Psi starih društvenih medija koji su poznati od bilo koga u kući poznate kuće Big Brother | BA.rickylefilm.com
Šminka

Psi starih društvenih medija koji su poznati od bilo koga u kući poznate kuće Big Brother

Psi starih društvenih medija koji su poznati od bilo koga u kući poznate kuće Big Brother

8 pasa koji su poznati od bilo koga u CBB kući

Ovi psi imaju više sljedbenika od tebe.

Celebrity Big Brother slavi 20. Godine u tipičnom CBB mode sa uobičajenim mješavina poznatih i ne tako poznate zvijezde, sve bacili u zajedno u kući u Elstree za više od dvije sedmice. Ono što obećava da će biti još jedna eksplozivna godina za Kanal 5 reality show, ne možemo a da ne dovode u pitanje valjanost 'osoba' status u odnosu ovogodišnji takmičari na naše omiljene poznati mladunaca.

Sarah Harding- 71k Instagram sljedbenika vs Marnie je psa, 2.1m Instagram sljedbenika

Ona je Girls Aloud zvijezda koji je pokušao svijetu muzike, glume i West End. Ali Big Brother kuću je dozivao. Marnie vole milioni za nju sladak jezik, njenu knjigu i njen oh-tako nevjerojatan život.

Derek Acorah 7,823k Instagram sljedbenika v Ru Enninful 11.6k Instagram sljedbenika

Derek je duhovni medij i najpoznatiji po svom radu na TV emisijama kao što su Most Haunted. Ru je Boston terijer koji živi svoj život među bogate i slavne. Dizajnerske odjeće, raskošan odmor i privuklo supermodela su sve redovne pojave u životu ovog psa, čiji je tata, znaš, novi urednik-u-glavni Vogue, Edward Enninful.

Sam Thompson 400h v Mani Frenchie 1m

Chelsea dječak Sam Thompson odbacio njegovu djevojku i zamijenili srednja ulice... Kraljevog puta za Elstree. Manny je fotogeničan francuski buldog sa slabost za slaninu.

Karthik Nagesan 3.630 v Corgnelius & Stumphrey je Corgis 90.8k

Možda (ili možda ne) sjetiti Karthik Nagesan za svoju impresivnu monobrow i epske neuspjeh u The Apprentice u 2016. Ono što mu nedostaje u društvenim medijima sljedeće, on nadoknađuje svojim drski stav. Corgnelius i Stumphrey su jezik-mašući, neodoljiva Corgis LA-based koji će sigurno uljepšati dan sa Insta klipovi od njih gegajući oko.

Jordan Davies 617k v Tuna je Chiweenie 1.9m

Od Ibiza Weekender i Ex na plaži, u Big Brother kuću, Jordan je stopama bivšeg zaručnika Megan McKenna preuzimanjem boravak u kući Elstree sa sjedištem u. Možda je dobro poznat po svojim NSFW budalaštine ali njegov društveni mediji sledeće nema ništa na tune u Chiweenie. Mix Chihuahua-jazavčar proslavio sa svojim jedinstvenim izgleda, expressionate lice. On je doslovno sve nas kada pokušamo snimili autoportret ležeći u krevetu.

Brandi Glanville 270h v Jiffpom 6,2

Nije stranac u reality TV, Brandi Glanville bila redovna na The Real Housewives of Beverly Hills. Ne da drži jezik, Brandi je najpoznatiji za nju vrlo javno zavadi sa svojim bivšim mužem nova supruga LeAnn Rimes. Govoreći o jezicima, Jiffpom će istopiti svoje srce sa svojim neodoljivim Instagram feed. Plemenitih Pomeranian je društvena medijska zvezda u svojoj desnoj sa zavidnim garderobom i osoba prijatelji poput Katy Perry.

Amelia Lily 77.6kv Toast Meets World 379k Instagram sljedbenika

X Factor finalista postao fazi zvijezda, Amelia Lily je ukrao srca britanske javnosti u 2011. Nakon što je na izborima u prvom krugu živih nastupa, ona je zamijenio bad-boy Frankie Cocozza konačno staviti treći. Tost Meets World je i faza zvijezda vrsta, ali na ulicama Velike Jabuke su kulisa za život ovaj jezik-mašući pup-a.

Sandi Bogle 44k na Twitteru v Minnie & Max 106K na Instagram

Rising do slave na svojoj sofi pored Sandra Martin Gogglebox, Sandi napustio šou pregledate pjevački karijeru i sama je pronašao u BB kući. Minnie i Max su neodoljive Pugs koje su pod nazivom njihove glave do slave. Njihov dug CV uključuje Ellen Show i The Tonight Show.