Tin star TV emisija - Christina Hendricks - Sky Atlantic | BA.rickylefilm.com
Šminka

Tin star TV emisija - Christina Hendricks - Sky Atlantic

Tin star TV emisija - Christina Hendricks - Sky Atlantic

Nova TV triler sa Christina Hendricks kao negativac? Da molim!

'Tin Star "je osveta priča postavljena u Rocky Mountains (a to je as)

Ima dosta dobrih TV upravo sada - ali pazite da dodate Tin Star sa svojim 'To Watch' liste: ne samo da ima srce racing samo dvije minute u epizodi, na placu nije ludo komplikovano - tako da zapravo može pratiti priču, umjesto trošenja serije čitav bez pojma šta se dešava. Ipak, deset deo drama je ozbiljan TV predanost, što znamo, pa evo kratkog temeljni premaz prije nego što zaronite u:

Šta se radi?

Lokalna policija šerif Jim (Tim Roth) govori protiv velike naftne kompanije izgradnju rafinerije obližnji njegov slikoviti gradić u Canadian Rockies. Ubrzo nakon što je maskirani ubica lansira užasan napad (što je zaista šokantno gledati) na Jim porodici. On je obećao da će se osvetiti - u bilo koje troškove - i polako počinje da otkriju.

Koji se Christina Hendricks igra?

Ona je ulje korporacije Smiling ali-Steely javne vezu Mrs Bradshaw. Hendricks njoj igra sa sjajan pasivno-agresije; ispod Mrs Bradshaw je sunčano šarm, možete reći da je ona potpuno nokte.

Je serija samo whodunnit onda?

No - kao gledalac možete saznati vrlo brzo ko je maskirani ubica. Ali, to je razlog zašto su učinili to da je to zanimljivo. Da li je to zlo naftna kompanija koja ih je poslao? Ili je Jim vlastite sumnjive prošlosti se vrati ga progoni? Mi smo otkrili da je on nekada bio ovisnik - i dobijete osjećaj da je možda učinio neke loše stvari u to vrijeme.

Zašto se zove Tin Star?

'Tin zvijezda' je američki sleng za lokalni šerif, zbog zvijezda u obliku značku nose.

Da li je to strašno? Mogu gledati sama ?!

Postoji nekoliko nervozni trenutaka, to je sigurno - ali to je više nasilan nego zastrašujuće. Neće da te prebacivanje sva svjetla na putu da je pad uradio.

Gledao sam dosta trilera - ono što je njegovo USP?

Jim i njegova porodica su zapravo Britanci - oni su preseljeni iz Londona u Kanadu za mirniji život. Predstava kombinuje sjaj američkog drama s našim crnim humorom i zajedljiv britanski senzibilitet. Rezultat je nešto što osjetiti malo drugačiji od drugih TV trilere.

Plus Big Oil priča - koja se bavi korporativne korupcije, ekoloških zataškavanja i taktike maltretiranja velikog biznisa - smatra prilično aktuelna u ovim Trumpian puta.

Hoće li me žele posjetiti Rocky Mountains?

Da. Krajolik je nevjerojatna. Mislim snežnih vrhova, čisto plavo jezera i puno borova. Kanadski turistička zajednica će biti vrlo zadovoljan Show: bićete googling 'snowboarding odmor' u nema vremena.

Ja sam prodao. Kada je o?

Serija počinje četvrtak, 7. Septembra 21:00, Sky Atlantika. Ćete biti u stanju da ga stream sad TV-u.