Najbolji setovi za beljenje zuba UK | BA.rickylefilm.com
Stil

Najbolji setovi za beljenje zuba UK

Najbolji setovi za beljenje zuba UK

Najbolji izbjeljivanje zubi setove, trake, gelovi i DIYs da se one biserasto bele

Dobar, loš i TAKE MY MONEY 💙💸

Ako postoji jedna stvar koju smo naučili od stvarnosti zvezda i zvijezda A-liste, to je da ne možete biti u centru pažnje, bez megavata osmeh. I sa mnogi od nas pitaju kako da se one biserasto bele osoba, odlučili smo staviti neke od najpopularnijih metoda tamo na probu.

Od organski DIY ugalj paste za izbjeljivanje trake, plava svjetla, pa čak i 750 € sjednicu kod zubara, to su najefikasnijih načina za izbeljujete zube i izbjegne Ross od Prijatelji bazirani katastrofa.

Metoda: Do sada je najlakši način da dobijete prednost na biserno belih. Ovaj off-the-counter opcija je budžet heroj koji daje rezultate tokom vremena, ali što je najvažnije, brine za svoj oralnu higijenu. Način paste za zube i vodice za ispiranje usta raditi na uljepšati Vaš osmijeh je zapošljavanjem poliranje i abraziva da će ukloniti površinske mrlje i posvijetliti diskoloracije (kao tamne mrlje), u kombinaciji sa nežnim kemijskih sredstva za izbeljivanje beleti. Novi Colgate Max White Expert Complete izbjeljivanje za zube, sadrži i 'optičkih bjelila', koji odražavaju plavo svjetlo da bi zube izgledati odmah belji. Vrsta se kako ljubičaste toniranje šampon uklanja Brassy tonove i posvjetljuje plavu kosu.

Rezultati: Neka nam naglasiti još jednom: * nježan * hemijska sredstva za izbeljivanje - inače ne bi bio u stanju da ih koriste svaki dan - tako da nikada neće dobijete pastu za zube i ispiranje usta holivudskom-beli osmeh. Ali da li će pomoći u uklanjanju mrlja, dajući iluziju belji osmeh i čuvanje usta zdrava. Dakle, to je dobra ideja da koriste ih kao nastavili tretmani prije i poslije druge izbjeljivanje metoda.

Sugestije proizvod: Listerine Advanced Bijela, 5 €, čizme; Janina UltraWhite izbjeljivanje za zube, 11 €, čizme, Colgate Max White Expert Complete za izbjeljivanje 6 €, čizme.

Trakama za izbjeljivanje zuba

Metoda: Evo gdje stvari postaju mnogo više zanimljivih. Za razliku od paste za zube i vodice za ispiranje usta, izbjeljivanje trake su pune peroksida i izbjeljivača, tako da se rezultati su vidljivi. Ste u osnovi samo da primjenjuju trake na zube, čekati preporučenu količinu vremena, oljuštite ih i operi zube normalno. Simples.

Rezultati: Whiter zube iz prve primjene! Od ove trake su pune kemikalija morate biti oprezni koliko dugo si ih ostavlja na - osjetljivost nakon tretmana je uobičajeno, ali to ne bi trebalo biti nepodnošljivo; to je veliki crvenu zastavu i trebalo bi da se obratite stomatologu naći pogodniji za izbjeljivanje opcija za vas. Također, podalje od trake koje sadrže klor dioksid, doslovno jede emajl off zube. Nepotrebno je reći da je prilično loše.

Sugestije proizvoda: za izbjeljivanje Stripes, 23 € -52 €, Polished Londonu; Crest 3D White Whitestrips - Glamorous Bijela, 24 € -63 €, UK Teeth Whitening

Izbjeljivanje gelovi

Metoda: Sada smo centrira u profesionalnom području. Iako ste možda čuli da je 'prijatelj prijatelja' kupio gel šprica i da li je sve u kući, toplo preporučujemo vam da posjeti stomatologu prije pokušaja ove metode. Evo i zašto: dok izbjeljivanja trake odlične rezultate, gelovi zaista može vam dati da super bijele osmijeh. Jednostavno zato trake sadrže 1% do 10% vodikovog peroksida (glavni izbjeljivanje agent na svim ovim proizvodima), dok gelovi može ići i do 35% - Da, zaista impresivno.

I zato samo primjenom gela na zube, može izazvati iritaciju desni i neželjenih belje mjesta, trebalo bi da imate ladicu napravljen specijalno za vas - online-kupio loše uklapanje ležišta može izazvati iste probleme. Tako da posjetite svog stomatologa, on će biti u stanju prilagoditi napraviti uložak za vas i upravljaju gel postotak bi trebao biti koristeći.

Rezultati: Što ste bliže ćete dobiti na A-listi dostojan osmeh bez plaćanja cijene profesionalnog Izbjeljivanje holivudski tretman u uredu zubara. Tretman se radi preko noći oko nedelju dana ili dva, a može izazvati osjetljivost. Bonus bodova za dugotrajne rezultate (govorimo godina ljudi, godine!).

Sugestije proizvod: To je poznata činjenica da je najbolje za izbjeljivanje gelovi se ne prodaju na veliko, ali možete pronaći i proizvode online ako već imate ladicu i samo žele top-up.

Izbjeljivanje svjetla

Metoda: Mi smo, rekao je dobro, loše i "uzeti moj novac" zar ne? To je loše. Pa, nije nužno loše, ali ovi su prilično beskorisni. Vjerojatno ste vidjeli ovaj izbjeljivanje svjetla svuda Instagram - i dok je Kardashians-Jenners može biti promoviranje to, ne bi trebalo biti prevaren. UV svjetla se obično koriste u zubara uredima da ubrzaju razgradnju vodikovog peroksida u izbjeljivanje tretmane - tako da za početak, svjetlo nema funkciju bilo samo od sebe. Nedavno je, u studiji objavljenoj u časopisu Journal of Evidence Based stomatološka ordinacija izjavio da koristi "plavo svjetlo sa talasne dužine između 480 nm i 520 nm," da aktivirate peroksid "nema pravi dodatnu korist". Sooo, da, ukupno mit.

Rezultati: Kada je ispravan valna duljina se koristi na stomatološke ordinacije može ubrzati proces zuba, ali sam po sebi nema nikakve koristi.

Sugestije proizvod: Nema.

Profesionalno izbjeljivanje

Metoda: Aaaaah tretman bijele rukavice! Da li stvarno misliš slavne koristiti setove kod kuće svake noći? Ne, ne, ne znaju. Ovo je jedan stop shop (u uredu stomatologa) po početnoj cijeni od 500 € - da, pročitali ste to pravo. Sve u svemu, u klinici tretmani će uvijek biti efikasniji od onih kod kuće: "Zato što je nivo izbjeljivanje agenata je znatno smanjena u setove kao što su trake i gelovi U klinici tretmani mogu biti prilagođene vašim potrebama; ako je jedan zub značajno tamniji od. Drugi to može biti meta i doveden do iste boje kao i ostali "- rekao je Tim Bradstock-Smith, iz Londona Smile klinici. Drugim riječima, vaš osmijeh će biti dostojan svojih cijenu.

Rezultati: A-liste dostojan i ono što mi se najviše sviđa o ovome: to je trenutna! Nećete morati čekati da vidi napredak ili nastaviti sa tretmanom nedeljama. Na vama je samo da hodaju u i izaći iz ureda zubara, 30 minuta (do sat vremena) kasnije.

Sugestije proizvod: London Smile sjajan Philips Zoom izbjeljivanja zubi liječenje Klinike je 795 € u London Smile Klinike, Prizemlje East, 40-44 Clipstone Street, London W1W 5DW. Pozovite 020 7255 2559 ili posjetite www.londonsmile.co.uk za više informacija.

Za izbjeljivanje DIYS

Metoda: Ugljen je daleko naš favorit - a najviše u trendu - način izbjeljivanje zubi. DIY je zubna pasta za izbjeljivanje kupovinom aktivni ugljen od lokalnog distributera zdrave hrane ili farmacije. Kao što je obično prodaju u obliku tableta možete samljeti jedan ili dva, i miješati sa dovoljno vode da se formira gusta pasta, koje ćete koristiti za oprati zube sa najmanje tri minuta. Isperite i zatim oprati zube normalno sa svojim uobičajenim paste za zube. Također se možete samo kupiti spreman za upotrebu drvenog uglja formule i paste za zube.

Rezultati: Suptilni, ali definitivno više vidljivi od svoje redovne izbjeljivanje pastu za zube i ispiranje usta. Volimo da su rezultati brzo i organski.

Sugestije proizvod: Ugljen Zubi izbjeljivanje zuba u prahu, 20 €, Polished Londonu; Izbjeljivanje zubi Aktivni ugljen u prahu 100% prirodni, 9 €, Pro zube za izbjeljivanje Co; Ecodenta Extra Black izbjeljivanje za zube s crnim Ugljen i TEAVIGO, 4 €, Holland & Barrett; Mr Blanc bambusa ugljen poljski, 13 €, Boots

Također se možete izbeljujete zube sa kurkuma, vidi ovo.