Dolazi Coachella - dobijete sve vesti o festivalima i ažuriranja | BA.rickylefilm.com
Stil

Dolazi Coachella - dobijete sve vesti o festivalima i ažuriranja

Dolazi Coachella - dobijete sve vesti o festivalima i ažuriranja

Coachella Is Coming

Mi smo ovaj put koliko god je to moguće, jer TBH, samo nije mogao izdržati pomisao predlaganja stvari nositi u sunčanoj Kaliforniji, dok mi uvenule sami u kišnim Engleskoj (sebično, zar ne?), Ali sada kada sunce je napolju , vikend prognoza se nada i to izgleda kao da možda, samo možda, mi smo potreseni zime za dobro, konačno možemo proći na nekim letnje savjeta za sve vas krenuli na Coachella.

Južno od LA, Coachella Valley je dom jednog od najomiljenijih i celeb-teške, festivala na stazi. Blur, Red Hot Chili Peppers i Stone Roses su svi predviđeni za naslov, ali za razliku od Glastonbury, V ili čitanje na našem sajmu obale, izvlačenje ovdje je sunčan SoCal. Tako Skloni Wellies, i pokušajte ove prijedloge umjesto.

1. Denim: to je kao bitne kao pakovanje dezodorans za ovako nešto. Postoji mnogo mogućnosti cut-off, ali su stavljali svoj novac iza ovog Juicy Couture Playsuit. Nekoliko narukvice i kružne sunčane naočale, a ti si zlatna. Želite više denim? A tie-up košulja je slavno pogled na trend, volimo ovaj stil Henry Holland Debenhams linije.

2. Sandale: Wellies su tako. Engleskom jeziku. Za Cali, mi bismo prihvatiti proljeće anti-neutralan pokreta i sport a optočen kožni par iz Asos. Kad bolje razmislim to krilni-tastic par mocassions ne bi bilo neumjesno - probajte ove Dorothy Perkins.

3. Torbi: Bilo festival goer zna, potreban vam je pri ruci torbu, a ovaj izvezenim opciju iz Matthew Williamsom kolekcije Butterfly u Debenhams je savršena veličina i liniju boja za države.

4. Trikotaža: Nije bilo kakav jumper će učiniti, na kraju krajeva, tako da ćemo predložiti labavo vezenim stil od jedanaest Pariza za nešto što će vas udobno nakon zalaska sunca.

5. Sunčane naočale: Ne izlazim iz kuće bez njih, ili rizik masivne glavobolje uzrokovane toksični spoj alkohola, previše basa i puno koji svijetle planeta na nebu. Ovaj neon par iz Superdry je idealan.

Ne prema zapadu? Proverite kompletnu listu festivala dostojan opremu na internetu, i vidjeti sve festivala trivijalnosti koje možete poželeti da znam. Tweet nama @GlamourMagUk o tome ko vam najviše se radujem uživo na koncertu.

Festival Moda: Hot 100 - dobio svoju kartu?