Koliko će trajati moj brak? Predviđanja kalkulatora medenih meseci - vijesti o slavnim i tračarima | BA.rickylefilm.com
Stil

Koliko će trajati moj brak? Predviđanja kalkulatora medenih meseci - vijesti o slavnim i tračarima

Koliko će trajati moj brak? Predviđanja kalkulatora medenih meseci - vijesti o slavnim i tračarima

Koliko dugo će vaš brak će trajati? Uzmi ovaj kviz

'Tis sezone za vjenčanja - i medeni mjesec - ako našu Facebook feed je suditi po. Ali, koliko dugo će vaš brak prošle kada je bunting je očišćeno i blagdan tan je nestao? Tu je prilično nenaučni kviz koji tvrdi da predvidjeti koliko dugo mladenci će ostati zaljubljen.

Medeni mjesec kalkulator, stvorio VoucherCodesPro.co.uk je napravljen kao odgovor na "povećani potragu za vjenčanje darove i medeni mjesec" u ovo doba godine. To je prilično ciničan odgovor, ako nas pitate, ali onda svi vole kviz na internetu, pa zašto ne probati i koristiti slučajne činjenice o svoj medeni mjesec kako bi se utvrdilo da li ili ne ćete dobiti razvod?

Stvari praktični odnos brige kao da li zaista dobiti na i da podržavaju jedni druge kroz teška vremena. Prema test, i prepirke oko broja koktela progutao na sve-inc bar, odbijanje da imaju konstantnu SEX jer, iskreno, ti si naduta od jedu vaše tjelesne težine u pržene hrane sada svoj svadbeni dijeta završi, i , šok, užas, činjenica da tužna da su dva tjedna iz ureda preko će utvrditi da li ste srodne duše - ili da li je brak ukupno greška.

Ako ne možete otkriti sarkazam u prethodnom stavu, onda je dobro, jer očigledno koristeći online kviz za analizu brak je gluplje od pretpostavke da je moguće da se "savršen medeni mjesec".

Ali, test je uglavnom malo veseo zabavno da nisam mogao da odolim uzimanja, iako ja ne udajem tek iduće godine. Uzeo sam ubod u neki od odgovora (koliko puta ćemo imati seks Hoćemo li se boriti Vjerojatno?) - i dobio sam 15 godina u braku blaženstva prije nego mi to zovemo dnevno. Eek! Bolje neka moj verenik znam.

Dakle, uživajte u kviz, ti samozadovoljni oženjen mnogo, ali zapamtite ovo:

Samo zato što niste imali konstantnu seks, provesti cijelo vrijeme gledajući čeznutljivo jedno drugom u oči i zapravo, dobio malo dosadno sjedi na plaži, ne znači da si nije bio mladenci.

Uzmite za mladence Quiz ovdje.

A-liste su na odmoru i to je sve prilično nevjerojatan ☀️⛵️👙