Najgora pesma za seks | BA.rickylefilm.com
Stil

Najgora pesma za seks

Najgora pesma za seks

Top 10 najgorih pjesama na seks u

Istraživanja psihologa u ime Spotify u 2012. Godini ponovo pojavio otkrivajući prvih deset pjesama, ljudi u dobi između 18-91 voljeli da imate sex da, i iskreno, bili smo užasnuti. Izrada konačne liste deset su poput Bolero London Symphony Orchestra (svaki na svoju?), Unchained Melody Righteous Brothers i My Heart Will Go On Celine Dion. Ovo je GLAMOUR HQ razmišljaju o svojoj listi najgorih pjesama da biste uključili kao svetla otići i to zvuči ovako nešto...

Je T'aime.Moi Non Plus Jane Birkin i Serge Gainsbourg

Najgori pjesmu ikad prvi put seks. Naravno, svi žele da se u krevet s Jane Birkin, ali ako je ovo novi partner, podalje.

Samo ga zamisli, ti koncentrirajući se na pazeći da ne kvačila svoj klimave bitova i najljepša žena na svijetu je zauzet mistično orgasming preko svog zvučnika kutiju.

Bez naslova: Kakav je osjećaj D'Angelo

Jer, iskreno, ništa tvoj čovjek radi nikada neće biti kao erotski kao šta se dešava u ovu pjesmu.

Killing In The Name Rage Against The Machine

Možda mislite da si bezbrižan i usudio bih se reći da * sexy * ali ovo će vas ostaviti u modricama, a ne u oh-baby-we're-tako-wild-smo-uradili-je-svuda vrstu način.

Orinoco Flow Enya

Nemojte me pogrešno shvatiti ovdje, ja sam veliki fan Enya, ali malo muzike je napravljen u spavaćoj sobi, a neke je napravljen za spas. Ovo narode, spada u ovo drugo.

Mr Boombastic Shaggy

Bez komentara.

One Night In Heaven M People

Ako želite da vaše značajne druge (ili čak jednu noć-stranac) plakanje od smeha, u svakom slučaju, pritisnite play.

Can You Feel It? Jackson 5

Pa, ti bi se nadam. The Jackson 5 apsolutno briljirao na pjesme koje nikad ne žele da se spustim i prljavo. Blame It On The Boogie? Shake Your Body na zemlju? Ili kako o ABC? Jasan pobjednik, međutim, mora biti Can You Feel It? Pritisak u više navrata sluha ove linije dok se penje u tempu je dovoljno da zap tragove libedo odmah.

Freak Me Another Level

Žao mi je, ali nisam uveren da ćete biti dostizanje novi nivo sa ovim. Ako ste seksualno uzbuđeni pobedničkog dječaka benda ispod standarda onda imate sreće, ali zadnji put kad sam proverio, niko nije hteo Dane Bowers da svoje tijelo toplo.

Give It To Me Baby Rick James

Teško je zapravo odgonetnuti što je najmanje seksi dio ovog pjesma stvarno je. Rick kreštim "sayyy whatttt"? Možda je agresivan trube ili možda ga je breathily naracije "kako da te volim", preko vrha?

Grind With Me Pretty Ricky

Ako imate poteze profesionalna plesačica onda svim sredstvima dovesti do izazov, ali Pretty Ricky iGroaning od laptopa vam kažem da vaše tijelo treba da dobije slab je nekako kvarim zabavu.

Pratite Alice Howarth na Twitteru: @alicejrhowarth

IZVOR: Izdanje