Moje vreme glamura 2018 | BA.rickylefilm.com
Stil

Moje vreme glamura 2018

Moje vreme glamura 2018

Moje vrijeme GLAMOUR...

Tjedan jedan

Nakon tjedana planiranja, pakovanje i panici, moj prvi dan na GLAMOUR stiže uz hapšenje i nervoze. Uspevam da nađem put do ureda na Old Bond Street i sam pokazao put na drugi kat po lijepim Claudia Waterson. Tamo sam ispuniti urednika PA, Sophie, s kojim sam razmijenili mnogo e-mailova o mom plasman u proteklih nekoliko mjeseci; lepo je staviti lice na ime. I kakva je lijepo lice je! Sophie mi pokazuje da moj sto i ja opustim odmah - Teško mi je da se setim šta sam bio zabrinut jer svi tako dobrodošlice. Moj prvi dan je proveo sortiranje e-mailova, deljenje pošte i rade razne bitova podnošenja - Samo je u kancelariji GLAMOUR je malo sna. Ja se malo girlie i uzbuđeni kada urednik Jo Elvin šetnje u. Ona ima posao iz snova, tako da se u njenom prisustvu je pomalo zastrašujuće. Dođite Srijeda, međutim, moja curo excitedness raste deset puta kada sam saznao da Kelly Rowland dolazi u kancelariju za jedan sat! Kelly voli Nandos, tako da je jedan od mojih zadataka za taj dan je da joj pokupi napajanje piletine od najbliže trgovine. Kao što sam poletan kroz vrata, Kelly je kako pluta u, sve duge udovima i predivna. Skoro sam da joj kažem: "Samo štipa da ti uzme piletine, Kel," ali ja se uzdrže, uspeo da održim cool, i krenuo niz put. Kao što sam navigaciju svoj put do Nandos na mom iPhone, gledam gore i hoda prema meni su Jason Statham i Rosie Huntington-Whiteley. Cue mi pada vilicu i zuri kao klipan! Se vratim u ured, mnoge vreće piletina u auto, i razmisliti o tome kako nadrealnog dan je do sada bio. Kelly završava sastanka (i njen piletina) i kao hodam u kancelariju sa ladicu čaja, ona je na odlasku. Držim otvori vrata, ona kaže "hvala" i van ide. Imao sam više iskustva osoba u ovom jednom danu nego u životu! Ostatak nedelje se troši na malo sići kao što sam se vratiti na koja servira, post, sortiranje nagrade pobjednicima i čaj. Prije nego što sam ga iako znam, to je petak i moj prvi tjedan je gotov! Gdje je to vrijeme ide.

Tjedan dva

Opet ponedeljak. Ja sam u kancelariji do 09:00 i to je na smrt tiho. Uskoro počinje napuniti iako i 9.30 Pravim ujutro čajeva i kave za funkcije tim. Moram reći, ja Teško hodati pored freebie tabelu dozator vode bez namamljeni in.it je stalno prekriven niz poslastica: čokolada pizza, Krispy Kremes i Nandos orasi da navedemo samo neke. Nekako ipak, urednički tim uspeti da u potpunosti iskoriste ove poslastice i dalje izgledaju napora fab. Nije fer! Nakon što je rekao da, za razliku od scena iz The Devil Wears Prada, nisam osjetio nikakav pritisak da se u obučena od glave do pete u dizajnerske odjeće da pokuša uklopiti. Comfort je ime igre na GLAMOUR, što je odlično vijest za mene (i noge), kao što sam potrošiti mnogo ove sedmice obavljajući poslove za tim - od pojavljuju na pošti za pokupiti čokolada riža torte za Jo. Ja sam tražio da radim malo istraživanje za nekoliko funkcija koje su radili, previše. Ovo je sjajno, jer mi omogućava da razumiju malo više kako priče uzeti oblik i vidjeti metode koje se koriste da bi one vitalne bitova informacija koje mogu napraviti funkciju. Opet, u tjednu proleti i da je petak prije nego što mogu reći 'usporiti, imam previše zabavno!'

Tjedan tri

Ne mogu da verujem da sam već u svojoj trećoj nedelji ovdje! Ja volim atmosferu u uredu i, iako to nije super zauzet, to je veliko iskustvo za mene da posmatra kako se časopis vodi, način na koji tim radi zajedno i rokove moraju da rade u. To je Sophie je zadnji dan u petak, tako da je bio zauzet organiziranje stvari prije nego što ode. Imao sam najbolje vrijeme radi radno iskustvo ovdje i stekli neki neprocenjivo iskustvo koje će izgledati sjajno na moju biografiju. Svako je bio sjajan i, bez obzira na neke negativne koncepcije o načinu workies tretiraju, ja sam napravljen da se osjećaju kao dio tima od prvog dana. Imam danas otišao, ali već znam da želim biti pisac i da je to u kojoj želim da budem; Sada sam mnogo odlučniji da stignemo tamo. Hvala za priliku, GLAMOUR!

Fran