Amazon video: nove emisije 2018 | BA.rickylefilm.com
Stil

Amazon video: nove emisije 2018

Amazon video: nove emisije 2018

Amazon Video UK: 8 strava emisija trebate vidjeti

Da, mi volimo Netflix - ali Amazon Video UK ima stonking line-up za jesen / zima 2016 gledanja. Od nove uzbudljive emisije poput Good Girls Revolt, koji se vraćaju u omiljene kao Transparent je streaming servis Amazon Video ide od snage do snage. Evo GLAMOUR-a naglašava.

Good Girls Revolt

To je 1969. Godine, dok je ostatak svijeta se grli slobodne ljubavi, mini-suknje i Pill, redakcija i dalje zaglavljeni u Dark Ages. Ova fab novi šou prati grupu žena istraživača pokušavaju da ostave svoj trag i biti tretirani pravedno. Ona glumi Anna Camp (Pitch Perfect), Erin Darke (Kill Your Darlings) i relativno nova Genevieve Angelson. Osim šezdesetih stil (koji nikad nećemo dobiti dovoljno) ovo je osnaživanje i pametan drama zasnovana na stvarnom životu orijentir seksualne diskriminacije slučaj u Americi.
28. Oktobar
Želite više feministički TV emisije? Našli smo najbolji

The Collection

Ulazeći u smiješno šik svijet modna kuća u poslijeratnoj Parizu, zaista želimo da upadne odjela kostim ove predstave. Ansambl cast uključuje Tom Riley (Da Vinci je Demons) i Meryl Streep kćer, Mamie Gummer. Ukusna saga rivaliteta, ambicija i svađe u familiji, na parceli živi do haute couture magije.
2. Septembar

Jedan Mississippi

Jedan Mississippi
Inspirisan komičar Tig Notaro je život - to tzv traumedy "prati Tig kao ona kreće iz LA natrag u svoj rodni grad u Mississippiju nakon što joj je majka neočekivano premine. To je savršeno uravnotežen, bittersweet serije rješavanju tugu, porodice i nostalgije svog djetinjstva. Naravno, to je vrlo smiješno, previše - sa linije kao što su: ". Moj očuh nije najtopliji momak - on je negdje između sobne temperature i susnježica"
[b] 9 septembar [/ i]

Transparent - S3

Jedan od najpametnijih, najmračniji, najsmešnije drame oko, vraćamo se na slavno disfunkcionalne porodice Pfefferman i njegove matrijarh Maura (Jeffrey Tambor) za treću sezonu samospoznaje i zabrljao odnosa. Pazi za Caitlyn Jenner koji će gost.
septembar

Kriza u šest Scene

Ovaj šest epizoda show iz Woody Allen je postavljen u 1960-ih New Yorku, a prati porodici srednje klase i gost koji pretvara njihove živote naglavačke. Allen Stars - i tu je na gostovanju od Miley Cyrus previše. Allen filmovi su notorno hit-ili-miss, tako da smo rezervisanje presudu na čitav niz za sada. Od viri sneak smo vidjeli, ima dosta njegov zaštitni znak neuroze.
30 septembar

Golijat

Uloge Billy Bob Thornton i William Hurt, ova drama dolazi od David E. Kelley, tvorac Ally McBeal. Dok je Ally je prilično hiroviti pogled na američki pravni svijet, ton ove drame je daleko više mračan i ozbiljan. Iz toga slijedi hard-na-svoju-sreća advokat (Thornton), koji je u borbi protiv korupcije pravosudnog sistema da se spase. Hurt glumi kao i njegov bivši kolega koji je postao neprijatelj. Uz uključeni ovo sveto trojstvo talenta, ovo bi trebao biti vrhunski drama.
14 oktobar

The Man In The High Castle - S2

Adaptirano od Hugo Nagrađivani 1962 'alternativne istorije "roman Filipa K. Dika, predstava je premisa je: ono što id sile Antante su izgubili Drugog svjetskog rata? Njemačka i Japan kontrolirati Americi - ali nakon serije misterioznih filmova površina koja opisuje svijet znatno razlikuju od njihovih (tj našem svijetu), neki počinju u pitanje samu prirodu njihova stvarnost... Ako to zvuči po tvom ukusu, i dalje možete gledati S1.
19 dec

Mozart In The Jungle - S3

Ovo je bilo iznenađenje za Zlatni globus pobjednika na početku 2016. Godine, tako da vrijedi sustići ako do sada niste gledao. Nakon New York simfonijski orkestar, on se fokusira na mlada oboistom (Lola Kirke) i njen avangardnih dirigent (Gael Garcia Bernal). Ako to zvuči malo previše prefinjene da se zaglavi u, morate znati da klasične muzike svijet Big Apple su neurotični, supstanca-zloupotrebljavaju, makijavelistički gomila.
9. Decembar