Fitnes trendovi koje treba znati 2018 | BA.rickylefilm.com
Stil

Fitnes trendovi koje treba znati 2018

Fitnes trendovi koje treba znati 2018

Trendovi fitness treba da znate ove godine

Tako dugo, pokretnoj traci!

Uz nove godine dolazi novi fitness ciljeve, ali ako ste tek treba da otkrijemo treninga to je prava stvar za vas, naš definitivni vodič može da pruži samo inspiracija vam je potrebno.

Mi smo vam rekli fitness habanje oznake što trebate znati, a sada GLAMOUR UK je zaokružena vrhu trendova fitnes iz cijelog svijeta za 2018. Te borbi protiv fit i pomoći vam da ostvarite svoje fitness ciljeve.

Od handstand obuku na umu boks, pop na trenere i dobiti spreman za pokretanje.

Handstand trening

Master Trainer, fizioterapeut i certificirani trener Precision Nutrition, Tim Blakey, tvorac PR1MEBODY obuke aplikaciju www.pr1mebody.com, tvrdi da je obuka handstand je jedan od najtoplijih trendova fitness za ovu godinu.

Svjestan boks

2018 će vidjeti mnoge i dalje odabrati vježbe kao stres-za ublažavanje, ali će također vidjeti teretana ljubitelji okreću alternativnim oblicima vježbanja koji im omogućava da nauče vještinu u isto vrijeme; posebno boks.

DNK fitness testiranje

Upoznajte svoje gene, promijeniti svoj život. Suprotno popularnom vjerovanju, nauka sada dokazuje da niko nije, ili je ikada, vezan za svoje gene. DNK testiranje fitness, fitness ljubitelji možete pogledati u na njihovu mikrobiom aktivnost i krojač fitness režima i planova prehrane za optimizaciju zdravog života, dok stalno reprogramiranja svoje genetskog identiteta. S potrebom za brzo fitness dobitke, 2018 će vidjeti skok u ovu vrstu testiranja, prema 38 Degrees North Retreat.

VersaClimbing

Love vrti? To je vrijeme da se skine s bicikla u korist VersaClimber klase. Ugradnjom gornje i donje tijelo, Versaclimber sagorijeva kalorije, poboljšava kondiciju i povećava snagu. "Uspon na Beat 'iz znoj BXR je prvi VersaClimber baziran klase grupnim vježbama u Evropi. Takmiči se do gore?

Slacklining

Iako može izgledati jednostavno, koji se sastoji od konopcu povišen samo nekoliko centimetara iznad tla, držeći ravnotežu na slackline se nije lako feat. Ovaj trening zaista uključuje jezgra i može se obaviti bilo gdje (u razumnim granicama!), Što ga čini savršenim park vježbe. Samo zgrabite liniju, okupite drugovi i postavili ga između dva stabla. To je zajamčena Instagram-zlato previše, gdje ćemo se prijavili?

Životinjske treninga

To je vrijeme da se iskonskog sa svojim obuke, u skladu sa stručnjacima na Kobox. Probajte super-trenera Miranda klase, gdje ćete naći funkcionalni trening sa animalnom twist. Ona je rekla GLAMOUR:.. "Primal vježbe nisu samo izazov, ali izuzetno zabavno Potrebno moji klijenti svoje zone komfora za biceps kovrče i čučnjeva i dobijaju istražiti ono što oni organi zapravo napravljen da radi ovaj tip treninga je super za punu snagu tijela. Uz pravilan oblik, sve se bavi, posebno svoj core tako da ćete dobiti svoj ABS pucaju cijelo vrijeme. Misli medvjed puzi, inča crva, pauk sklekove, i opterećenja pliometrijskog vježbi. Obećavam nakon klase ovako ćeš izaći osjećaj kao amazonska kraljica s prizvukom super žena. '