Hari stoji da bude vodeća pevačica One Direction? vesti o slavnim i tračeve | BA.rickylefilm.com
Stil

Hari stoji da bude vodeća pevačica One Direction? vesti o slavnim i tračeve

Hari stoji da bude vodeća pevačica One Direction? vesti o slavnim i tračeve

Harry Styles biti pjevač One Direction?

Harry Styles može biti promoviran pjevač One Direction, ona je prijavljena.

Menadžerski tim grupe očigledno žele Styles, koji je nedavno odvojila od djevojka Caroline Flack, da bude lice - i glas - X Factor bend, dok oni pokušavaju razbiti SAD.

Izvor je rekao novinarima: "Columbia glazbu rukovodioci trljaju ruke s radošću Izgleda da One Direction će biti apsolutno masivan u Americi..

"Odlučili su davno da Harry je prirodna frontmen. On je zabavan, uvjeren i ima odličan glas", dodali su.

Međutim, prijatelj grupa tvrdi da Stilovi i ostatak benda - Louis Tomlinson, Niall Horan, Zayn Malik i Liam Payne - su otporni protiv planova, a malo je vjerovatno da ih pusti napred.

"Oni su odlučni da nose na način na koji su - bez pevač", dodao je drugi izvor. "Harry sigurno nije tražio sve ovo pažnju."

To možda neće biti pažnju da je Harry je tražio, ali on je sigurno imao svoj udio žena poštovalaca od kada je stigao u SAD-u - uključujući i Arnold Schwarzenegger kćer, Katherine.

Hollywood potomstvo tweetovao je prošle sedmice da je mislila da je Harry bio "sladak", pišući: "Samo je gledao moj prvi One Direction video sa mojim rođakom i @Harry_Styles je zaista slatka"

Samo nekoliko dana nakon toga, ona je uspela da blag svoj put na iCarly video set između Harry u lice.

Harry navodno je rekao The Sun sastanka: "Katherine je bio u studiju nas gleda Zamislite da Arnie kao tvoj otac-in-zakon.".

Trudeći se Arnie utisak, on je potom dodao: "Ostavi moju kuću, ako žele da žive."

Prošle sedmice, Harry Styles je potvrdio da je odvojila od Caroline Flack - iako nikada nije priznao da je tri mjeseca veze dogodio.

One Direction pjevačica je, 17 godina, rekao je fanovima na Twitteru da su izvještaji njegovog raspada iz 32-godišnji Xtra Factor voditelj bili neprecizni.

On je na tviteru: "Molim te, znam da nisam" baciti ". Caroline Ovo je bila zajednička odluka Ona je jedna od najljubazniji, najslađa ljudi koje poznajem.".

Izvori ranije tvrdio da je par raskinuo kako bi se omogućilo Styles da se fokusiraju na karijeru lansiranje One Direction u SAD-u, koji će se vidjeti pjevačica ostaviti Velikoj Britaniji za dva mjeseca.

"On ide u Ameriku na nekoliko dana, a on želi da bude u mogućnosti da u potpunosti posvete Making The Band uspjeh u SAD-u", rekao je jedan izvor.

"Oni će se vratiti za Britance, ali sve u svemu da će biti daleko za dva mjeseca. To je dugo vremena da se, osim posebno sa toliko događa."

Smatra se da Stilovi i Flack ujedinila početkom januara nakon privremeno cijepanje krajem decembra.

Par je izazvao kontroverze kada su se zabavljali jedni druge u oktobru, zbog 15 godina starosti jaz između njih. Međutim, oni su prkosili svoje kritičare i otišao dalje sa odnosima u svakom slučaju, i Viđeni su jedni drugima kuće na nekoliko navrata.

AGE-GAP ODNOSI

ŠOKANTNO A-LIST špagu

X Factor Hair & Beauty

IZVOR: Daily Mail

Poznata starosti jaz odnosa: Kada starost je Nuthin 'ali broj!