YouTube star Tyler Oakley govori o svom putovanju da postane najprodavaniji autor | BA.rickylefilm.com
Šminka

YouTube star Tyler Oakley govori o svom putovanju da postane najprodavaniji autor

YouTube star Tyler Oakley govori o svom putovanju da postane najprodavaniji autor

Proveli smo pet minuta vlogging sa Tyler Oakley

Super sam bio uzbuđen da zadovolji Tyler Oakley i imaju odgovarajuću sustigne. Doveo sam ga kopiju našeg decembarskom izdanju GLAMOUR sa njegov drugar Tanya Burr na poklopcu.

Prošlo je prilično uzbudljivu godinu za #TeamInternet.

Smo se nakratko sastali su se prošle godine na Zoe Sugg 's lansiranje Zoella Ljepota i mi kucnuli čaše, razgovarali nekoliko minuta i imao je autoportret. Za nekoga sa preko sedam miliona pretplatnika i 500 miliona pregleda, bio je nevjerojatno normalan i dolje na zemlji. Kada ga je upoznati vas ne bi znao da je upravo bio na Grammy crveni tepih, ili gost na Ellen DeGeneres S kako. Ljudi uvijek kažu da, ali on je stvarno bio takav zabavno biti oko. On čini da se osećate kao da ste na zanimljiv, iako ima oko milion projekata događa sve odjednom.

Ukratko, Tyler u lice, jer se ista vesela persona što vidite na kameru. Potrebno je samo oko 30 sekundi prije nego što čujete svoj čuveni kokodakanje. Možda je pretpostaviti da Tyler popularnost je iz tog razloga: nema persona. On je autentičan, ljubazan i energičan - i to je ukupno eskapizam gledajući svoju optimističan vlogs. Potpuno razumem zašto su milioni dece addictively check in s njim na društvenim medijima i karte knjigu njegovim nastupima. On je rođeni zabavljač. A prijateljsko lice.

On je također nešto kao uzor u LGBT zajednici, podizanje više od 1 € m za anti-samoubistvo organizacija Trevor Project, koja pomaže mladim LGBTQ ljudi.

"Da li ti smeta što se zove YouTuber?" Pitao sam. Nije da sam mislio da će smetati, ali kako je on bio zauzet sa toliko mnogo stvari sam se pitao što on naziva sebe. Biti u generaciju "slashies" (aka, millenials sa mnogo različitih talenata i profesija) teško je znati šta da ga nazovem. Online zvijezda? Digitalni voditelj? Društveni mediji ličnost? "Ne, ne smeta mi uopšte. To je kako je sve ovo počelo. Ja sam ponosan što sam YouTuber."

Tyler ima toliko projekata u pokretu što znači da je putovao mnogo. Svom Twitter sljedbenici su u stanju da prati kako je redovito ažurira svoje fanove u koju zemlju je u. On ima svoje popularne podcast psiho da on-domaćini zajednički sa svojim kolegama YouTuber Korey Kuhl. On ima dokumentarni film od zove Snervous koji će biti u američkim bioskopima uskoro. On je sada također Sunday Times autor bestselera s pijanka. Pitao sam ga što je njegov omiljeni "srednje" za stvaranje i izražavanje sebe: "Želim da kažem knjiga koju je bilo prijatno pisanje Bilo je lako držati u tajnosti, jer sam imao toliko drugo događa sam uživao radeći na... To u pozadini dok je istovremeno zauzet s drugim stvarima. "

Ali to nije uvijek zabavno i igre je tako internet poznat. Prošle godine u lipnju, Tyler je imao trčanje u sa #Directioners, kada je javno napravio malo kopati u Liam Payne. Pitao sam Tyler kako je bilo u to vrijeme, jer postoji cijeli poglavlje u pijanka posvećen kako se bavio online mržnje: ". Bio sam uplašen da ide online za nekoliko dana mislio sam da moja karijera je gotova", rekao je Tyler.

Više od godinu dana na stvari ne može biti dalje od istine. Sa bestseler, svoj film u kinima, i sve veći YouTube kanal on gradi jedan od najmoćnijih brendova interneta.

Glave do tyleroakleybook.com naručiti kopiju pijanka.

Upoznajte Velikoj Britaniji Vlogging superzvezdama