Šta se dogodilo na Oskarima prošle noći | BA.rickylefilm.com
Stil

Šta se dogodilo na Oskarima prošle noći

Šta se dogodilo na Oskarima prošle noći

Najveći razgovora bodova iz Oscara 2017

Vi ne želite propustiti ovo.

Ako si spavao sinoć tokom Oscara 2017 (to je u redu, bilo je kasno), ovdje je sve što trebate znati. Od najvećih f * ck up noći do krajnjeg #CoupleGoals trenutku.

1. Warren Beatty je nagradu za najbolji film u La La Land kada Moonlight zapravo osvojio

O dobri Bog, to je bilo neugodno. Beatty je greškom dao najbolju glumicu karticu koja je imala La La Land na kojoj je pisalo (Emma Stone je dobio nagradu), ali pravi pobjednici zapravo bili Moonlight. Nakon što je saznao od mješavine gore, producent La La Land Jordan Horowitz zove Moonlight cast i posada na pozornicu nakon što je rekao "Mesečina osvojio za najbolji film - ovo nije šala".

Nakon domaćih, rekao Moonlight glumica Naomie Harris Sky News: "Nakon malo neizvjesnosti, imamo tamo", prije nastavka: "Razočaran sam, da budem iskren, ja stvarno jesam. Jer je samo značilo da nismo baš imali naš trenutak, [i] naši proizvođači nisu imali vremena da daju svoje govore. To je prava sramota. "

Smatramo da dosta ljudi možda dobio otkaz sinoć nakon glasanja brojači upozorio da ne krivi Beatty već ih predaju pogrešne kovertu iznad. Jedan posao momci, jedan posao!

2. Justin Timberlake počinje Oskara sa medley i pleše sa suprugom Jessica Biel sredinom performanse

Pjevač je izveo svoju nominovan za Oskara pjesmu Can not Stop The Feeling i nije mogao da se zaustavi od traženju njegova supruga, Jessica Biel, u gomili. Bračni par dijeli slatkiš ples i poljubac. Ciljevi? Možete se kladiti.

Nekoliko ples za @jtimberlake i @JessicaBiel! #Oscars pic.twitter.com/9akQvS4DIz

- Good Morning America (@GMA) 27. Februar 2017

3. Jimmy Kimmel jabs Trump kroz Meryl Streep

Jimmy Kimmel nije mogao da odoli naglašavajući Meryl Streep 's zavadi sa Trump u svom uvodnom monolog, a mi se dopala. Ranije ove godine, Trump se zove Meryl Streep precenjen (da, još uvijek nismo to ni obrađena), ali Kimmel je imao ništa od toga. Pozivanje na gomili, Kimmel je rekao: "Molim vas da mi se pridružite u davanju Meryl Streep potpuno nezasluženo aplauz. U precenjeno Meryl Streep, svima. "Ona zatim dobio tri ovacijama iz Hollywood publike. Bum.

Je "precenjeno" Meryl Streep. # Oskara pic.twitter.com/hsSn80E7e2

- Uribe DJ (@UribeDJ) 27. Februar 2017

4. Vagina Slip

Eek. Glumica Blanka Blanco, koji je glumio u Showgirls 2 i Teen Star Academy, isao tamo-amo na crvenom tepihu sinoć u žutom butina visoke split haljina, ali je doživio nezgodu kada joj vaginu došao da pozdravi. To butina visoke split bio previše prokleto visok.

5. Nicole Kidman stvarno ne mogu da aplaudiraju

Twitter nije najviše prašta mjesto je to? Ne. Internet nije mogao odoljeti ruga Nicole Kidman za nju vrlo, hm, jedinstven pljesak. Reakcije su bile prilično smiješno. #SealClap, anyone?

Nicole Kidman ili izuzetno dobro prerušena pečat? pic.twitter.com/dE7L1DdEKS

- southpaw (@nycsouthpaw) 27 Februar 2017

6. Dakle, to je ko Ryan Gosling 's sestra...

Možda su imenovani, ali Ryan Gosling je njegova sestra i njegov datum za Oskara, umjesto njegova supruga, Eva Mendes, do Oskara. Twitter je pitao "Ko je ta devojka?" - Mandi Gosling FYI.

8. Meryl Streep udarila je Karl Lagerfeld za "laganje i klevetanje nju"

Ne kači se sa Streep. Meryl je objavio izjavu rekavši da neće prihvatiti Lagerfelda izvinjenje nakon što joj je lagao i "oklevetan" nju. Lagerfeld je ranije objavio izjavu WWD rekavši Meryl je odbio da se ove godine nosi Chanel haljinu nagrade jer Chanel odbio da "joj isplati". To je nešto što Streep je odbijen. Ona je potresla izgledaju lepo u Ellie Saab umjesto. Uzmi to, Karl.

9. Denzel Washington udaje Chicago par

Jimmy Kimmel nije mogao da odoli vuče malo štos za Oskara. On je uređen za turistički autobus koji se "oteti" i preusmjeren na Oscara, gdje su Chicago par Gary Cole i njegova zaručnica Vicki mina u braku od Denzel Washington. Kao i ti...

Denzel Washington samo "officiated" vjenčanje na #Oscars: "On je Denzel, tako da je legalno." https://t.co/FDxhW5NYXD pic.twitter.com/pdTeot9Eth

- ABC News (@ABC) 27. Februar 2017

Oscara 2017. Svi neverovatno haljine na crvenom tepihu u