Svi Sveti 2018 intervju crvene zastave | BA.rickylefilm.com
Stil

Svi Sveti 2018 intervju crvene zastave

Svi Sveti 2018 intervju crvene zastave

All Saints na 90-tih godina, društvenih medija i pravi povratak

Kul djevojka grupa 90-ih godina su se vratili s novim albumom Crvena zastava nakon pauze od 15 godina. Upoznali smo se s njima u Londonu da razgovaraju 90s mode, zašto su ujedinjeni nakon tako veliki publicitet ispasti i kako je to biti povratak u 2016. Godini...

Melanie Blatt, Shaznay Lewis, Nicole i Natalie Appleton udahnuo svjež zrak u teeny-bop pop val koji je dominirao britanski muzike tokom slavne dane 90-ih godina. Oni su se bori protiv cool, u kombinaciji sparnom R & B s urbanim ruba, pod uvjetom inča bezbroj kolumna datira velika imena decenije i donio novo značenje "girl power" na stolu. Ali ni na koji način je to bez komplikacija.

Njihove karijere bio je nalet veliki publicitet pada outa i nakon njihove split 2001. Godine, navodno nakon borbe preko jaknu fotografiju setu, izgledalo je kao da nikada ne bi reforme. Da li su oni samo treba vremena? "Prostor je toliko važno", kaže Melanie Blatt. "Mislim da smo definitivno ne bi bilo na mjestu sada smo, koji je kao najbolje mjesto smo ikada bio u, bez njega. Znaš da ne propustite nešto ili cijeniti dok ga nema i mislim da je po imajući to vrijeme, osim, definitivno smo shvatili. "

Osim kratkog solo projekte, bend su u velikoj mjeri ostao izvan pažnje od ranih Noughties da je imao šestero djece između njih. Kada su raspustili, muzička industrija je bio vrlo različit zvijer. "Čitava društvenih medija stvar nije postojao prije, toliko promijenio, čak i način na koji album izlazi tako da se samo sve ponovo učenje", kaže Shaznay.

"Uspjeli smo se izvući sa puno - smo proveli puno više vremena pio tih dana, tako da bi bilo vrlo opasno", Natalie smeje.

Jesu li oni bili nervozni pravi povratak u vreme gole-it-all-kroz-Instagram osoba? "S obzirom na određena iskustva u prošlosti, bilo da se radi sa medijima ili ne, mislim da smo imali blagi strah samo što se tiče šta da očekujem, ali prijem je bio izvanredan", kaže Melanie.

Kao treći najprodavaniji UK ženski bend svih vremena, morate se zapitati što savjet oni bi proći do nove generacije pop zvijezde. "Da bi bio glazbenik ili umjetnik, vaša namjera mora biti u redu", Melanie odražava. "Osobno, ako imate dobru namjeru iza toga ja sam za to, ali moraš napraviti greške da učimo od njih, znaš?"

Ulaznice za prvi službeni okupljanje svirku grupe na londonskom KOKO u ponedeljak uveče rasprodane u roku od 60 sekundi i dobila odlične kritike. Ali, na 15 godina i 12 novih staza kasnije će navijači ipak dobiti Svih Svetih popraviti znaju i vole s novim rekord? "Ako ste bili fan natrag u dan kad će mi se novi album", kaže Nicole. "Uz toliko puno iskustva pod našim pojas, mislim da je sada bio trenutak da pustite nas da radimo ono što smo htjeli i to je upalilo."

Kao intervju približava kraju, ne mogu ostaviti bez pitanja samo jedno pitanje. Hoćemo li ih ikada ponovo vidjeti u ovim zloglasnim borbenim pantalone? Sastao sa hor smijeha, Nicole potvrđuje: "Mi ih još uvijek imaju, oni su samo tanji verzija."

Crvena zastava je dostupna na internetu i širom zemlje od 8. April 2016. Godine.