One Tree Hill Cast govori o seksualnom uznemiravanju | BA.rickylefilm.com
Stil

One Tree Hill Cast govori o seksualnom uznemiravanju

One Tree Hill Cast govori o seksualnom uznemiravanju

Žene One Tree Hill ujediniti da govore o svojim seksualno uznemiravanje u emisiji

"Morali smo naučiti da se bori, a ponekad i fizički"

Ženski cast i posada hit TV drame One Tree Hill su se udružili da napiše pismo optužujući bivšeg showrunner Mark Schwahn seksualnog uznemiravanja. U pismu se podržava njihov bivši kolega i bivši pisac serije, Audrey Wauchope prethodni iskaz protiv njega.

Stars emisije, uključujući Sophia Bush, Hilarie Burton i Bethany Joy Lenz napisao je u ponedjeljak da su oni "su odabrali ovaj forum da stoje zajedno u znak podrške Audrey Wauchope i jedan drugi" nakon izjava Twitteru koju Wauchope u kojem je optužio Schwahn seksualno uznemirava nju.

U pismu, 18 žena koje su radile na emisiji tvrdili da su mnogi od njih bili su "u različitoj mjeri, manipuliše psihološki i emotivno," i da "više od jedne su stavljeni u neugodan položajima i morao je da brzo naučiti da se bore natrag, ponekad fizički , jer je jasno nam je da su nadzornici u prostoriji nisu bili zaštitnici su trebali biti. "

Oni su nastavili: "Mnogi od nas su razgovarali na način koji je vodio spektar od duboko uznemirujuće, da traumatizujući, na veoma nezakonite i nekoliko od nas su stavili na pozicijama gdje smo osjetili fizički nesigurno.".

U svojoj izjavi Twitter, Wauchope podsjetio da je ona često podvrgnut neželjeno dodirivanje po Schwahn (koji ona nije prepoznao po imenu) tokom vremena radeći u emisiji zajedno.

"Ja sam bijesan i tužan i sve ostalo za žene koje su sedeo na tom kauču pored tog čovjeka. I ja sam bijesan i tužan i sve ostalo što godina kasnije ne osjećam sigurno biti u stanju učiniti ništa u realnom o tome i da se čini da se događa sve više ovaj grad ", napisala je.

Idemo dalje. Dan prije moje pisanje partner ostavio za nju vjenčanje je zatvorio vrata svog ureda i pitao je da li je ona zaista želi da ide kroz to. Možda bi mogao da imam šanse? Hahahaha rekli smo. To je ludo. On je lud. NO. On je uvredljiv.

- Audrey Wauchope (@audreyalison) 12 Novembar 2017

Ona je također opisao incident u kojem Schwahn pokazali gole fotografije glumica da je imao seksualne odnose sa na zaposlena bez znanja glumica ', i vrijeme kada je nazvao njen partner pisanje u svoju kancelariju da pokuša da joj odgovorim od udaje, i na njega dating.

One Tree Hill, drama o životima grupe tinejdžera u Sjevernoj Karolini, emitovan na emitovan na WB iz 2003. Do 2006. Godine i na CW 2006-2012.

Mark Schwahn nema još da komentar na optužbe.

Pročitajte pismo iz One Tree Hill članova ekipe filma ispod:

Kome se mogu odnositi,

Svi članovi ženske uloge od One Tree Hill su odabrali ovaj forum da stoje zajedno u znak podrške Audrey Wauchope i jedno drugo. Za korištenje terminologije koji je postao poznat kao thesystemic stvarnost seksualnog uznemiravanja i napada je došlo sve više i više na svjetlo, Mark Schwahn ponašanje tokom trajanja snimanja One Tree Hill je bio nešto kao "javna tajna". Mnogi od nas su, u različitoj mjeri, manipuliše psihološki i emocionalno. Više od jednog od nas je još uvijek u tretman za posttraumatski stresni. Mnogi od nas su stavljeni u neugodan položajima i morao je da brzo naučiti da se bori, a ponekad i fizički, jer je jasno nam je da su nadzornici u prostoriji nisu bili zaštitnici su trebali biti. Mnogi od nas su razgovarali na način koji je vodio spektar od duboko uznemirujuće, da traumatizujući, na veoma nelegalno. I nekoliko od nas su stavili na pozicijama gdje smo osjetili fizički nesigurno. Više od jedne žene u našoj emisiji imala karijeru putanju ugrožena.

Je preko linija u svemu tome je, i još uvijek je, naš nepokolebljivu podršku i vjere u jednom drugom. Poverila smo jedni druge. Postavili smo sigurnih prostora da razgovaramo o njegovom ponašanju i kako se nositi ga. Da upozori nove žene koji su se pridružili našim redovima. Shvatili smo da je dosta je orkestrirana na način koji je zadržao iz vidokruga za studio kod kuće. Također smo shvatili da niko nije bio u potpunosti ne zna. Nedostatak akcije koja je bila rutina, okretanje drugog obraza, je nedopustivo. Mi smo kolektivno želimo da eho pozive svim ženama koje žestoko traže promjene, u svim industrijama.

Mnogi od nas su rekli, za vrijeme snimanja, koji dolazi naprijed da govore o ovoj kulturi će rezultirati u našoj emisiji otkazano je i stotine lijep, kvalificirani, marljivi, i talentovanih ljudi će izgubiti posao. Ovo nije odgovarajući iznos pritisak staviti na mlade djevojke. Mnogi od nas, jer su ostali tihi javno, ali je imao vrlo otvorene kanale komunikacije u naš prijatelj grupe i u našoj industriji, jer želimo Tree Hill "bolje, gdje je sve i sve je na sigurnom" i dalje mjesto za naše navijače; od kojih su neki, rekao je da je emisija doslovno spasio njihove živote. Ali realnost je, nema prostora je siguran kada ima osnovni i infektivnih raka. Mi smo radili na uzimanje našoj moći vratiti, što je konvencija naše, i uživajući u dobrom uspomene. Ali ima još posla da se uradi.

Svi smo duboko zahvalni za Audrey hrabrost. Jedni za druge. I za svaki muškarac cast kolega i član posade koji je doprla do naše grupe žena da ponudi svoju podršku ovih posljednjih nekoliko dana. Oni odražavaju veći ratni poklič koji nas mora voditi promijeniti: vjerovati ženama. Svi smo u ovome zajedno.

Sa ljubavi i hrabrosti,

The Cast,

Sophia Bush, Hilarie Burton, Bethany Joy Lenz, Danneel Harris, Michaela McManus, Kate Voegele, Daphne Zuniga, Indija DeBeaufort, Bevin Prince, Jana Kramer, Shantel Van Santenovu, i Allison Munn

I Brave Crew,

Audrey Wauchope, Rachel Spectre, Jane Beck, Tarin Squillante, Cristy Koebley, JoJo Stephens

I svi ostali žena Radili smo sa Ko pronalaze svoje glasove dok govorimo