Teslog blog Alessandra Steinherr - James Duigan | BA.rickylefilm.com
Stil

Teslog blog Alessandra Steinherr - James Duigan

Teslog blog Alessandra Steinherr - James Duigan

To je vrijeme za intervenciju

Današnje može-do mantru: "Nikad ne odustati samo zato što se okliznuo se - uvijek možete pokušati ponovo."

Ja sam gotovo previše sramota da priznam - ali sam se okliznuo se. Nekako se dogodilo postepeno i nisam ga shvatiti na prvi. Kada sam pokušao na moj favorit farmerke jutros i nisam mogao da ih zakopčati, kunem se moja prva pomisao bila je "Prokletstvo! - moraju se smanjio na pranje ' Onda sam težio sebe i dragi - ja sam stavio na 5kg (11lbs). Eurgh! Glavni udarac u stomak. Je curvy 12 je sada više od velikodušno veličine 13!

Ja stvarno ne znam šta se desilo - ona se uvukla se na mene polako. Jedem pravilno i redovito vježbanje. Pa gdje sam pogrešio? Izgleda da sam samozadovoljni - dok sam dobro jesti, kontrola dio je otišao kroz prozor (ne to nije u redu jesti čitav kesu oraha u jednom obroku, kao zdrava kao što bi mogao biti!). Što se tiče mog treninga, pretpostavljam da su radili gotovo istu stvar za neko vrijeme, a možda i ne osporava moje tijelo na pravi način.

Osećam da je vrijeme da se prebacite se moja rutina i pronaći pametniji dan u dan-out način ostvarivanja i ishrane koji će mi dati malo pogurati - Nemam želju da se vrati težine sam izgubio. Kao što sam imaju tendenciju da se malo sve posvuda znam da držati u pravilnom rasporedu, kada je u pitanju hrana i vježbe će mi pomoći da se vrati na pravi put.

Ne želim kratkoročni restriktivna dijeta, jer oni ne rade na duge relacije - ali treba mi plan. Pročitao sam bezbroj get-fit knjige i iskreno ni jedan od njih me inspirisao mnogo - većina su previše gimmicky, komplikovane ili samo izgleda da su u vezi brzo popravke.

Onaj koji želim da daju go je 'Clean & Lean Diet' James Duigan. To je puno šminke smisla ishrana i vježba ideje koje su oko doživotnu promjene nije pad od gladi vodič dress-size-u-dva-dana! James zna stvar ili dvije o velikim, zdrava tijela (trenira Elle Macpherson i Rosie-Huntington Whiteley). Očigledno nisam dobio blagoslovljeni gene supermodel - ono što mi se sviđa način James je da se radi o stvarnom tijela previše. Raskošnih djevojka na naslovnici svoje knjige je njegova djevojka Christiane - koji je izgubio 9kg (19.8lbs) i dobila zategnut ljuljanje oblik sljedeći James method.I've je video u tijelu - ona izgleda incred.

Dakle - Ja ću pratiti 2 sedmice kickstart kao što je opisano u knjizi i diarise ga svakodnevno u mom blogu. Prvi dan je ponedjeljak - ako želiš da mi se pridružiš, izaći i dobiti knjigu ovog vikenda i hajde da se čisti i nasloniti zajedno.

'Clean & Lean Diet', 12 € je dostupna na www.amazon.com i www.bodyism.com