Star Wars: The Last Jedi Cast Najpametniji momenti | BA.rickylefilm.com
Šminka

Star Wars: The Last Jedi Cast Najpametniji momenti

Star Wars: The Last Jedi Cast Najpametniji momenti

10 sjajan stvari koje smo naučili o The Last Jedi

Laura Dern made "Pew Pew" buku kad god bi otkaz nju blaster. Ne bismo SVE!

Dok je neimenovani Han Solo spin-off film je prešao preko vrlo brzo u Disney 's D23 fan događaj ovog vikenda (svoje prethodne direktora zamijenjene su Ron Howard), ovaj Božić' s Star Wars: The Last Jedi dobio dočekan kao heroj, sa veoma slatko - i uzbudljivo - iza filma scene koje je prikazao snimke. I direktor Rian Johnson su se pridružili članovi cast Daisy Ridley, John Boyega, Gwendoline Christie, Kelly Marie Tran, Laura Dern i Benicio del Toro da razgovaraju o filmu, i dijele neke od svojih omiljenih trenutaka iz snimanja. Evo ono što smo naučili.

1) Rian Johnson je započeo proizvodnju "dolazi sljedeći" mrlje na Disney Channel i dobio masivnu yell aplauza od svih u publici koji upamćen je "Halloweentown doba".

2) Jurassic Park je postao Star Wars novajlija Laura Dern made "Pew Pew" buku kad god bi otkaz nju blaster. Ne bismo SVE!

Laura Dern i Benicia Del Toro

3) The Last Jedi je sniman u Irskoj, gdje je dosta vremena Daisy Ridley proveo u pabovima pleše irski šablona. Rhian Johnson kaže da nije spreman da izdrži da bi se s njom, iako izgleda da nije pokušao. "Imali ste borbenu obuku!"

4) Gwendoline Christie 's kapetanom Phasma odijelo is.warm. "To može dobiti prilično vruće pa bih pop tepsiju ili dvije unutra", deadpanned ona.

5) Kelly Marie Tran je bila oduševljena da se na setu - ovo je jedan od njenih prvih pohoda u film. "Želio sam da radim sve što sam mogao dok sam u nevolji", rekla je ona.

6) Mark Hamill, zvani Luke Skywalker, je * vrlo * puno na brodu sa The Last Jedi, ne samo zato što ovaj put on zapravo dobije neke linije. "Bilo je toliko neočekivanih elemenata", rekao je scenarija, ali ne nužno o njegovim linijama. "Ovo je prava igra-changer."

7) Postoji mnogo fokus na novim divljih životinja: jedan stvorenje snimak stalno vraća je bio najdivnija vidra nalik stvar sa velikim očima. Mi smo prepoznati robu prilika!

Star Wars: The Last Jedi Iza kulisa

Zavirite iza kulisa Star Wars: The Last Jedi. U kinima 15. Dec.

Posted by Star Wars na subota, 15 Juli, 2017

8) Benicio Del Toro je bio fan Star Wars jer je bio 10 i da odmah rekao. "Idemo! Hajde da se igramo! ", Rekao je on, kada je dobio ponudu. I hej, na Božić on može igrati sa svojim figuricu. Sweet!

9) John Boyega bivši Stormtrooper, Finn, dobiva neke pucanje boriti scene sa Phasma, iako mu je kvadriranje off protiv veličanstveno visok Gwendoline Christie na pozornici je izgledala malo manje efikasan. "Hvala vam što ste me naterati da stoje pored Gwendoline," bio je manji Mark Hamill je izreku kada se pridružio bandu na pozornici.

10) Carrie Fisher ima ključnu ulogu i dalje - i možda nikad ne prestanemo biti dirnut kako se Star Wars glumcima i ekipi odaje počast njoj. Postoji toliko lijep mnogo trenutaka u iza scene, uključujući i Adam vozača ljubi po glavi, i glumcima sve smeje. "Radi se o porodici", kaže Fisher ", a to je ono što je toliko moćan o tome."

Spremite se za The Last Jedi sa ovim Stellar Instagram lewks

17 Star Wars šminke izgleda iz Instagram koje će vas oduševiti