Justin Timberlake iTunes festival 2020 doživlja pregled - celeb vijesti | BA.rickylefilm.com
Stil

Justin Timberlake iTunes festival 2020 doživlja pregled - celeb vijesti

Justin Timberlake iTunes festival 2020 doživlja pregled - celeb vijesti

JT iznenadila publiku hitovima prepune iTunes Festival set

Bilo kakve komentare koji su učinjeni na nedostatak gomile entuzijazma tokom iTunes Festivala mesec dana su se brzo smirila nakon što je Justin Timberlake okrenuo cijelu Roundhouse u pesnicu-bacanje, bjesnio ples-zajedno, zahvaljujući njegove hitove prepune naslova skup koji je demonstrirao svoje svjetske klase showmana da izgovori savršenstva.

Nastupa sa punim bendom, uključujući i mesinga odjeljak publici-dobacivanje, na trousersnake izbjegavale Grand ulaza i trikova za šetnju na pozornici u odijelu i zaštitni znak Trilby. On Otvorene sa novu pjesmu tek kad sam Walk Away, preuzet iz 20/20 Experience - Part 2, prije nego uranjajući podu u rame pojavljuju mase za Sexy Back.

Još jedan novi, True Blood, zvučao kao tamne i dramatičan uživo kao JT je obećavajući novi materijal treba da uradi. Ali raspoloženje uskoro podiže kao, mahao gitara, Timberlake počeo da Šturm stalno prepoznatljive akorde Like I Love You.

A masovno sing-a-dugo My Love i Cry Me A River slijedi, vučena od epske otvaranje hor Sveti Gral, pire u TKO ali minus Jay-Z.

Penjanje iza klavira, Justin je vreme da kažem sve uobičajene sentimentalnim stvarima zvezdica reći kada igraju grad kao što je petljali dalje na Ivories kratko interludij. On je označen London svoj "home from home", pozivajući se na njegov glavni razlog za to je nedostatak jezičke barijere, isključenja preko njegove riječi kako je našalio: "Ne stvarno, ja mogu govoriti engleski jezik..." prije nego što je pjevao refren linije od Grease ljepota napuštanje škole, mnogo zabavni od prisutnih.

Igranje otvaranje akorde sebe, JT izazvane drugi bujica rasprostranjenog bum trese sa Senorita. Rock Your Body bila popularna narednih izbora, što je dovelo glatko u Take Back The Night iz 20/20 Experience - Part 1.

A usporen, soulful interpretaciju Suit & Tie pratio, prije nego što je završio na ogledala. Uprkos tome što je napustio Encore-manje - Timberlake ostavio preko dva velika klizna vrata na zadnjoj fazi i nije se vratio - publika su ostali oporavlja u sebe, pjevanje Cry Me A River sve do izlaza.

Justin Timberlake, koji oslobađa 20/20 Experience - Dio 2 danas, je podržan od strane Mikky Ekko.

ITunes Festival završava večeras sa posebnim naslovom nastupom Katy Perry.

40 razloga da obožavaju Justin Timberlake