Patrick J. Adams i vjenčanje Troian Bellisario i slavni gosti | BA.rickylefilm.com
Stil

Patrick J. Adams i vjenčanje Troian Bellisario i slavni gosti

Patrick J. Adams i vjenčanje Troian Bellisario i slavni gosti

Patrick J. Adams i Troian Bellisario vjenčanju izgledala potpuno sanjive

# fortday2016

Patrick J. Adams i Troian Bellisario udala ovog vikenda i izgledalo je apsolutno savršen. Par, koji se sastoje od Mike iz emisije odijela i Spencer iz TV-a pokazuju Pretty Little Liars, pozvao je svojih najmilijih za vikend vjenčanje ekstravagancije.

Zvanični vjenčanje je u južnoj Kaliforniji, a oni ohrabreni gostima da koriste hashtag # fortday2016. Zbunjena? Neka mladoženja objasniti.

Patrick dijele ova slatka slika, od njih dvoje leže na vrhu autobusa, i uz naslov: to: ". Prije 8 godina smo izgradili jastuk utvrđenje u svom starom stanu i započeo razgovor koji je izrastao u čitav život To je bio samo mirno zajedničku ideju koja je postala godišnje tradicije. Ove godine pozvali smo još neke ljude. Mnogo više. I mi smo napravili vjenčanje iz nje. Tri savršena dana s prijateljima i obitelji. Deca vrište i smiju se u bazenu uzvikujući "Fort dan "na vrhu svojih pluća. Naša neverovatno pleme podizanja nas na isti način oni imaju toliko godina. To je nemoguće staviti u riječi kako je sve to osjetio. Ispunjen sa toliko zahvalnosti da sam dovoljno sreće da su u braku. Moj najbolji prijatelj Volim te @sleepinthegardn - jedva čekam da vidim šta se dalje dešava # fortday2016 📷cred @daveschwepphotography "..

Troian izgledao neverovatno u svojoj boemskoj vjenčanici - posebno uz dodatak zlatne krune.

Šta više - vjenčanje izgledalo zabavno. Stranka vjenčanja je do puno nestašluka.

Patrika odijela glumi bili su prisutni. Evo Harvey Specter!

A evo Sarah Grafferty (aka Donna)

Meghan Markle nije bio prisutan na izgledu - možda je ona negde sa princom Harry.

Druga osoba koji nisu mogli napraviti 3-dan vjenčanja bio je Shay Mitchell, ali ona dijeli slatkiš poruku na svom Instagram račun da pošalje joj želi da joj ko-zvijezda.

"Da bi moja velika sestra T na dan svog vjenčanja. Volim da smo bili u mogućnosti da zatvori jedno vrlo važno poglavlje u našim životima zajedno a ja sam devastiran da ne budem tamo kao krenete na sljedeći. Kao što sam sjediti ovdje razmišljao o našem prijateljstvu i putovanje pada mi na pamet koliko te volim, njeguju i ti se divim. Znam da ti i Patrik će imati najviše poseban dan i ja ne mogu čekati da te slaviti dva kao bračni par. Potopiti sve to i uživajte u ovom trenutku... To je sve tvoje babe 👰🏻💕 # fortday2016inspirit ", ona s titlovima fotografiju djevojke.