Sofija Vergara zamrznuta embriona sa Nickom Loebom | BA.rickylefilm.com
Šminka

Sofija Vergara zamrznuta embriona sa Nickom Loebom

Sofija Vergara zamrznuta embriona sa Nickom Loebom

Sofia Vergara je podnio tužbu da blokira njen bivši koriste svoje smrznute pred-embrija

Model Family zvijezda 's ex, Nick Loeb, se bori za puno starateljstvo nad zamrznute prethodno embriona od 2015. Godine.

Sofia Vergara je preduzela pravne radnje da se zaustavi njen bivši zaručnik Nick Loeb, koriste svoj zamrznute prethodno embriona bez njenog pristanka.

To je bio u toku drama u posljednjih nekoliko godina. A sada, Modern Family zvijezda podnio novu tužbu Državnom Višeg suda u Kaliforniji, kako bi se njen bivši službeno blokiran pomoću zamrznutih embrija su napravili dok su još zajedno u 2013. Godini.

Prema zakonskim dokumenata do kojih je ljudi, 41-godišnji biznismen pokušava da se pune pritvoru održivih pred-embrija. Ali, u decembru, njegov početni slučaj je odbačen.

Uprkos unazadio, Loeb nastavio njegovi pokušaji i u istom mjesecu, podnio pravo-to-live tužbu protiv Vergara traži puno starateljstvo oplođenog jaja kako bi ih implantiraju u surogat.

U to vrijeme, Loeb je tvrdio da je on već stvorio povjerenje fondova (i odabrali imena) za dva pred-embrija, iako su on i Vergara originalni ugovor je izjavio da on nije imao pravo na to bez njenog pristanka, što je značilo da je imao razbijena uslovima njihovog sporazuma.

Međutim, u skladu sa svojim novim dokumentima, "Uslovi ugovora izričito navodi da nijedna strana može koristiti pre-embrija stvoren iz postupka IVF bez 'izričite pismene saglasnosti" druge strane ".

Davne 2015. Godine, Vergara koji je sada udata za glumca Joe Manganiello, otvorio oko embriona bitka par i objasnio zašto ona nije imala želju da imaju dijete sa nekim ko je ona više nije uključen u.

"Možeš li me kriviti?" rekla je ona u intervjuu na Sirius FM.

"Nisam mogao zamisliti nikoga kaže da je zdrav da bi na svijet djecu koja već [su] sve postavili pogrešno za njih. Bilo bi sebično", nastavila je. "Više od majke, [bebu] treba ljubavni odnos roditelja koji se slažu, da ne mrze jedni druge."

Kasnije je pojasnio da ona ne mrzi svog bivšeg, ali sumnjamo da su drugari!

Kliknite ispod kako bi vidjeli ono što drugi celebs stvarno misle njihovih bivših.

Šta poznate ličnosti reći o svojim bivšima...