Saveti za poboljšanje raspoloženja: Kako se osećati srećnije | BA.rickylefilm.com
Šminka

Saveti za poboljšanje raspoloženja: Kako se osećati srećnije

Saveti za poboljšanje raspoloženja: Kako se osećati srećnije

7 znanstveno podržava načine da se osjećaju sretniji u trenu

Smile!

Sretan Međunarodni dan sreće! Da zvoni u godišnjem slavljenički dan, koji ima za cilj da stavi osmijeh na lice svijeta, mi smo kustos neke vrhunske savjeta kako ostaviti utisak da malo više radostan.

Mi smo objavljivanja pomoć dr Andy Cope i Gavin Oattes, autori predstojeće knjige, SHINE ponovo otkriva svoju energiju, sreću i svrhu, da dijele sedam načina na koje možete povećati vaše raspoloženje - čak i kad si na samom dnu. Nema na čemu.

1. Plot twist

Vaš život je priča, a ti si autor. Možda nećete moći promijeniti događaje koji su se dogodili, ali možete ponovno cast vama kao heroj. To mijenja kako gledate na prošlost i, spookily, će utjecati na to kako se približavate budućnost.

Promijeniti svoj jezik. Na isti način na koji se "problema" 1980. Je postao 'izazove' bilo bi nam drago da počnete rekao 'zaplet!' Dakle, kada nešto ne ide po planu, to nije noćna mora, kriza, izazov ili problem, to je samo zaplet.

2. Pusti to

Svi smo nepravda, nepravedno tretiraju, Psovali, odbacio, zlostavljani i uznemirena. Kao neko mi je jednom rekao, "Ja nemam vremena za bilo kakve nove rane - moje stare rane još uvijek ozdravljenja. ' To je vrijeme da sve to ide i dalje, jer, znaš šta, svijet je završio sa svojim prošlosti ako imate.

3. Shine-zatamnjena specifikacije

Svi znaju i razumije déjà vu, taj osjećaj prisnosti, iskustvo koje ti se dogodilo prije. Vrlo malo znamo suprotno, Vuja DE, što je kada vidimo poznata situacija kroz nove oči.
Rose-zatamnjena spektakli su tako prošlog milenija. Mi Vam nudimo nadogradnju na 'sjaj-tonirana'. Ne samo da će pomoći s vašim Vuja DE, oni također omogućuju vam da osvetli divno iskustvo da većina ljudi nedostajati.

4. Proslavite loše stvari koje se nije dogodilo

Nesreća niste imali, glavobolja se da niste imali, red supermarket da nije bio tamo, nedostatak crvenih semafora na putu kući, voz koji nije bio odgođen... Da probam, to je nevjerojatan zabava.

5. Scratch svoj svrab

Svima nam je potrebno da se nešto posebno, razlog da ustanem iz kreveta ujutro. To je ogrtač. Koji je tvoj ogrtač? Mislim rta kao svrhu, vaše zašto. Možete preživjeti bez njega, ali sa njim, letite. Japanci ga zovu svojim ikigai. Izgovara 'svrbi-momak'. Vaš svrbi-tip je svoj pogon - razlog ustanete ujutro.

6. Obilje F-word

Neuspjeh. Prljava, foulmouthed, prezira neuspjeh. Istina je jednostavna; ako smo voljni da ne, mi smo voljni da uspije.

7. Get snuggly

Tajna sreće izgleda u grli Snuggles. Evo pregršt novih reči za tebe; mislimo da ćete primijetiti temu:

- Mysa [švedski] da se bavi u ugodnoj i udoban aktivnosti; da bi sadržaj ili ugodno; da se udobno; da se mazimo.

- Peiskos [Norveški] Lit. Kamin udobnost, sjedi ispred pucketanje kamina uživanje u toplinu.

- Hygge [danski] uživa u životu jednostavnih užitaka. Udobnosti. Snuggliness.

Feeling već sretniji? tako da smo mislili.