Pismo ženi koja je pisala njenom silovatelju | BA.rickylefilm.com
Stil

Pismo ženi koja je pisala njenom silovatelju

Pismo ženi koja je pisala njenom silovatelju

"Za ženu koja je napisala da je silovatelj u GLAMOUR".

U oktobarskom broju GLAMOUR, jedna preživjela silovanje koristi priliku nije imala - da joj napadača tačno kako je učinio da se oseća. Evo, inspirisan da moćna funkcija ( "Pismo moja Silovatelj") Emily Jacob piše na porodičnu.

Ženi koja je napisala da je silovatelj

Tvoje pismo zaustavio moje srce. Morao sam da se zaustavi čitanje, jer više nisam mogla videti tvoje reči za suze tekle niz lice. Tvoja priča je bila moja priča. Bilo je nekoliko razlika, naravno; detalje. Mine nije bio prijatelj - Zahvalan sam za to - samo online datum koji je pošlo po zlu. Nisam išao u policiju do mjesec dana kasnije, nisam dobio moje seksualno zdravlje odjavio do sedam dana nakon. I umjesto trljanja sebe sirovog pod tušem, samo sat, utrnulo, u kadi, dok je voda bila dugo prije hladno... CPS je istu odluku, iako. I kao što si ti, ja sam izgubio prijatelja. Neki mi nisu verovali. Neki nisu mogli ostati prijatelj sa depresivnim verzija mene. Neki od njih, pretpostavljam, samo da izbacim sebe od. Nisam osjećao dostojan prijateljstva.

Silovana sam prije osam godina. Za razliku od tebe, mada, ja više ne mislim o njemu mnogo. Koristio sam da se nadam da ću jednog dana ne bih se probudim razmišljam o tome, da ja ne bih išao na spavanje bojeći se noćne more. Koristio sam da se nadam da mogu da idem samo jedan dan bez da mu vidim lice. Osjećao sam se kao da radite, da nikada neću sići lijekova, da nikada neću moći da idemo dalje, da nad njim. Ne osjećam se kao da je bilo više.

Ne Pitam se da li on misli na mene, ja sam siguran da ne prelaze njegov um. Ne očekujem silovatelj briga. Ali nisam se moja nada. Ne vidim njegovo lice više; On me više ne proganja. Tvoje pismo me je rasplakalo tako teško. Jer ste i dalje boli toliko. Pišem vam s porukom nade. To neće uvijek biti ovako. To će biti bolje. Možete oporaviti i opet biti jači, cjelinu. Već si izvanredan; Vaše pismo će dostići srca i duše od mnogih. U pravu si, govoreći napolje i razbijanje tišine, pomažete drugima proći. Postoji udobnost u znak solidarnosti. Tišina boli: to nas drži osjećaj izolovan; sprečava društva iz razumijevanja i mijenja pogrešnih vjerovanja o silovanju; i pomaže silovatelja izvući.

My fire, kao što je vaša, je također rođena iz pepela nepravde. Odlučio sam da usmjeriti pažnju da pomogne preživjelima učiniti više nego samo preživjeti. Mi ne samo da je potrebna pomoć i podrška u pronalaženju naše simptome panike pod kontrolom, ali i potrebna pomoć i podrška sa ponovo nađemo način na svijetu, smisli ko je novi i, da, poboljšana verzija sebe će biti ponovnog tijelu , srce i dušu. Postavio sam ponovo priključi život učiniti, strukturiran program za vođenje preživjele kroz njihov put na drugu stranu, gde je život za život. To je jedinstvena, pionirski pristup, koji uzima cijelog tijela / self-holistički pristup oporavak.

Prvi korak je zajednica. Dokazano je da kada su žrtve trauma može oporaviti u zaštićenim, razumijevanje okruženja, oni su više vjerojatno da se oporavi, i to brzo. Zajednica je utvrđeno da je najznačajniji faktor u oporavku. Međutim, stida, samo-krivice i strah od presude drugih nas sprečavaju da to radi tako često. Tako sam i podesite ponovo priključi životu zajednice. To je najsigurniji online utočište nađe razumijevanja i suosjećajan uho od drugih, baš kao i ti. Bilo bi nam drago da vas tamo dočekati.

Pročitajte "Pismo moja Silovatelj" u oktobarskom broju GLAMOUR, od sada. Emily knjiga, što postane bolje, može se preuzeti besplatno na reconnected.life.