Nedostajuća glumica Misty Upham pronašla mrtve - vesti o slavnim novinama | BA.rickylefilm.com
Stil

Nedostajuća glumica Misty Upham pronašla mrtve - vesti o slavnim novinama

Nedostajuća glumica Misty Upham pronašla mrtve - vesti o slavnim novinama

Nedostaju glumica Misty Upham pronađen mrtav, porodica potvrđuje

Tijelo žene pronađeno u klanac u blizini White River je potvrđeno da nedostaje glumica Misty Upham, portparol porodice potvrdio.

Upham otac itentified njeno tijelo na vlasti nakon pretragu područja prijateljima i obitelji.

Nema dokaza ili informacije "da vjerujem da postoji prljavoj igri", navodi se zapovjednik policije Steve Stocker.

Avgusta: Osage County glumica pati od bipolarnog poremećaja i u vrijeme njenog nestanka njenog oca izrazili zabrinutost da nije uzimao lekove.

"Porodica je naveo da je, nakon što je vidio tijelo, oni još uvijek ne osjećaju da Misty Upham izvršio samoubistvo", rekao je režiser Tracy rektor, portparol porodice Upham.

IZVOR: BBC

U 10.18 danas, pisali smo.

Policija u potrazi za nestalim Django Unchained glumica Misty Upham su pronašli tijelo koje smatraju njena, prema službenim izvještajima.

Upham je nestao 10 dana i policije u državi Washington otkrili su tijelo žene u klanac u blizini White River u četvrtak popodne.

To je prijavljeno da je novčanik pripada glumica je pronađen na licu mjesta, iako je medicinski ispitivač je još da pozitivno identificirati tijelo ili utvrditi uzrok smrti.

Misty Upham je poslednji put viđen hoda od stana južno od Sijetla, gdje se preselila da brine za svog oca nakon moždanog udara.

Naše misli su s prijateljima i obitelji Misty-a u ovom teškom trenutku.

IZVOR: BBC

Dana 13. Oktobra 2014. Godine, napisali smo.

Glumica Misty Upham, koji su se pojavili u kolovozu: Osage County, Frozen River i Django Unchained je prijavljen nestanak njene porodice.

Seattle Times izvještavaju da je 32-godišnjak nije viđen u zadnjih tjedan - i njen otac je podnio nestale osobe u ponedjeljak.

Policija je dobila poziv sa izveštaj samoubilački osoba na stan svojih roditelja, ali kada su odgovorili osoba već otišla.

Upham "se ne smatra ugroženom", prema policiji, jer nestanak mora smatrati "neobjašnjena, nevoljne ili sumnjivih" da pokrene tu vrstu zabrinutosti.

"Njena porodica je sigurno zabrinuta za nju, a mi smo, takođe, ali to nije sumnjivo", rekao je zapovjednik policije Steve Stocker.

Upham je nominiran za 2014 Screen Actors Guild za svoju ulogu u kolovozu: Osage County, i Independent Spirit Award za ulogu Lila Littlewolf u Frozen River.

Izvor: Seattle Times