Avengers: Infinity War D23 snimak je Pure Geek Catnip | BA.rickylefilm.com
Stil

Avengers: Infinity War D23 snimak je Pure Geek Catnip

Avengers: Infinity War D23 snimak je Pure Geek Catnip

The Avengers: Infinity Rat D23 snimak je catnip za Marvel geekova

Gotovo svaki veliki Marvel glumac pojavio da nam pokaže neke vrlo dobre scene

Bilo je dosta ljudi na pozornici u Marvel 's D23 Expo prezentaciju u Kaliforniji u subotu, i prikladno tako s obzirom na to da je pokazivao trailer za svoj najveći crossover priča još, Avengers: Infinity rata.

Ako ste mislili da je građanski rat imao cast hiljada, a zatim pripremiti: Infinity rata dovodi u likove iz Guardians of the Galaxy, kao i samostalni imena kao što su Spider-Man i Doctor Strange, i Black Panther, koji se pojavio u građanskom ratu i ima svoj samostalni film je pušten iduće godine.

"Gotovo svaki superheroj, koji smo ikada uveli, će biti u filmu", rekao je predsjednik Marvel Studios Kevin Feige. "Ovo je do sada najveća proizvodnja u istoriji Marvel Studios".

Josh Brolin koji igra razbojnika Thanos bio tamo kako bi svi u redu, i wow - ti treba veliki red zapravo se svi na sceni.

Dakle, koji se vidimo? navijači Marvel će odmah prepoznati Sebastian Stan, Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff, Benedict Cumberbatch, Chadwick Boseman, Josh Brolin, a Chris Hemsworth, producent Kevin Feige, i glumci Robert Downey Jr., Mark Ruffalo, Tom Holland, Elizabeth Olsen, Paul Bettany, Don Cheadle, i Anthony Mackie.

Avengers: Infinity rata otvara u kinima 4. Maja 2018. Godine Spanning čitav Marvel Cinematic Universe, to je ono što je punih 10 godina Marvel Studios filma gradi prema, sa studiom nazivajući ga "krajnji, najsmrtonosniji obračun svih vremena". The Avengers i njihovi superheroj saveznici moraju biti spremni žrtvovati sve u pokušaju da pobjedi moćan Thanos pred njegovim blitz devastacije i propasti stavlja kraj svemira.

Na snimcima smo vidjeli pokazali sve različite skupine dolaze zajedno: Thor doslovno naleti na Čuvara 'svemirski brod; Spider-Man je Spidey smislu počinje peckanje trenutaka prije nego što on vidi svemirski brod. Tu je dugo očekivani povratak Hulk, naravno, i puno nevjerojatno nervozan superheroja tražim, i razumljivo jer Thanos se ne uzima zarobljenike - i umjesto toga, verovatno će ubiti svakoga.

Tko će preživjeti?