - potisak svoje eyelinered punk 'n' roll ljubavlju u lica od receptively znojava publiku.

Preko na otvorenoj pozornici, to je vrijeme za velški invazije. Funeral For A Friend skup svjetlo, kao što je to samo tradicionalne, na nekoliko mostova jer pevaju svoj put kroz hitovima poput End Of Nothing and Roses For The Dead uz preciznost i zategnutost priliči bendu svog iskustva, prije nego što su završili utakmicu u sing-a-long interpretacija pjesme koji je pokrenuo hiljadu šišanje - Juneau. Zatim slijede Rappy maka punksters iz doline, The Blackout, koji igraju teen ugodan set koji uključuje Ambition je od ključne važnosti, Satana i gramatički pogrešno nazvana Save Our Selves (The Warning).

Nazad u svjetlucav zidova Herts Uni trpezariju, Cancer Bats dodati mnogo-potrebna doza ljut na inače veseo line-up. Kanadski hardcore teške težine impresionirati sa svojim pukom energiju kao oni piju i viču svoj put kroz Hail Destroyer, Lucifer Rocking Chair i pneumonija Hawk, koji izazivaju talas gomile surfere, prevrtanje na vrata i ograde kao što su udari svoj put do ispred fazi.

Nije bitno koliko konačnog nastupa su imali: ska legende Capdown jednostavno ne mogu držati podalje. Publika je možda znatno uzrasta u vrlo kratkom vremenu, kao Milton Keanes pankera odvesti na pozornici, ali je atmosfera i dalje jednako optimističan i euforično nostalgično kao oni bace kroz Cousin Cleotis, Bitches i Nike Shoes i Ska rata. Kao i uvijek, mi je zadovoljstvo. Sada samo ako oni bi zaustaviti povlačenjem da nestaju akt...

Dok je Gallows pocijepati trpezarije, stvari uzeti lakši preda na glavnoj pozornici, kao NY headlinera Taking Back Sunday razmota pjesmu nakon pesmu Mellow rock, obavijajući suncem publiku u pokrivač pozadinskim udobnosti melodije. Oni krstare kroz Dekada pod uticajem, El Paso, Spin i sve ovo je sada, između ostalog, pre završetka na Slatka bez "E" (izbačeni iz tima) i MakeDamnSure.

Bez obzira na vaš stil, svoj ukus u muzici, vaše sklonosti ili dobi, jedna stvar je sigurna u Slam Dunk - to je krivac užitaka, ali zadovoljstvo mi ćemo rado ponovo upuštati u. Vidimo se iduće godine, deco.

Vodič za ULTIMATE Festival 2012

TOP 100 FESTIVAL FASHION - GO SHOP

Poznati na festivalima 2012