Shirley Ballas: 5 stvari koje trebate znati o Strictlys New Judge | BA.rickylefilm.com
Šminka

Shirley Ballas: 5 stvari koje trebate znati o Strictlys New Judge

Shirley Ballas: 5 stvari koje trebate znati o Strictlys New Judge

5 stvari koje trebate znati o svom novom Strogo sudija, Shirley Ballas

Upoznaj Shirley Ballas, novi Len, i "Kraljica latinskog 💃

Rođena u Britaniji Shirley Ballas je poznatiji u SAD publici strogo Come Dancing 's američkih kolega Ples sa zvijezdama, ali je ipak uspio da savlada neke prilično velike konkurencije uključujući i prestižnu ulogu šefa sudije, zamjena Len Goodman.

Dakle, ko je Shirley Ballas? Prije nego što je upoznao u novoj seriji, hajdemo da je poznaješ.

Ona nije samo novi sudija, ona je prilika za BBC da popravi neku štetu

Ballas će imati odlučujući glas, baš kao što Len Goodman učinio, treba sudije ikad zatreba tajbrejk tokom glasanja. Kao šef sudija, njen glas će biti konačna. I za BBC, pomaže da je ona starija od ko-sudija Darcy Bussell.

BBC primila više od 1.000 pritužbi na seksizmu i ejdžizam 2009. Godine nakon što je konzervirana veteran sudija Arlene Phillips, koji je tada imao 66, a zamijenjen joj je 30-godišnja pjevačica Alesha Dixon, čija je glavna plesno iskustvo sastojao se da je osvojio emisije u 2007. Godini.

Ballas je više nego kvalifikovan, ali njeno imenovanje također znači da postoji još 50/50 muškaraca i žena, sudeći split po prvi put u istoriji programa, a ima i starijih, iskusnijih žena zadužena.

Ona je 'kraljica Latin'

Ako ste mislili Bruno Tonioli uzbudio o strasti na dancefloor, ne možemo čekati da vidimo šta Shirley Ballas misli. Rođen u Merseyside, ona je osvojila svoju prvu veliku prvenstvo u dobi od 18 i otišao na osvojiti 1983 INTERNATIONAL latinoameričkih ples prvenstvo sa svojim tadašnjim mužem, Sammy Stopford.

Ballas upoznala svog drugog muža, Corky Ballas, na plesno natjecanje u Quebec, nakon čega je napustila Stopford i preselio se u Ameriku da bude sa Ballas. Oni su osvojili svoj prvi konkurenciji zajedno u 1985.

Otišla je u nastavu nakon njenog odlaska u penziju iz takmičarskog plesa u 1996. I postao je i proslavljeni trener, i sudija za takmičenja širom svijeta. I da, njen nadimak je "kraljica latinskog.

Tonioli je rekao: "Znam Shirley dobro - ona je neverovatna latinski plesač i trener i siguran sam da će biti odličan dodatak strogo tim."

Ona je upoznat sa 'prokletstvo strogo'

.ali srećom to se nije dogodilo da je stvarno. Ona je odvojena od svog muža, Corky Ballas, kada je počeo da predaje bivšeg Strogo profesionalna plesačica Kristina Rihanoff 2003. Godine Ballases razveo 2007. Godine, a Corky i Rihanoff nastavio do danas za pet godina.

The Telegraph prenosi izvor što je jasno da je Rihanoff nije imao nikakve veze sa brak raspada, a da je trio dobio na dobro. "Shirley je stvarno dobar prijatelj sa Kristina i dalje vrlo blizu svog bivšeg supruga - oni imaju neverovatan prijateljstvo", rekao je izvor.

Ona je pokrenula Dancing With The Stars dinastije

Njen sin, Mark Ballas, je dvostruki šampion na američkoj verziji strogo, gdje je bio profesionalni igrač za više od deset godina.

Ona je također pomogao da se podigne DWTS profesionalna plesačica braće i sestara Julianne (dvostruki šampion) i Derek (šest-šampion) Hough, koji je došao da živi i trenira sa Shirley i Corky kada su se razvodi njihovih roditelja. Derek, 12 u to vrijeme, ostao 10 godina, i Julianne, 10, vratio se u Ameriku nakon pet godina. Braća i sestre su imali veliki uspjeh u seriji, što je dovelo do TV i Broadway karijere.

Ballas sama je pružio majstorskim za programa plesnih parova, ali strogo će biti njen prvi izlet u TV žiriranja. Srećom, ona je to i profesionalno već godinama.

Ona je tukao neke velika imena da se ove uloge

Brendan Cole, Gary Edwards, Anton Du Beke i Arlene Phillips (yep, je opet - da li bi ona su se vratili iako?) Je sve govorilo da su bili u utrci za posao Šef sudija, zajedno sa bivšim pro Karen Hardy, Strictly koreograf Jason Gilkison i Irske Dancing with the Stars sudija Brian Redmond i Loraine Barry.

Rekao je izvor Sunce u vreme kada mišljenje bila podijeljena oko toga da li ili ne da se stari favorit. "Ona ima dvoranu u pozadini, kao što je Len i načelnici BBC žele da imenuje drugu ženu ubrzo sada da je lista audiciju ima out.

"Nikakva odluka je postignut, iako još uvijek s obzirom da je još neki koji žele pokazati favorit da sleti ulogu za fanove i zadržati kontinuitet."

Međutim, ona je bila ta koja su htjeli. "Oni su definitivno zainteresirani za Shirley, a ona je jedina su oni hteli da još jedan pogled na, koji mora biti dobar znak."

Hoće da vidimo da li nove romanse u emisiji ove godine? Ovdje su neke od onih koje pokucao čarape svima off u prethodnoj seriji.

Strogo Come Dancing: prokletstvo ili Kupid?