Kako se obući u 30-im godinama | BA.rickylefilm.com
Stil

Kako se obući u 30-im godinama

Kako se obući u 30-im godinama

Nova "pravila" za oblačenje u 30-tim

Nije prvi put, ti si gledao slike od Taylor Swift i pitajući se da li vi možete Rock A Playsuit sa istim samopouzdanjem.

U redu, tako da nisi međunarodna pop zvijezda sa tjelohranitelja, limuzinu i 200 miliona € bogatstvo, pa šta? Imaš još noge za to. Na neki način. Ne toliko dugo, očito, ali ipak... Servisirati. Posebno uz dodatak par crnih opakerima.

Problem je. (Dobro, da li je to problem? Ti nisi baš siguran). Nisi baš Taylor starosti. To je, više nego njeno bogatstvo i njen način života, je ono što razdvaja. Ona je 26. Vi ste deset godina stariji. Ne samo da li ste prošli brojku od 30; sada si zapravo bliži 40. To je vrijeme da stavi Playsuit na pašu. Ili još bolje, da Oxfam.

Ili je to? To je stvar o tome da se 30: to je prilično isti kao okretanje 29. Ništa seizmičkih događa. Vi ne razvijaju preko noći sklonost za twin-seta. U stvari, to je vjerojatno samo na pola puta kroz vaše tridesetih godina da shvatite svojim godinama se prikrada na tebe, i da je možda nekoliko ormar tweaks bi bilo mudro. NB: ormar podešavanja, a ne ormar uništenje.

Prošli su dani u kojima "oblači za svoje godine" mora biti propisana: ovo nije 1950. Godine. Žene bi trebale diktirati svoj način. Oni bi trebalo da nose šta god proklet-osjeća dobro izgleda. Šta to znači u krojački smislu je manji pokrivač odbacivanja bilo koje Taylor Swift nosi i više adaptacije dobi-odgovarajuće.

Uzmite traperice, na primjer. Možda više ne možete nositi traper one u slojevima preko Bikini vrhu, ali kako o dressier par u crne svile? Nositi sa jednobojan tee ili Breton, ovaj izgled moglo sretno se nosi u kancelariju (osim ako ste City radnik, obvs).

Je casualization većine radnih mjesta (traperice su široko prihvatljivo nego što su bili prije 10 godina) radi u korist trideset i nešto je. Dakle, takođe, da li opšti trend ka dressing više mladalački od tvojih godina diktira. Kada pedeset-nečega i dalje nosi granična farmerke, Bardot na vrhu i - da - playsuits, da je preuranjeno da se ih se odbija u tridesetim godinama. Ako se osjećate dobro u njima, nosite ih. Pogledajte Iris Apfel: 94 i obrada, međutim ona svidi. Ona je lekcija za sve nas.

Kako stare, neke žene su užasnuti se pod nazivom "ovčetina"; drugi su ili više samopouzdanja ili jednostavno nije briga. To je razlog zašto svake žene krojački NO-NO lista je drugačiji. Proteklih 35, shvatio sam da sam izgledala smešno u Petar Pan kragnu: umjesto da tražim mladalački, to me uzrasta. Takođe sam prestao nosi nabrane mini suknje (previše učenica) i zamijenili bisera za kratko ogrlicu Diamante da odražava svjetlost na moje lice. Šljokicama vrhovi imaju isti zadovoljavajući učinak, što je razlog zašto ja planiram da ih nose dok sam 90. Kao i za mlade, šljokice se rasipa na mlade. Nosite ono što vas čini srećnim. Sreća je anti-aging, znate.

Pokupiti kopiju pitanje avgusta GLAMOUR za 30 stvari koje Emily Hartridge je saznao njen 30. Godine. To je prekretnica rođendan, ali ne i za #LifeGoals mislite, kaže TV voditelj i YouTube zvijezda.