Trendi ove nedelje: Zejn Malik i Harry Potter izgledali su, Disney Princesses i Comfy High Heels | BA.rickylefilm.com
Šminka

Trendi ove nedelje: Zejn Malik i Harry Potter izgledali su, Disney Princesses i Comfy High Heels

Trendi ove nedelje: Zejn Malik i Harry Potter izgledali su, Disney Princesses i Comfy High Heels

Dakle, svijet je otišao u kurac. Evo pet komada dobrih vijesti

Mi smo tu da uljepšati dan s pet trendi priče.

Hej svima, mislimo da ćete se složiti - svijet je poludeli - uglavnom zato što Donald Trump je vođa slobodnog svijeta. Da pokuša razveseliti sve, mi smo pretražili web za pet komada vijest da će donijeti osmijeh na lice. Spremni?

1. Arnold Schwarzenegger je dragulj

Arnold Schwarzenegger kaže da je bio toliko "užasnut vikend slike nacista i bijele rasisti marširaju" u Charlottesville, Virginia, da on donira 100 € za organizaciju anti-mržnje. Yassss Arnie!

Bivši guverner Kalifornije najavio svoj doprinos Centar Simon Wiesenthal u Facebook post u nedjelju.

"Dok su ovi takozvani 'bijele nacionalista sreće da žive u zemlji koja brani svoje pravo da izraze svoje strašno, neispravna, mržnje mišljenja, ostatak od nas mora koristiti naše glasove i resurse da osudi mržnje i naučiti toleranciji u svakoj prilici ", napisao je Schwarzenegger.

On je nastavio: "Moja poruka njima je jednostavna: nećete pobijediti. Naši glasovi su glasniji i jači. Nema belog America - postoji samo Sjedinjene Američke Države ".

2. Tip izgleda kao Harry Potter i Zayn Malik i nismo ludi

Internet se vrtelo oko ovog momka koji izgleda kao tinja prekrasna Zayn Malik i slatka Speccy Harry Potter.

Vruće, zar ne? Mega vruće. Njegovo ime je Tallie Dar, a on je dvojnicu osoba u tjednu. Možda ga je i Gigi Hadid Lookalike potrebno da budemo zajedno.

3. Neko je izmislio visoke potpetice koje će biti kao udoban kao rad trenera

Naše molitve su uslišene jer Kickstarteru obećava visoke potpetice koje će biti kao udoban kao patike premašio svoj cilj. Dizajner Antonia Sant NY imao cilj prikupljanja sredstava od 50 €, a sada je podigao 596 €.

Možeš li to zamisliti? Visoke potpetice koje ne boli? No, nas ni.

4. Disney su sve o zagovara sve princeze

Za svoje #DreamBigPrincess fotografija kampanje, Disney je zatražio 19 ženskog fotografa da snimi pozitivne slike jakih ženskih uzora iz svih krajeva svijeta. Iznenađujuće, zar ne? Bilo da je sportski djevojke, djevojke kodiranje, ili kineski paraolimpijske zlatne medalje. To je epski kampanju, a što je još bilo kada jedan od ovih slika se dijeli koristeći hashtag #DreamBigPrincess ili se dopao na društvenim mrežama, Disney će donirati 1 € do Girl Up kampanje fondacije Ujedinjenih nacija, koja promovira liderstvo i osnaživanje kod mladih žena.

Postoje 5. Bath Bombe u obliku svoj omiljeni horor film

Sranje! Ove Chucky kupka bombe su zastrašujuće AF. Loquita Bath and Body sada prodaje slavne niz kupka bombe inspirisan horore - savršen za sve one koji vole da se opustite uz malo užasa.

A ako želite više radosti, tu je uvek ovako.

Naša 100 Sexiest Men 2017