Poslednji tajnik - Lily Collins i Matt Bomer | BA.rickylefilm.com
Stil

Poslednji tajnik - Lily Collins i Matt Bomer

Poslednji tajnik - Lily Collins i Matt Bomer

Lily Collins i Matt Bomer gliba 1930. Holivudski glamur u The Last Tycoon

Ovo F Scott Fitzgerald adaptacije može biti samo najviše stila TV emisija ikad

Nakon Razzle Dazzle Z: početak svega, Amazon Video nas tretiraju na drugi zanosno koncert sa The Last Tycoon. Uloge Lily Collins i Matt Bomer, je baziran na The Great Gatsby autor konačnog, nedovršena romana F. Scott Fitzgerald, a postavljen u 1930-ih Hollywood. Streaming od 28. Jula, ovo je sve što trebate znati o emisiji.

Matt Bomer igra basnoslovno imena Monroe Stahr, idealistički holivudski producent koji svima obožava. Bio je oženjen poznatom starletu, Minna Davis, ali je umrla u požaru u njihovoj kući. Na površini on je strugač - ali on ima problema sa srcem koji ga svakog trenutka može ubiti.

Lily Collins igra Celia Brady, tinejdžer kćer Monroe šef. Ona ima ambicije da bude filmskom producentu sebe; pametan i željan, ona postaje Monro štićenica. Ona ima veliki zaljubljen u Monroe - što ona ne pokušavaju da sakriju - ali svi, uključujući i njega, odbacuje ga kao mladalački naivnost.

Kelsey 'Frasier' Grammar igra Celia otac, film mogul Pat Brady. On je vlasnik studio koji Monroe radi na - ali za razliku od njega, on je više bave poboljšanjem njegove bore profit, i spava sa što više sekretari moguće, nego što 'Art'.

Dominique McElligott igra Kathleen Moore, irski konobarica koji je došao u Hollywood iz Dablina, samo da bi razočaran onim što je pronađeno. Odmah pada u oči Monroe. (A ako se pitate gdje ste je od ranije, to je ista glumica koja je glumila senator supruga Hannah Conway u House of Cards).

Mad Men je Rosemarie de Witt igra Rose Brady - Pat supruge i Celia majka. Na prvo, žao joj pate philandering načina njenog muža - ali do kraja epizode jedne videćete Rose i nije tako lak protivnik nakon svega.

Tu je političku dimenziju u emisiju, koja prikazuje utjecaj da nacistička Njemačka imala preko Hollywood u 1930-ih: kao jedan od najvećih i najunosnijih stranim tržištima, studija je morala da izvrši filmovima koji nije vrijeđao fašističkog režima. Monroe i Celia, međutim, izlegu film koji naglašava tiranije nacističke Njemačke - postaje prošlost cenzori presađivanjem akciju da fiktivni zemlju.

Kostimografkinja Janie Bryant (koji su Mad Men) pogledao ekran sirene iz zlatnog doba poput Grete Garbo, Vivien Leigh i Joan Crawford, inspiraciju za The Last Tycoon. Molimo vas neko kopirati ovaj crno-bele haljine.

Za Monroe, a drugi dotjeran mladi filmski rukovodioci radi sa, Janie potiče berba odijela iz ere. (Isto tako - moglo biti glumac više savršen za ovu ulogu nego Matt Bomer On je utjelovljenje uglađen old-school Hollywood?).

Lily je obrazovanje u retro ljepotica iz sastava tima. "Oblik usana bio mnogo okrugliji, tako da je način da se primjenjuju ruž je bio drugačiji, idu iznad rubova i ravnanje različite područjima način rumenilo nastavio je bio vrlo različit Nije bio u pitanju oblikovanje;.. To je oko zajapureno lice. I volim crni eyeliner sa pokretom-to je tako lijepo ", rekla je ona Byrdie.