R Kelly izlazi iz intervjua o pitanjima seksualnog zlostavljanja | BA.rickylefilm.com
Šminka

R Kelly izlazi iz intervjua o pitanjima seksualnog zlostavljanja

R Kelly izlazi iz intervjua o pitanjima seksualnog zlostavljanja

R. Kelly izađe iz intervjua nad seksualnim pitanjima zlostavljanja

R. Kelly je juče napustila je snimljen razgovor nakon što su ga pitali o više optužbi za bludne radnje.

Huffington Post voditelj Caroline Modarressy-Tehrani pitao pjevač da li ili ne on je osjetio da je razlog njegovog novog albuma, Buffet, nije dobro prodaje je zbog dugoročnog optužbe da je seksualno zlostavljao maloljetnika.

U 2008. Godini, što je nije proglašen krivim po 14 optužbi za posjedovanje zlostavljanja djece slika, nakon što je glavni svjedok - 23-godišnja žena koja je navodno predstavljena u seks video napravljen Kelly 10 godina ranije - odbio da svjedoči. Godine 1996., bio je optužen za seks sa manjim, ali naselili slučaj s isplatom 250 €. On je takođe slavno oženio kasno pjevačica Aaliyah, kada je imala 15 godina.

Modarressy-Tehrani citirao čitač: "Da li bi Pustio sam R Kelly čuvati moje kćeri Nikako Da igram svoju muziku na obitelj stranke Ya gotdamn zar ne?.?."

"Kažem jebem da, imam puno fanova širom svijeta koje ne osjećaju onako kako [sic] ne, Bog je blagoslovio, a ne možete zadovoljiti svakoga", odgovorio je, prije nego što kaže da on nikada nije došao na nešto, ali pozitivnosti od javnosti.

"Gde god da odem iz centara u restorane u rasprodat ture u inostranstvu i nazad, svuda sam bio ja dobiti ništa osim ljubavi."

Brzo naprijed na oko pola puta kroz kada da se dogodi pravi neprijatnosti.

[Html #### Id¬pgogf]

Huffington voditelj pitao Kelly, ako mu se činilo da je imao zdrav stav o seksu na osnovu njegovog tekstovi.

"Nisam došao ovdje za negativne", rekao je on. "Došao sam ovdje pozitivnosti i ne daju ljudima koji imaju negativnost prema meni doba dana. Pogotovo ako je to ono što ja ne znam prije koliko godina."

On je tada optužio Modarressy-Tehrani ga ispitivao, a onda odluči da ispita njenu inteligenciju.

"Nisam došao ovdje za taloženje", rekao je on. "Znate li šta je taloženje je? Trebao bi se složiti sa mnom da ovo zvuči kao depozit.

"Ovo je iskaz", dodao je on. "Ne radi se o R. Kelly. Ne radi se o muzici. Ne radi se o nekome ko naporno radi na njegovoj muzici koji ima album se. Ovo je o pokušaju da se meni i oko nepoštovanje ispitaju."

Zatim je naglo ostavlja intervju, govori domaćin: "Hvala vam puno, tako si lijepa."

"Ne morate komentirati mog izgleda, gospodine", odgovorio Modarressy-Tehrani.

IZVOR: Huffington Post LIVE

Sedite neprijatno? 31 od najneugodnijih razgovora osoba.