Konkurencija: Osvojite Instagram Business Mentor | BA.rickylefilm.com
Stil

Konkurencija: Osvojite Instagram Business Mentor

Konkurencija: Osvojite Instagram Business Mentor

WIN! Jedan Instagram mentor za svoj mali biznis

Samozaposlen? vlasnik malog biznisa? Žele da grade brend 'vi'? Ovo je vaša prilika da se pod mentorstvom najbolji u Social Business

To nije samo platforma prilično slika - Instagram je mjesto gdje mali biznis idu da napreduju. To je razlog zašto, u saradnji sa Instagram, nudimo tri vlasnika malih biznisa šansu da osvoje radionicu sa aplikacije Small Business tima u njihovoj kancelariji u Londonu. Plus ćete dobiti 750 € vrijedan IG oglašavanja! Da, mi smo velikodušni tako.

Dana 21. Septembra, vi ćete se sastati sa radionica domaćina - uključujući Jen Ronan, glava malih i srednjih preduzeća za Instagram Evrope, Bliskog istoka i Afrike - da nauče kako da se poveže s potrošačima i rastu vašeg poslovanja putem aplikacije.

Kako ući


Upload maštovit i kreativan sliku koja snima ko si ti kao posao na Instagram, vodeći računa da označi @glamouruk i koristiti hashtag #GlamourInstaMentor. Pobjednici će biti kontaktirani od strane direktnu poruku na Instagram, tako da je potrebno da nas prati na pobjedu. Primajte Slika je pisao za 2 avgusta u ponoć, a žiri iz GLAMOUR će glasati na kojoj su čitaoci najzaslužniji nagrade. Sretno!

Trebam znati

Morate biti u mogućnosti da se u centru Londona na 21. Rujan Vi ćete biti odgovorni za uređenje vaše putovanje.

Pravila i uvjeti


Ulaskom u konkurenciji (u "Konkurencija") pristajete na ovim uslovima.

Takmičenje će zatvoriti u 23:59 (GMT) 31. Jula 2017. Unosi ne moraju poslati u preko agenata ili trećih strana. Unosi koji kasne, nepotpune ili netačno koristiti potrebne hashtag neće biti prihvaćeni.

Svaki učesnik mora biti registrirani korisnik na Instagram ili registrujete na Instagram i biti sljedeći @GlamourUK kako bi ušli ovom takmičenju.

Da biste ušli, morate poslati sliku Instagram koji snima ko si ti kao poslovni na kreativan i maštovit način, navodeći @GlamourUK koristeći hashtag #GlamourInstagramComp.

Pobjednički tri stavke će biti oni unosi koji se nalaze isključivo u mišljenju sudija su najzaslužniji stavke po tome što su: zanimljiv; original; kreativne i / ili; smiješno fotografije. Tu će biti tri dobitnika (u "Winners"). Dobitnici će biti obaviješteni putem direktnu poruku na Instagram najkasnije 31 Avgust 2017. Godine Odluke sudija će biti konačna i obavezujuća u svakom pogledu.

Postoje tri nagrade (u "Nagrade") da se dobije. Tri Nagrade se svaki sastoji od sljedećih za svaku od Winners:

  • Radionica sa Instagrama Small Business Team-a, uključujući i radionica sa Jen Ronan, šef SMB za Europu, Bliski istok i Afriku - da nauče kako da se poveže s potrošačima i rastu vašeg poslovanja putem aplikacije.
  • 750 € vrijedan Instagrama oglašavanja.
    Nagrade mogu biti predmet smislu treće strane i uvjetima.

Dobitnici su odgovorni za sve ostale troškove, uključujući putne troškove koji putuju u i iz Londona i unutar London, trošenje novca i svih drugih jela.

The Winners mora donijeti kreditnu karticu za rješavanje nepredviđenih nije uključena u nagradu, kao i nagrade će biti odgovoran za sve troškove koji nisu navedeni u opisu nagrade iznad.

Ako nagrada ne tvrdi unutar dan Winner (s) being obaviješten, GLAMOUR zadržava pravo da dodeli nagradu na alternativni pobjednik. Nagrada se moraju uzeti na dan koji je naveden i ako je nedostupan na ovaj datum pobednika (e), Glamour zadržava pravo da izabere alternativni pobjednik.

Nagrada je neprenosiva, nepovratni i ne može pregovarati. Nema gotovine alternativu. GLAMOUR zadržava pravo zamijeniti nagradu (ili bilo koji njegov dio) za jedan od svojih izboru koji ima vrijednost ista ili veća od originala nagradu u slučaju okolnosti izvan njegove kontrole.

Ćete zadržati prava vlasništva u fotografiji ( "Entry"). Međutim, uzimajući u obzir GLAMOUR pružanja konkurencije, vi ćete dati GLAMOUR širom sveta, neopozivu, royalty-free licencom koristiti svoj Upis u bilo kojoj od GLAMOUR publikacijama, web stranice, promotivne aktivnosti i svi drugi materijali, za 50 godina od dana zatvaranja za zaštitu konkurencije. U najvećoj mjeri dopuštenoj zakonom, saglasni ste da se odrekne sve, i slažete se da nećete ostvarivati bilo, od vaših moralnih prava (ili slična prava) gdje god u svijetu koje proizlaze koji se odnose na upis. Sav materijal dostavljen postaje isključivo vlasništvo GLAMOUR i neće biti vraćen.

Svi unosi moraju biti svoj rad i ne moraju biti objavljeni na drugom mjestu ili su osvojili nagradu u bilo kojem drugom sličnom takmičenju. To je vaša odgovornost da se osigura da bilo koji ulaz ne krši prava intelektualnog vlasništva ili druga prava bilo koje treće strane ili bilo kakve zakone. Možete garantuje da je Ulaz je svoj posao i da ste vlasnik prava intelektualnog vlasništva u njoj.

Samo jedna prijava po osobi. Bilo koja osoba utvrdi da je slanje višestruke prijave će biti neprihvatljivi. GLAMOUR ne prihvata odgovornost za mrežu, računalo, hardver ili softver kvarova bilo koje vrste, koje mogu ograničiti ili odgoditi slanje ili primanje vašeg unosa.

Sva takmičenja otvoren čitaocima GLAMOUR starosti 18 i više na dan upisa, osim za zaposlene u Condé Nast Publications Ltd, učestvuju / povezanih društava i promotivne agencije, doprinose GLAMOUR i porodice bilo kojeg od gore.

Ulaskom u ovom takmičenju, saglasni ste da vaši podaci, uključujući, ali ne ograničavajući se na vašu e-mail adresu, može se koristiti kako bi vam informisani o GLAMOUR promocijama, proizvodima i vijestima. GLAMOUR u skladu sa standardne procedure propisane Zakonom Velikoj Britaniji zaštiti podataka kako bi se osiguralo da su lični podaci li nam dati je na sigurnom i obrađuju pošteno i zakonito. GLAMOUR neće dijeliti vaše informacije s trećim stranama u marketinške svrhe, osim ako ste nam dali dozvolu za to. Za daljnje informacije molimo pogledajte naš online Politiku privatnosti na GLAMOUR.com. Glamour će pružiti detalje o Pobjednici na Instagram u svrhu pružanja nagrade.

Ulaskom u konkurenciji, pobjednik pristaje da učestvuje u tom promotivne aktivnosti i materijala kao GLAMOUR može zahtijevati.

Pobjednici 'ime, prezime i županijskih će biti dostupan za 28 dana nakon zatvaranja datum i mogu se zatražiti slanjem adresiranom kovertom u' Glamour Instagram konkurencije 'na dolje navedenoj adresi.

GLAMOUR zadržavamo pravo da (i) otkaže konkurenciji, (ii) poništiti ili odbiti ulazak bilo kojeg pojedinca i (iii) izmjene i dopune ovih odredbi i uslova (i će uložiti razumne napore da obavijesti promjene učesnika i potencijalnih učesnika). Ovim odredbama i uvjetima uređuje se englesko pravo i na engleskom sudovi imaju isključivu nadležnost u slučaju spora.

Promotor: Conde Nast Publications Ltd (The). Kompanija broj 03891634. Vogue Kuća, Hanover Square, London W1S 1JU.