Najveći Googled dijeti od 2018: Čisti 9, Perricone, Atkins, 80 - 20 Ishrana | BA.rickylefilm.com
Stil

Najveći Googled dijeti od 2018: Čisti 9, Perricone, Atkins, 80 - 20 Ishrana

Najveći Googled dijeti od 2018: Čisti 9, Perricone, Atkins, 80 - 20 Ishrana

Najveći Googled dijeta od 2014: Clean 9 na vrhu liste

Od veoma opasno za "jesti čisto" dijeta pogoduje poput Gwyneth Paltrow. Evo nekih od najvažnijih Googled dijeta 2014.

Clean 9 Diet

Pije aloe vera gel i konzumiranja polena tablete možda ne zvuči uzbudljivo (jedan sljedbenik je nazvan "najodvratnija stvar koju sam ikada pio") ali je trebalo rezultate mršavljenja (12 funti u 9 dana uzmete dio) može biti dovoljno da utiče na neke.

Za više informacija posjetite: foreverclean9.co.uk.

Ultima Diet

Nazvan novi "Skinny Pill", mršavljenje dodatak Ultima Diet tvrdi sljedbenika može automatski izgubiti težinu čak i bez udaranje u teretanu ili smanjenje unos kalorija.

Previše dobro da istina? Možda je tako. Pogodio naslove za što "beskrupulozni" nakon što je navodno besplatnu probnu verziju u iznosu od 4 €. I njegove zdravstvene prednosti povećanja metabolizma, povećanje energije i suzbijanje apetita su također sumnjali.

Za više informacija posjetite: diet-ultima-trial.com.

Perricone Diet

Obećavajući da će vidljivo izbrisati godina od svoje lice u samo tri dana samo jede anti-aging superhrane, kao što su morski plodovi, jaja i jogurt, to je malo čudo da Perricone dijeta je poklonika uključuju Anna Wintour, Courtney Cox i Eva Mendes.

Kreirao dermatolog dr Nick Perricone, koji tvrdi da je četvrti dan "ćete biti tako blistava, ljudi će pitati" šta si uradio? ", Dijeta čak ima kraljevski pečat odobrenja, sa kraljicom Letizia Španije glasine slijediti plan prehrane.

Za više informacija posjetite: perriconemd.co.uk/dr-perricone-diets-the-3-day-diet/

Atkins Diet

Low-hidrata Atkins dijeta je postao jedan od najvažnijih visokog profila dijete od Noughties, popularisao poput Jennifer Anniston i Catherine Zeta-Jones. Prodaja pšenice i krumpira u SAD-u čak opao tokom ove ere.

Ali njegova popularnost vidi malo znakove slabljenja kao poklonika diljem svijeta nastavili su da odbaci kruh, tjestenina i krumpir u korist neposrednih rezultata mršavljenja. Sljedbenici su čak tvrdili da nikada osjećati kao vuk kao oni i dalje troše više obroka dnevno.

Iskušenju? Čuvajte se neželjene efekte, uključujući nesanica, loš zadah i vrtoglavicu.

Za više informacija posjetite: atkins.com.

80/20 Diet

Ograničavanje slatkiše i poslastice nije zabavno, tako da je malo čudo 80/20 dijeta, gdje sljedbenici odluče da zdravo 80% vremena i mogu uživati ​​u čudan čašu vina 20% vremena, pogoduje zvijezda A-liste, uključujući Jessica Alba i Miranda Kerr.

Kupe knjigu ovdje.

Green Coffee Diet

Demi Moore, Jennifer Lopez i Katy Perry jednom veličao vrline zelene pilule kafa, bivši A-liste pomoć masti-busting izbora, koja je tvrdila da su sljedbenici mogli automatski izgubiti na težini čak i bez smanjenja unos kalorija.

Ali pokazalo se previše dobro da bi bilo istinito, udaranje naslove u listopadu nakon što su naučnici tvrde da ne mogu "osigurati ispravnost" svojih zdravstvenih prednosti, uključujući spaljivanje masti.

Za više informacija posjetite Amazon.

Exante Diet

Dijete zamjenu podrhtavanje, kada se go-dijeti u svojoj 90-ih vrhuncu, je napravio preporod. Exante zamjenjuje svakodnevne obroke sa 200-kalorija zamjena Shakes, juhe, barova i gotova jela - i dijeti čak i ne moraju da žrtvuju svoje prijeko potrebne minerale i vitamine.

Za više informacija posjetite njihove web stranice.

4 3 Diet

U 5: rođak 2 dijeta slijedi isti princip kao i ishrana pomama 2013. Pogoduje poput Gwyneth Paltrow i Beyoncé: brz za četiri dana i prepustiti za tri. Također se naziva svaki drugi dan Dijeta, to možda neće biti tako upravljati kao i 5: 2, ali tu je definitivno više dana za vino sati.

Kupe knjigu ovdje.

Sugar Detox Dijeta

Rezime? ne mogu dobiti kroz jutro bez jednog slatko snack? Klizi u popodnevnim satima? Zvuči poznato? Dr. Mark Hyman, zamisao Blood Sugar Solution 10 dan Detox Dijeta možda samo imamo rješenje - zabranom beli stvari.

Imati više energije i vidno mlađi može izgledati kao mala cijena za ditching da sredinom jutra KitKat - i čini svoje celeb poklonika slažu - voditelj talk showa Ellen DeGeneres, rekla je osjetio "velike", jer će hladno Turskoj.

Kupe knjigu ovdje.

Clean Eating Dijeta

Ne kao kalorija u pitanju kao dijeta rivali, Clean Eating Dijeta poklonici samo konzumiraju toksične-free, neprerađenih namirnica u većini prirodnom obliku ili što bliže tome.

Prva popularizirala poput Gwyneth Paltrow, grli čist ishrane utječe na više od tvoje struk: ishrani smanjuje bore i rizik od raka.

Kupe knjigu ovdje.

The Ultimate Detox: The Most Powerful Sredstva za čišćenje