TV emisije koje ne morate počinjati na početku gledati | BA.rickylefilm.com
Stil

TV emisije koje ne morate počinjati na početku gledati

TV emisije koje ne morate počinjati na početku gledati

11 TV emisija ne morate gledati kako

Happy efikasan gleda!

Možda smo generacija pijanci-gledanje, ali ponekad može izgledati kao prevelik obavezu da počne seriju od početka ili u cilju. Svi smo bili tamo, pridružiti stranci prekasno, hype je nestala, a ti ostavio hrabrim drame sve na usamljen.

Pa, ne više. Naš izbor iz serije koji ti ne treba gledati od samog početka ili kako će osigurati da možete se pridružiti u tim uredu chat bez potrebe da ostanu na kauču za dana na kraju gleda svakoj epizodi back-to-back i pitala ako bi radili nešto produktivnije.

Prijatelji

Svi znaju osnovne priču u Friends, a dok možete biti teško da naći nekoga ko nije video svih 10 serija emisije (Comedy Central ih igra na petlji), tu su zapravo rijetka vrsta ljudskih tamo da nije ikada vidio jednu epizodu. Cue šokirana lica. Sve što treba da znate je, Rachel i Monica su školski prijatelji, Rachel i Ross su zapravo nije na pauzi i dobro, da, ostatak možete prilično pokupiti.

Zavičaj

Svake sezone predstavlja drugačiji napad protiv SAD-a, tako da dok je moguće gledati samo nedavne serije Homeland, prve dvije sezone su najdramatičniji. Ali evo osnovni princip, Carrie je bipolarni agent CIA i ona ima smisla za uštedu dan.

Black Mirror

Svaka epizoda je potpuno drugačija priča. Dok oni će vas oduševiti s obrtima i zastrašujuće mogućnosti da oni mogu zapravo isparavati biti naš distopijske stvarnosti, možete gledati jedna epizoda ovdje bez grebanje glavu zbunjenost.

Narcos

Ako niste imali priliku pogledati prve dvije sezone od omiljenih subtitled serije svima, ne brinite na sve. Možete zapravo samo preskočiti pravo ispred najnovijim treće sezone. Sve što treba da znate je Pablo Escobar je mrtav (nije spojler, samo povijest), a ti si dobro ide. To je u osnovi potpuno novu priču sa potpuno novim kartel. Takođe je mnogo uzbudljiviji od sezone dva - ali to je samo jedan devojke mišljenje.

That '70s Show

Iako je SO pijanka-stanju (epizode su samo 20 minuta), nije puno zapravo mijenja epizode do epizode. Za ljubitelje tvrdokornih, znate svoju pravu. Oni su grupa visoko školskog postao koledž (ish) studenti koji odmarati u glavnog lika Eric Forman podrumu. Vrijedan sat iako, ako ne i za Lols onda za modu.

Bijeg iz zatvora

Dok su zapravo najbolje, iz sezone tri godine pa nadalje prvih nekoliko sezona Prison Break, Michael Scofield se baca u novi zatvor gdje on pokušava pobjeći od i različitih priča u svakoj. Imajući to u vidu, vi ste više emotivno uključeni nakon gledanja to od samog početka, pa možda ovo ne bi trebalo da budu uključeni u ovaj popis.

Modern Family

Modern Family je jedna od najboljih komedija i epizode su prilično kratki. Riječ je o tri obitelji, sve je povezano, ali epizode ne nužno ne treba da se gleda u kronološkom redu. Ali bilo je već devet serije, tako da može biti zastrašujući da nadoknadim.

The Fresh Prince of Bel Air

Jedna od najboljih stvari o gledanje The Fresh Prince of Bel Air je 90-ih godina stil koji je major ormar ciljeve. Kontekstu šou je objašnjeno u uvodnoj pjesmu i ako su žive ispod kamena, od vas će znati reci na to. Kao što svaka epizoda je drugi dan sa različitim (i urnebesno) nova dilema Will, oni mogu gledati kao i kada je potrebno malo razveselimo.

Kako I Met Your Mother

Kup ne svima čaja, ali HIMYM je komedija zlata. Ona je zasnovana na grupe koja živi u New Yorku - to je neka vrsta Prijatelji 2010. Godine, početi. Glavni junak, Ted Moseby se priča o, pogodili ste, kako je upoznao svoju buduću djecu majka. U seriji, on se pridružuje Neil Patrick Harris, koji igra ženskarenje neženja Barney Stinson. To je urnebesno I na Netflix.

Bijela kragna

Sanjarsko Matt Bomer glumi bijelo-okovratnik krivično uključen FBI stručnjak na svim stvarima umjetnosti, vrijednosnih papira i krivotvorenja, ali može li se vjerovati? To je osnova, sada uživajte!

Criminal Minds, Hawaii Five-0, NCIS, Law & Order itd

Ove emisije su, naravno, vrlo različite, ali faktor ujedinjenja je definitivno da svaka epizoda = drugačiji zločin (uz neke iznimke). Ali, to obično znači da nije bitno da gledam od početka, osim ako ne želite znati nešto više o privatnom životu od detektiva / radne grupe, itd