Britanski Got Talent live show - slike u stilu 2018 - Darcy Oake | BA.rickylefilm.com
Stil

Britanski Got Talent live show - slike u stilu 2018 - Darcy Oake

Britanski Got Talent live show - slike u stilu 2018 - Darcy Oake

BGT konačni: Collabro pobjedu i Cheryl Cole se vraća

Nakon još punih akcije godine audicija, suza i nove zvijezde, britanskog Got Talent je došlo do dramatičnog kraja ovog vikenda, sa Collabro krunisan pobjednici.

Čin pet komada beat operski pjevač Lucy Kay i teen rap duo, Barovi i Melody, uzeti prvo mjesto.

Ali nije bio jedini nastup smo čekali - Cheryl Cole se vraća u fazu da obavlja svoj novi trag, luda ljubav.

Prikazuje off joj se kreće u prozračnu vrha i usjeva vrh odštampan uz titulu pjesmu, ona se pridružio na pozornici po Tinie Tempah, koji ima na stazi.

Chezza čak i hrabro štikle za nastup. Pohvale za nju.

A mi ćemo se vidjeti mnogo više Geordie u narednim mjesecima, kao da će se vratiti u The žirija X Factor.

Dana 29. Maja, pisali smo.

Student Lucy Kay oduševio sudije na sinoćnjoj britanskog Got Talent s njom interpretaciju Fantasia.

25-godišnjak, koji je rugali nasilnicima godina zbog svoje ljubavi za klasične muzike, dobio ovacije sva četiri sudija i osvojio javnim glasanjem.

Hvale njen nastup, Simon Cowell je rekao: "Neverovatno Mislim, doslovno spasio emisije bio sam na putu kući, a onda ste se vratili i što je najvažnije ste dokazali tačku na sebe ste dobili osloboditi od svih vaših problema... U prošlosti. "

Kolega sudija Amanda Holden je rekao: "Lucy, mislim, to je bio najljepši, proganja muziku sam čuo u dugo vremena.

"Vratio si izgledao kao zvijezda, zvuči kao zvezda. Vaš glas kontrola je neverovatno i tako sam sretna što ste našli u ovoj seriji. Amazing".

David Walliams pridružio u pohvalama i rekao: ". To je samo besprijekoran Bilo je to kao da smo na koncertu si gotov zvijezda Da sam bio Simon Cowell ću biti potpisivanje te..."

Alesha Dixon i izlila o njen nastup: ".. Lucy Ja obožavam i znam da ste bili na takvom lično putovanje Samo me prevezli u tom performanse Mislim da si zvezda."

Jasno je da sve četiri sudije vole Lucy Kay.

Visoke pete ples trio Yanis Marshall, Arnaud i Mehdi i impresionirali osoba žiri svojim diva ples medley, i oni su također prošao za live emisije.

Britanskog Got Talent konačni je 7. Juna.

Dana 28. Maja 2014. Godine, napisali smo.

Sinoć je to bio prvi live show britanskog Got Talent 2014. Godine, a ono što je noći bilo! Prvo smo imali sudije pokušavaju da sami Ellen stilu autoportret (SURE), u narednih minuta smo imali malo reda događa između Alesha Dixon i David Walliams.

U BGT sudije posvađali su se prvi live show u seriji, kada je David rekao Alesha Dixon je imala "napravio karijeru od usana sycning."

O, ne nije!

Rezultati pokazuju testera Ella Henderson odvesti na pozornici pjevati njenu novu pjesmu, Duha.

I pre nego što zaboravim, Collabro je zauzeo prvo mjesto i otišao ravno u finale nakon što su oduševili sve sa svojim performansama opera stil.

Od preostala dva čina u top tri - impresionista Jon Clegg i Darcy Oake - sudije su bili podijeljeni u odluci (David i Amanda su glasali za Jon, Alesha i Simon za Darcy) ali javnost glasanje znači da je prekrasna kanadski iluzionista otišla putem.

Mi smo zadovoljni s tim! Da li si? Tweet nas @GlamourMagUK.

23. Maja 2014. Godine, napisali smo.

Izvođači za britanskog Got Talent live emisije su otkrili i mi smo u poslasticu.

Will.i.am, Little Mix, The Vamps, Ed Sheeran i Ella Henderson su postrojeni pjevati.

Live emisija će početi u ponedjeljak 26. Maj uz nastup od Ella, ko će debitovati njen prvi singl Ghost. U utorak Ed će pratiti, uz svoj novi singl Sing.

Boyband U Vamps su postavljeni pjevati u srijedu, dok je Will.i.am će pojas svoju melodiju Rođendan u četvrtak.

Posljednje polufinale će se održati u subotu, videći prošlogodišnji povratak pobjednici Atrakcija na scenu, kao i dvojac Richard & Adam.

Uživo Finale će se emitirati 7. Juna, sa malo Mix postavljen da udruži snage sa plesom čin različitosti za obavljanje Salute.

Tu je i jedan akt iznenađenje tek će biti objavljeni za finale, ali izvještaji govore da bi mogao biti Cheryl Cole.

Izgleda da ćemo ove nedelje provesti mnogo noći u, pred tv.

IZVOR: DIGITAL SPY

10. Aprila, pisali smo.

Koji su pratili britanski Got Talent u subotu? Ako jeste, mi kladim te voli ples penzioner Paddy Jones.

U 79-godišnjak dobio prvu zlatnu zujalica serije, i oduševio sudije, publika, i nas kod kuće sa svojim impresivnim Salsa kreće sa svojim plesnim partnerom, Nico.

Međutim, sa kladionice tvrdi da je ona favorit za osvajanje, proizvođači žele smanjiti nivo stresa ona je pod smanjenjem njene obaveze.

Insajder ispričao dnevni tabloid: '' Oni će raditi s njom kako bi bili sigurni da se bavi sa pritiskom jer je ranih favorita. ''

To je prijavljeno da je odrijemao prostor je uređen, kao ima medic - za svaki slučaj.

Insajder je objasnio: '' Uprkos energičnim nastupom, Paddy je i dalje 79 godina i tako proizvođači su osjetljivi na njene potrebe. ''

U međuvremenu, Paddy i njen plesni partner Nico razmišljaju obavljaju na engleskom stazu u narednoj rundi.

Paddy je rekao: '' To je dole Nico ono što radimo za polufinale, ali je on predložio da uradimo nešto malo više na engleskom, možda plešu na pop pjesmu tako da publika može pjevati zajedno ".

Dana 14. Aprila 2014. Godine, napisali smo.

Paddy & Nico spektakularan ples, Collabro muzički magije, Electro Techno je light show; i prva zlatna zvučni signal u seriji... Britanskog Got Talent se vratio.

U slučaju da ste propustili prva emisija, ovdje su tri čina od prve sedmice da samo treba gledati.

(Budite oprezni: imamo malo emocionalnog preko 79-godišnji Paddy je neverovatna performanse.)

Ooooo, skoro smo zaboravili Lucy Kay. Bila je mrtva dobro.

Dana 10. Aprila 2014. Godine, napisali smo.

Jučer popodne je bilo lansiranje britanskog Got Talent - i da slavimo, sve sudije su bili prisutni; Simon Cowell, Amanda Holden, David Walliams i Alesha Dixon.

I govorimo o Alesha, 31-godišnji novi mama izgledala AH-Mazing u njoj Tibi ansambl koji se sastojao od pune suknje (glavni trend ove sezone!), A maksimalna usjeva koji su pokazali off joj super post-baby figuru.

Sudija, koja je rodila kćer Azura Sienna prije samo pet mjeseci, završila je pogled sa dramatičnim ljubičaste usne i njen ombré kosu poker ravno.

Četiri sudije, koji svi imaju djecu, napustili svoje bebe kod kuće - umjesto toga, oni su doveli svoje pse zajedno jer su "svoj prvi novorođenčadi", rekao je Amanda.

Britanski Got Talent počinje u ITV ove subote.

Slatka osoba kućni ljubimci