Najbolji obučeni muškarci 2018. pobjednici: Jamie Dornan, Robert Pattinson i Harry stilovi | BA.rickylefilm.com
Stil

Najbolji obučeni muškarci 2018. pobjednici: Jamie Dornan, Robert Pattinson i Harry stilovi

Najbolji obučeni muškarci 2018. pobjednici: Jamie Dornan, Robert Pattinson i Harry stilovi

Ko je najbolji Dressed Man 2017? Narod je rekao

Glasali ste, smo slušali - i evo ih

Predstavljajući ovogodišnji najbolje obučenih muškaraca, prema glasovima vama, našim lijepim čitalaca. Od oštrih, pogodan gospodo izjavi garderobi i opušten Bad Boys, nismo mogli su se složili više sa svojim izbora.

Da li da te volim ili mrzim posvećenosti Bieber 's na košarku kratko? Da Kit Harington 's nedavnog pohoda u visoke mode krojenje osvojio svoj glas? Kakva je presuda na Zayn Malik 's bad boy vibracije?

Bilo da pokušavate da nagoveštavaju čovjeka u svoj život se njegov stil igre ili samo treba malo pick-me-up da ti se kroz dugog dana u uredu, ovdje su 10 muškaraca koji su ukrali stil reflektor ove godine...

Provjeri koga osvojio GLAMOUR najbolja Dressed Žena i najbolje obučenih Par, previše.

10. Justin Bieber

Justin Bieber je naš omiljeni (ne tako) kriv zadovoljstvo. Biebs pogoduje streetwear: on je rijetko viđen od par košarke šorc i, s obzirom na priliku, svoje prevelike kapuljačama će definitivno napraviti svoj put u našim ormarima. Dijeljenje je brižan, zar ne?

9. Kit Harington

Jon Snow možda ne znaju ništa, ali Kit Harington zna pakleno mnogo kada je u pitanju stil. Novo lice Dolce & Gabbana radovi gladak krojenja, ali se ne boji da dodati neke visoke mode štih putem izvezenim jaknu ili baršun skitnica.

8. Idris Elba

Oh, Idris. Da li on drži stvari casual u trenera i polo ili tražim gladak u kaputu (naš omiljeni Idris potpis), on ljulja do svakom slučaju i uvijek izgleda obučen za tu priliku. To je talenat sigurno.

7. Robert Pattinson

Robert Pattinson ima taj talenat za donošenje bilo koje odijelo izgledaju malo raščupana, u tom zamišljen, cool-momak vibe on kanala tako dobro. Stavi ga u odijelu ili znojenje i on će izgledati kao da je rođen da ih nose. Ako je samo koje su radile za nas...

6. Aidan Turner

Poldark (aka Aidan Turner) Scrubs se dobro. Slick, oštar i odgovara - to je dobitna izgled sigurno. Ali opet, mi se ne protivi da ga u roku kostim, ili...

5. Luke Evans

Sa tim prodornim očima, Luke bi mogao nositi sve i verovatno bismo da je izgledao dobro. Mi volimo svoju van dužnosti glumac vibe - i mi smo prilično u svoje plaže izgled, previše. (Google "Luke Evans Mikonos". Ti si dobrodošao.)

4. Tom Hiddleston

Bili smo malo zabrinut kada Tom Hiddleston izašla u tom "Ja manje 3 TS 'prsluk, ali izgleda kao da je od povratio svoj stil razum i vratio se u svom klasičnom, gospodski izgled. Mnogo bolje.

3. Zayn Malik

Style-mudar, Zayn je čovjek od dva pogleda: on je ili super gladak i njegovan ili kanalisanje opušteno, bad boy vibracije. Ovaj look kombinira oboje, i to je zaista radi za nas.

2. Harry Styles

Izrada fotografije koje ste vidjeli samo na kauč bakine kul? To je izgled samo Harry mogao skinuti. Pozdravljamo ga oblači u iznosu od svoje.

1. Jamie Dornan

Pogodan i pokrenut i dobro izgleda na crvenom tepihu, Jamie Dornan je dokaz da pametan krojenje nikada ne izlazi iz mode. Mr Grey, mi ćemo vas sada primiti.