Ne želim seks u isto vreme sa mojim partnerom | BA.rickylefilm.com
Stil

Ne želim seks u isto vreme sa mojim partnerom

Ne želim seks u isto vreme sa mojim partnerom

Nije u seksu-sync sa svojim partnerom? Evo zašto je to u redu.

Vrijeme je da ukine seks krivice

Da li ste seksualni 'treba-ist'? To je ideja da se, u odnosima, trebalo bi automatski želite imati seks kada vaš partner radi. Možda ste upravo jeli veliki obrok (i otvorila svoje farmerice za potpuno ne-seksualne namjene); možda će vam biti hipnotisan Netflix. Ali namjerno držanje odjeću na sebi mogu učiniti ako se osjećate kao krivim kao zaboravljajući da zovem mamu leđa ili slučajno stoji na šapu štene je.

Ali, zašto udara udaljeno nas digao se teško sebe? Kad sam nedavno priznala da nisam se osjećala kao seks jednog dana, nesvjesno označen sebe strašnu djevojku. Činjenica da sam kuhani večeru i uzeti kante iz istog trenutka zaboravio samo zato što nisam htio da f ***. Čudno, zar ne? Pa, kako je seks dobiti sve moć? Ispostavilo se da su neki "alternativni činjenice 'možda dolaze iz odjela za marketing...

Ko je ionako broji?

Neki brojevi mi smo prirodno stidljivi - plate, ili koliko puta smo zaista bili u kontaktu sa bivšim smo se zakleli smo se "blokirani na sve". Ali seks je još konkurentniji. Svi mi imamo slutio ako je naš madrac je Samantha Jones, Jessica Jones ili našeg prijatelja Claire Jones koji je bio jedan od šest godina. Problem sa jednom Upman-seks je ono što istraživač socijalne psihologije Jessica Maxwell naziva "seksualnim sudbina" - vjerujući da više seksa = bolje odnose, i da dobar seks upravo događa. Što više vjerujemo to, više mi paniku ako ne - kao što su catastrophising jedna instanca izgubio libido da misle sve buduće seks će biti kao boning naš brat. "U pravu sliku je da su svi različiti. Neki parovi vole seks dva puta na dan, drugi su zadovoljni dva puta godišnje, neki nemaju seks na sve ", potvrđuje Denise Knowles, Povezati savjetnik i seksualni terapeut. Drugim riječima, vaše brojanje vještine su bolje iskoristiti izvan vreća.
 

To je sve o tvom 'plastičnosti'

Plastičnost možda zvuči kao strašna oblik estetske operacije, ali to nema nikakve veze sa obavljanjem origami na genitalije. 'Erotski plastičnost' je zapravo nevjerojatno cool pojam i odnosi se na to koliko je vaš seksualni nagon pogođeni vanjski faktori - od društvene osude na to pass-agg email igraju na umu. Psiholog Roy Baumeister otkrili da žene imaju mnogo veću erotski plastičnost od muškaraca - što znači da naše želje za seksom varira mnogo više kao odgovor na ono što se događa oko nas. Ljudi, međutim, izuzetno su u skladu sa njihovim seksualne potrebe. Na primjer, nakon bolnog raspada, mogli bismo podalje od seksa neko vrijeme. Ali muškarci imaju tendenciju da popuni prazninu masturbacija, tako da je njihov seksualni nivo aktivnosti ne mijenjaju. Niko je siguran zašto postoje razlike između spolova, ali to znači da imaju loš dan će vjerojatno i gore stvari vašu želju nego njegova.

'Treba seks "je zapravo najgori seks

Da, nisu svi seks daje jednaku osjeća. I seks kroz obaveza je lošije raspoloženje-drobilica nego s otkrivanjem neotvorene kutije kondoma je istekao. U studiji o seksualnom motivacije, istraživač dr Amy Muise otkrili da parovi su bili mnogo sretniji kada su imali seks za 'pristup ciljeva "(kao što je lično zadovoljstvo), nego za' izbjegavanje ciljeva '- kad ti to izbjeći razočarati drugu osobu. To je vjerojatno zato jedan od vodećih novih modela u seksualnom razmišljanje se ne zove dobar seks - ali Good Enough Sex (DES). Njegova poruka je da je seks važan u odnosima, ali nerealno Sexpectations nisu. U stvari, to je normalno za 5-15% susreta par (ili pokušali Encounters) da bi u najboljem slučaju prosjek. Novi seks razmišljanje je anti-savršenstvo - leđa skine negativnost i dolaze zajedno ponovo kad oboje osjećati se za to. Što zvuči dovoljno dobro za mene.

Imaju seks pitanje ili temu želite saznati više o? Gemma bih da čuti od vas. Podijelite je kod [email protected]
@GemmaAskham