Revlon Colorstay Exactify pregled tekućih linija | BA.rickylefilm.com
Stil

Revlon Colorstay Exactify pregled tekućih linija

Revlon Colorstay Exactify pregled tekućih linija

To je ono što se dogodilo kada sam pokušao koristiti Revlon novi eyeliner na cijevi

Da li pizzu aplikator točka bi stvari bile bolje ili gore?

Colorstay Exactify Liquid Liner, 8 €, Revlon

The hype:

Biti u mogućnosti da uhvatim krilati eyeliner bilo kada, bilo gdje, je vještina svaka žena bi volio da posjeduju. Enter: pizza rezač eyeliner, dizajniran da bi se uklonio klimav ruke slip-up.

Recenzent:

Samantha, zamjenik Beauty urednika

BEAUTY BIO:

Badem-u-krug oči s vrlo masne kapke.

ŠTA Ja obično tražiti u eyeliner:

I flip-flop između dramatične krilati eyeliner i super-tanki, suptilne liner za samo malo definicije. Eyeliner koji mogu stvoriti i izgled bez previše muke, i da izdrži moju masnu poklopci za najmanje radni dan bi bio moj ideal.

COLORSTAY EXACTIFY LIQUID LINER PREGLED:

Ne bih sebe nazvao eyeliner čarobnjaka ili nešto, ali ne mogu iskopa krilo prilično lako. Moje oblik oka daje sasvim dobar platno za pokretom i nikada nisam borio previše sa redovnim aplikatora.

Međutim, i dalje sam bio zaintrigiran ovom točka nalik, stvaranje pizze oštrice od Revlon. Ideja je aplikator role preko kapka s lakoćom i ne klizi ili mrlje u pogrešnom pravcu.

Prvo, morate ga protresite da oslobode pigmenti, onda samo odvrnite poklopac i spremni ste za pokret. Ja sam nekoliko test prevlačenja preko moje ruke i red je bio impresivno pravo i pigmentirane.

Kreće na oči, bilo mi je malo čudno u početku. Sa flomaster ili četkom, ja obično počinju sa flick izvana i raditi svoj put do unutarnjeg kuta. Ali uz Revlon liner, bilo mi je lakše početi od sredine mog kapka i spremno ga van sa zatvorenim oko. Onda bih otvorim oči pred vraća učiniti vrlo unutrašnjeg ugla.

To je definitivno čudno prvi put, ali još sam ga koristio, lakše je postalo. Pigment je bio veoma bogat, i dokle god se sjećate da ga trese, linija bi roll glatko, bez mrlje ili fade. Da biste dobili linija zapravo tanak, morate koncentrirati, ali ako želite gustu krilo, to je lako proizvesti prilično brzo.

Jednom sam bio malo više samopouzdanja, uzeo sam ga na cijev. Nikad nisam bio u stanju da radim svoj eyeliner u pokretu, koja je pakao može? Ali pizza-rezač aplikator mi je dao malo vjere. Zato što je to točka, to može ići samo u jednom smjeru, za razliku od flomaster, koji je kompletnu milost vašeg nestabilan ruke.

Uz malo ogledalo u jednoj ruci, olovka za oči u drugoj i mnogi zbunjeni izgled od ostalih putnika, valjani sam na brod, dok jahanje Victoria liniju. To je bio rezultat:

Nije loše, nije loše. Bez mrlje, ne ad-hoc linije i oba oka izgledao prilično čak. Bilo je malo deblji nego što bih se dopao, ali prosjaci ne mogu da biraju kada pravite krila u pokretu. Ogledalo održao je zapravo bio malo nepotrebno, jer koliko god vam pravo polazište za obrtno kretanje će obaviti posao za vas.

Definitivno je lakše zadržati mirnu ruku, pa ako se nađete malo klimav ili se još nisu bili u stanju da sredi svoju aplikaciju eyeliner, to bi mogao biti izuma ste čekali.

U pogledu trajnosti, to podiže na mom masne kapke dobro. Preciznost mojih Flick bi polako početi da se topi doći 04:00 (ili ranije na vrelom danu), ali Overline linije i boje izdržali dan na poslu bez previše pokreta.

Konačnu presudu:

To je stvarno jednostavan način da se primjenjuju eyeliner u pokretu (cijev je odobrio!) I može stvoriti gusta i oštra krilo u sekundi. To je precizan, ali pazi aplikator potrebno malo manevarskog proizvesti zaista tanka linija.

U lovu na heroja eyeliner? Evo nekih od naših omiljenih:

Najbolji tečnost eyeliners dobiti taj savršenu liniju svaki put