Pregled restorana Barnyard | BA.rickylefilm.com
Stil

Pregled restorana Barnyard

Pregled restorana Barnyard

Ocjena: Barnyard Restoran

Restoran: Barnyard

Gdje? 18 Charlotte St, Fitzrovia, London W1T 2LY

Izgled: Valoviti željeza i povratila drva klupe - to je ono što pozdravlja po dolasku u sitne Barnyard restoran. To nije baš ono što bi se očekivati ​​od čovjeka iza nemoguće dobiti rezervaciju Dabbous. Ali pogledajte bliže i osoblje je ukrašen u tzv Hoxton-desno-sada drvosječa majice, a jedan pogled na meni pića otkriva listu "Artisan shandies '(uzeti u obzir moj interes zagolicalo). Casual i cool su naglašeni ovog zajedničkog pa ćemo podijeliti razliku i zovu shack šik. Je pijani Milkshakes su bili vrlo primamljivo, ali kako bi se ostaviti dovoljno prostora za našu večeru, odlučili smo se na par tih bolno hip shandies: a Barnyard (domaća limunada, džin, abro lager) i Country House (Bazga Ginger ale, limuna. , burbon, Goose Island IPA), oba 6 €, koji su bili ukusni.

Hranu: Ovo je udobnost hrane, izvrsno izvedena. Nema faffing o sa starterima ovdje; ploče su sve prave veličine za učitavanje na stolu i dijeljenje, uz konobar preporučuje biramo 3 ili 4 svaki. Rečeno nam je mast na tost je sjajno, ali to zvučalo previše 'ratni porcije' za naš ukus, tako da smo se odlučili za: prase, govedinu na tost, roštilja zrna dovodom kratko rebro, hrskava pileća krilca, kukuruz klip, kukuruzni kruh, pomfrit i slomljenih jaja, sa gljiva, peršun i bijeli luk. Sve je bilo vrhunski kuhana i iskusni, a rebro su bili fantastični, ali su razbijena jaja su iznenađenje favorit noći - jednostavan, ali flavourful, i neverovatno moreish. Jela od mesa su između 9 € i 12 €, a veggie ploče od 3 € -6 €, što znači da ako ne možete odlučiti između dva jela i vaše rješenje je da se oboje, i dalje neće slomiti banci. Jedva smo mogli kretati nakon svega toga, ali bilo je nešto u vezi vezovi mesa i medovine koji je inspirisao Gospod u nama i nismo htjeli propustiti desert. U nemogućnosti da odluči između kokice sladoled sa dimljenim Fudge sosom i jabuke i močvarna jagoda crumble (4 € svaka), imali smo jedan od svakog, ali su na kraju poraženi od porcije. Ako se osećate puni, ali i dalje imaju požele nešto slatko, ja bih preporučio dijeljenje.

Publika: Politika bez rezervacije znači da je "gužva" je operativna riječ. Očekuju čekanja za stolom, ali al fresco stolova i razumno veličine bar području znači barem možete da krenemo sa pićem dok čekaju u redovima. A muzika je super - The Stones, The Beatles, The Who - u osnovi nikoga rock n roll sa "the" prefiks na svoje ime na listu za reprodukciju.

Ne propustite: Oni razbijena jaja. I mislim da Barnyard shandies su moje nove al fresco ljeta piće po izboru.

Savršen +1: Svako ko nije vegetarijanac. Sve strane su izvrstan, ali povrće će se osjećati kratkog promijeniti nedostatak mogućnosti bez mesa kada svi ostali chowing dole na prase.