Heroji i Douchebags: Belfie Stick, Charlize Theron, Zara Larsson | BA.rickylefilm.com
Stil

Heroji i Douchebags: Belfie Stick, Charlize Theron, Zara Larsson

Heroji i Douchebags: Belfie Stick, Charlize Theron, Zara Larsson

Naši heroji i Douchebags u tjednu.

Ko - i ono - volimo ove nedelje (i ono što definitivno ne)

HEROES

Charlize Theron

Izgleda kao nešto dobro može doći iz Sony hack nakon svega.

Zbog Sony skandal, Charlize Theron je uspješno pregovarao zaraditi istu platu kao Costar Chris Hemsworth. Ona će sada zaraditi više od 10 miliona € za igru ​​Ravenna u izdanju The Huntsman, koji se proizvodi Universal Pictures 2016. Godine.

Ovi mladi momci

Šta se dešava kada stavite dječaka ispred Žena i zamoli ga da joj ošamariti? Evo kako djeca reagiraju na temu nasilja nad ženama.

Mi volimo ovaj viralni video, to će zagrijati najteže srca. Gledao preko 15 miliona puta, nadamo se ovi momci su budućnost.

Švedski pjevač, Zara Larsson

Ovo je za momke koji ispovijedaju da su 'prevelike' za kondome, Zara Larsson ima poruku za vas. U prilično neuobičajeno način dokazivanja da je u pravu da niko nije prevelik za kondom, Zara je preuzela na Instagram izvući kondom do koljena.

Shvatio sam.

Jenna Marbles

Devojka sa milijardu klikova je to opet učinio. Balavili preko Kylie Jenner 's više od veličine usne, ali nemaju vojsku vizažista?

Ne brini, Jenna je došao sa siguran način za postizanje napućenima usne. Sve što je potrebno je malo mačka nosila, cimet, i leda. Naravno.

Gledajte više Kylie Jenner šminke tutoriali ovdje.

Ovi roditelji i svoju djecu

Ne zaboravite nezgodnoj "ptice i pčele" razgovarati ste imali sa svojim roditeljima? Pa, zamislite da se to već snimili.

Olivia Coleman

Broadchurch glumica i dobitnik BAFTA, Olivia Coleman, otkrila je da je ona strahuje navijači mogu dobiti bolestan iznosa plače na malom ekranu. Emocionalni zvijezda je prijem govoreći Vogue o njoj sklonost za suze.

Olivia, ne boj se, mi te volimo! Sada, gdje su tkiva.

Dominique Harrison-Bentzen

Modna student iz Lancashire koji su spavali grubo kako bi prikupio novac za beskućnika prikupljeno je više od 45 €.

U 22 godina izgubila kreditnu karticu na provod u Preston i shvatila da ne može stići kući do dobra srca beskućnik, Robbie, došao da je spašavanje, nudeći joj svojoj zadnjoj preostalih 3 € kako bi mogla dobiti taksi kući. Ona je toliko dirnut da je ona stvorila Pomoć Robbie fond za njega. Na sajtu je bio toliko popularan da je srušio.

Kakva inspiracija!

Možete pratiti njen prikupljanje sredstava napore na Twitteru: Twitter.com/Help_Robbie/

Douchebags

Januar

Ovo mi je izgovor za mjesec dana je krajnji Douchebag. Zašto? Gdje da počnemo?

Sranje vreme, nema novca, i svi vaši prijatelji su na neki ludi dijeti i učestvovanje u dosadan 'suho januar' samo kada ste mogli sviđa čašu vina i picu. Zvanično najgori mjesec u godini - ali to može biti samo bolje odavde, zar ne?

Mike Huckabee

Bivši guverner Arkanzasa, Mike Huckabee, navodno je optužio Jay-Z od "prelaska linije od muža da svodnik, iskorištavajući svoju ženu kao seksualni objekt".

Ne, mi ne mislim tako, Mike.

Bey i Jay, imamo leđa.

Rusija

U potezu koji se čini gotovo previše bizarno da bi bilo istinito, Rusija je zabranila transseksualci i transrodne osobe iz vožnje. Među popis atributa, koji sada može da diskvalifikuju ljudi dobiju vozačku dozvolu u zemlji, su fetišizam, egzibicionizam i voajerizam koji su navedeni kao "mentalni poremećaj".

Vlada je podržala se nova pravila rekavši da je bilo previše saobraćajnih nesreća pa su pooštravanje medicinske kontrole za vozače.

The Belfie Stick

Da, dobro ste pročitali. Prvo je došlo do Belfie (bum autoportret), a zatim je došao autoportret štap, a onda neki genije odlučio da mash dva zajedno kako bi eventualno stvoriti najviše beskoristan i smešno izum svih vremena: Odgovor Belfie Stick.

Hoće li serijski Belfie-zapisničara, Kim Kardashian biti ulaganja u jedan od ovih? Samo će vrijeme reći, ali mi ozbiljno Nadam se da ne.

Ako potajno želimo jedan, evo linka.

The Canine smartphone

Još jedan sumnjivi izum koji je pokrenut ove nedelje - Scout 5000 je pasa smartphone iz Motorole. Razgovarajte o laje lud. Uređaj, koji je u prodaji u SAD-u za 199 € (130 €), omogućava vlasnicima video snimke onoga što njihovi psi su do i chat da ih, kao i praćenje njihove lokacije. Na Chew-dokaz Ogrlica je u potpunosti opremljen sa mikrofonom, što znači da će moći da čuje svog psa kore čak i kada ste daleko. Kako je divno.

Selfie postavljanje muškaraca

Nedavna studija je pokazala da su muškarci koji postavljaju selfije mogu imati psihopatske sklonosti. Dakle, barem sada imamo, osim osobne preferencije izgovor da povucite prošlosti sve muškarce autoportret vole na Tinder. Doviđenja.

Poznata Twitpics