Seks savjeti i lekcije od muškog dominanta | BA.rickylefilm.com
Šminka

Seks savjeti i lekcije od muškog dominanta

Seks savjeti i lekcije od muškog dominanta

To je ono što muškarac dominantan mogu naučiti o seksu

A to nije ono što mislite

Master Dominic je London vodećih muških dominantan. U osnovi, on provodi dane šutiranja dječaka u jaja. Pa, kako je i on postao uzbudljiv seks učitelj pravo žene? Jer je ovaj čovjek zna muškaraca. Kako kaže, "Imam opremu, radim na tome, a ja sam gay, tako da nisam prijetnja" (i, ne, on neće učiniti da isprobate na njega). Seks pitanja na gotovs, evo njegov savjet - i to je više dolje na zemlji nego što bi ikada zamisliti...

Pitanje: Balls. Šta da radimo s njima, stvarno?

Zavisi od tipa: neki kao blagi dodir, drugi preferiraju trzaj. Testirati, plop njegova jaja u ruci, i migolji. Da, to je tako jednostavno. Cilj Wiggle unazad (prema svojim bum) za dobro raspoloženje nervne završetke, i zapamtite, oni su osjetljiviji na bazi njegovog penisa, pa se mrdaju s oprezom.

Pitanje: Kako da zaustavim knackering moju ruku prilikom davanja handjobs?

Napraviti seriju udaraca od lopte, a sa kraja penisa. To nije nešto držati na deset minuta, ali to je vrlo korisno za izgradnju Tingles, tako da kada počnete ide gore i dolje na penis, vaš posao je prepolovljen.

Pitanje: Kako da razgovaram s njim o tome šta ja želim?

Da li ste ikada rekao, otvoreno: "Ja stvarno, stvarno želim da pričam o seksu?" Moj partner nekada meni. On je govorio, slušao sam - i dobiti pravo na stvar je napravio seks chat lakše od tada. Što se tiče specifičnosti, recimo da želite probati nove stvari. Koristite pozitivne pojačanje kada je on dobro radi nešto, i zadovoljavanju vas. I pročitati sobu. Intenzivna brzaka nije najbolje vrijeme da objavimo, "Tako sam dobio ovaj spisak." Ali, ako je to opušteno u srijedu sjednicu, a krv je već gore, zašto ne?

Pitanje: Misionar ima malo "Udobno se smjestite i mislim Engleske 'rep. Kako mogu zhoosh ga?

Neka zna da si tu, i u ono što radi. Mnogi od nas nemaju iskustva u koja se dotakla u drugim područjima u isto vrijeme, tako da ga da otvori noge tako da imate pristup dodirnuti njegovu bum i jaja. Ovo zaustavlja misionar biće oko pumpanje na otvor, i postaje intimniji.

Pitanje: Koje pitanje da li se pitali najviše?

Ovaj: "Ako me partner zamoli da se igra sa svojim bum, to da ga gej?" Moram da duboko udahnite i reći: "Ne, gospođo, ne ako je s tobom u krevetu." Ako je on želio čovjek na dodir dupe, on će pronaći način - tu je Grindr i saune za to. Gotovo svaki čovjek luta snove o tome i da, ali ako on želi da ga je Roger besmisleno, to nema nikakve veze sa svojom seksualnošću. 

Pitanje: Koja je vaša krajnja seks savjet?

Neka vaš partner govoriti o onome što žele, bez presude. Ako je troje pojavi, to ne znači da oni zapravo žele, ali kada ima otvorenost umjesto tabu, ti bi zapanjeni koliko dobar seks može biti. Ne volim govori: "Pogledajte me, gospodine Bobby velika muda ko zna sve", ali najveća lekcija sam se od moj posao je ponekad samo želimo da im se kaže naše želje su potpuno normalna - i to je nekako vruće.

Za više informacija o Dominika sviranje flaute i za svoje zadovoljstvo saloni, posjeti coco-de-mer.com/salons; masterdominic.co.uk