IPhone 6 datum izdavanja - slike sa jabučnim satima | BA.rickylefilm.com
Stil

IPhone 6 datum izdavanja - slike sa jabučnim satima

IPhone 6 datum izdavanja - slike sa jabučnim satima

Prva osoba kupiti iPhone u Perth kapi ga na kameri

Ranije ovog mjeseca to je bio veliki otkrivaju nove Apple iPhone 6, a velike gazde nam je dao i prvi pogled na Apple Watch.

Nestrpljivi da se dočepaju iPhone 6 i 6 Plus, navijači ulogorili preko noći da bude među prvima koji će dobiti svoje ruke na novi uređaj, koji je danas pušten u prodaju.

Začudo, u Australiji, jedan od prvih kupaca u torbu sami novi telefon, urnebesno je pao uživo na nacionalnoj televiziji. Gledati face-dlan trenutak ovdje.

Jadnik.

Dakle, ono što možemo očekivati ​​od iPhone 6? Ima 4,7-inčni Retina HD ekran i skoro milimetar tanji od svog prethodnika - najtanji iPhone još!

Apple kažu da je 50 puta brže nego čip u originalnoj iPhone, tako da nema više čekanja za stranice za učitavanje. Također dolazi s poboljšanim 8 MP kamera sa zadnje strane i 2.1 MP prednja kamera - tako da oni selfije tvoj će biti mnogo bolje.

Novi iPhone će raditi na iOS 8, koji će uključivati ​​mnoštvo novih mogućnosti, uključujući interaktivne obaveštenja, samodestruktivnom poruka, nadograditi mogućnosti za uređivanje fotografija, a vrlo uzbudljivo zdravlja za praćenje aplikacija, HealthKit.

A ako ste jedan od onih ljudi koji su zauvijek padaju na telefonu, ne bojte se, novi iPhone će biti "ion ojačati."

IPhone 6 na prodaju sada!

Sada pričajmo o sat! Budite i dalje naš batine srca. Mislili smo da bi krenuti predvidiv put i pozvati ga iWatch, ali nisu, oni su izabrali vrlo jednostavan naziv Apple Watch.

Tu će biti tri različita stila i dvije različite veličine, sa više bendova koje možete izabrati, koji korisnicima nudi priliku za prilagodbu proizvoda. To je napomenuti da morate imati iPhone koristiti Apple Watch - vrlo pametan, Apple.

Dakle, ono što su najbolje bita? Sat je prevucite funkcionalnost, staklo ima fleksibilnu retina zaslon, bežično punjenje (amazing). A ako vam se ne sviđa sat lice, samo dodirnite za novo. Također možete dobiti u kontaktu sa prijateljima; nacrtati slike za slanje, udio Apple stvorio emoji, i zapravo poke ili vibrira prijatelj. U osnovi, svi ćemo postati veliku djecu.

Apple je najavio da će sat počinju od 216 €, te će biti dostupan početkom 2015. Godine.

GLAMOUR Urednik Jo Elvin je bio na promociji u San Franciscu, a objavili vesti tokom. Pogledajte ispod neke uzbudljive činjenice od dana.

Apple Watch će biti u mogućnosti da rade takve stvari Podsjećamo vas gdje parkirao svoj automobil i otključati vaš hotel vrata. #applelive

- Jo Elvin (@jo_elvin) 9. Septembar 2014

ApplePay: budućnost shopping je napokon ovdje s plaćanjem jednim dodirom sa svog telefona. Pic.twitter.com/Qw3wLOqxXa

- Jo Elvin (@jo_elvin) 9. Septembar 2014

IPhone 6plus u svim novim većim veličinu #applelive pic.twitter.com/5VxIbNd5Oa

- Jo Elvin (@jo_elvin) 9. Septembar 2014

Top 50 Amazing Jesen Pribor