Putujte 10 razloga za odlazak u Cozumel Meksiko | BA.rickylefilm.com
Šminka

Putujte 10 razloga za odlazak u Cozumel Meksiko

Putujte 10 razloga za odlazak u Cozumel Meksiko

Destinacija recenzija: 10 razloga da idu u Cozumel, Meksiko

GLAMOUR putuje u. Cozumel, Meksiko!

Možda je to samo meni, ali mnogi odmarališta u Meksiku izgleda da se pregazili sa američkim turistima i sada, da je licemjerstvo je malo više od glavobolje od odmora. Otok Cozumel može biti samo savršen alternativa...

1. CRUISE UP

Kao ostrvo offshore iz Meksika karipsku obalu, Cozumel je često posjećuju putem brod, a ne avion. Iako postoji mali aerodrom, s nekoliko direktnih letova koji dolaze iz kopna Meksiku i SAD-u, možete jednostavno ploviti na obalu kroz kristalno vodama. Osim ako Trump odluči izgraditi zid oko njega.

2. Coast COAST

Dune-buggying uz obalne ceste je kao uzeti putovanje kroz tunel Hockney slika. The piercing tirkizno oceana skup protiv gotovo kreča zelenilom u unutrašnjosti se rastali samo zlatnu liniju pahuljasto meke pijeska. Da. Sasvim je kao vožnja kroz LUSH kupanje bomba.

3. POP PREKO s kopnom

Možete se postavljaju savršeno između Tulum i Cancun, samo tridesetak km od Playa de Carmen na kopnu. Uz brodovi radi cijeli dan i tijekom cijele godine, možete pop više za oko 45 minuta - najteže da odluči da li da putuje sjeverno za neke notorne zabavu na suncu, ili na jug za neke ozbiljnije zapanjujuće postavke među ruševinama.

4. KONDENZIRANIH KULTURA

Ne morate putovati u Chichen Itza da uče o Mayan ljudi. Tradicionalnog sela na otoku će uredno objasniti neke povijesti i pružiti vam ukusima kakao i ljute papričice, kao i demonstracija kulturnih rituala.

5. TEQUILA

To ne treba objašnjenje. To čini sretnom. Iako neki tvrde da je to naučna činjenica, mislim da mi je to više uobičajene soli, slam, limun, bojati se sve dok-the-kiselog-prolazi-i-ja-da-se-na-sa-mog-slavljeničke-interpretativne -Dance stvar.

6. UKUS TACOS

Pa, hrana, svu hranu. Možda meksička kuhinja će biti jednako fenomenalne na kopnu, u velikim turističkim mjestima, ali ima nešto divno o ljuljanje do dettol mirisa restoran je, prelazeći prstima kao što naredi ribe tacos i biti tako zadovoljni ne radite nešto drugo na sve tog dana.

7. DIVE

Dubokom moru ronjenja se očito neizmjerno poboljšava dobro gledanja. Čistim vodama u potpunosti vidjeti kroz i pristupačan perimetru obale znači dodatnih ribice.

8. SNORKEL

Da, u redu, ronjenje je zapravo prilično zastrašujuće za one koji ne žele da priloži sebe u velikoj ogroman rezervoar kisika prije odlaska pod vodom znate, 12 metara ili nešto jednako casual. Butine plus odijelo plus mene jednostavno nije baš sjajna ideja ni. Srećom, snorkelling je najbolji prijatelj sestre. Plivajte, na vrhu vode i jednostavno ponovo uzdignu glave do daha kao ljudsko biće. Iako vam može i ne čujem preko-the-tunel interpretacija deo tog sveta. Samo upozorenje za vas.

9. SUVENIRNICA

Samo ću napustiti ove ovdje...

10. SUVENIR SHOP - CLEAN

Nikada nije ljubitelj drugi snimak stakla sa naziv mjesta na njemu? Dan mrtvih obojenog šećera lobanje su prilično nervozan alternativu, čak i ako ste samo u nadi da će inspirirati više iste Halloween kostime ideje. Još uvijek nije impresioniralo? Jedna riječ - sombrero. Nema na čemu.

MSC Krstarenja nude rutama zaustavljaju se na Cozumel Island. A 7 noći krstarenje MSC Opera odlaze u travnju početi od od 1 € po osobi, uključujući letove iz Velike Britanije. Za više informacija molimo posjetite www.msccruises.co.uk.