Robbie Williams Anna Kendrick bez govora Graham Norton | BA.rickylefilm.com
Šminka

Robbie Williams Anna Kendrick bez govora Graham Norton

Robbie Williams Anna Kendrick bez govora Graham Norton

Robbie Williams odlazi Anna Kendrick teksta na The Graham Norton Show

Robbie Williams je napustio Anna Kendrick teksta dok je na Graham Norton Show u petak, a njena reakcija je neprocjenjivo.

Kada je pjevačica, 42, pitanje koji je najluđi stvar ljubitelj ikada učinio za njega, on je odgovorio: "Ja ću u velikoj nevolji za priča ovu priču".

"Mogao bih se zakleti da su sređivanja ili čišćenja ili tako nešto", rekao je on. "Sasvim sigurno, otvorim oči i bila je jedna dama na dnu kreveta. Ona je mogla biti u rasponu od 28 do 58. Ima ove slušalice, on ima tu traku na njega i za vodstvo sišli u kasetofon ".

"Mi dobro bili u danima CD-a u ovom trenutku i ja sam bio kao," Wow. "Ali upravo si se probudio tako da ne znam šta se dešava. Ona me gleda. Gledam nju. Otišao sam, 'U redu? "" otišla je,' U redu? " Ona pogleda na podu gdje su mi gaće, a ona je otišla, "Calvin Kleins? P *** y! "

"Ja sam kao, u redu, ovo je definitivno stvarno čudno. Otišla je, 'Imaš li Morning Glory?' Ovo je povratak u dan kada sam imao Morning Glory! Pa ja sam bio kao, 'Yeah!' Ona kaže: "Ja ću w ** k vam se! ' Stvarno sam mlad i kreativan i ne mogu zatvoriti oči i pretvarati da je to neko drugi, tako da je to kao, 'Da, hajde onda! "

"U svakom slučaju, ona prljavi djelo i to je zbunjujuće. Osjećao sam se uprljali. Off je otišla na nju veseli način! Te noći bio sam sa gospođa koja je vodila dvorca. Rekao sam: 'Vaša čistionica čudno!"

"Ona je rekla: 'Mi nemamo sredstva za čišćenje na srijedu." To je bio samo neko ko je otišao sa ulice dođe i daj mi ruke posla, a onda otišao! "

On je dodao: "Cut da voli tri godine kasnije ja sam sa svojim bendom i ja sam kao (prepričava priča) Moj gitarist je," To je Maureen iz paba Ona je rekla da je to uradila, ali joj niko nije vjerovao! '. "

Anna ne može zaustaviti bez daha tokom međuvremenu ostali gosti, Justin Timberlake i Daniel Radcliffe, jasno je bilo vrlo smešno.

Oh, Robbie. Drago mi je da si se vratio.

Graham Norton Show se nastavlja u petak, BBC One u 10:35.

Sedite neprijatno? 31 od najneugodnijih razgovora osoba.