Veliki Britanci pišu takmičare 2018: Upoznajte Flo, Steven i Sofi | BA.rickylefilm.com
Stil

Veliki Britanci pišu takmičare 2018: Upoznajte Flo, Steven i Sofi

Veliki Britanci pišu takmičare 2018: Upoznajte Flo, Steven i Sofi

Great British Bake Off 2017: Upoznajte pekari ćeš biti opsjednut

Paul Hollywood obećava ovogodišnji takmičari su "najbolji još" 🍰

** UPOZORENJE Ovaj članak sadrži informacije o prvoj epizodi, ali ne otkrivaju zvjezdice pekar ili koji je izglasan od **

Izbijanja zvezda Great British Bake Off 2016. Selasi osvojila srca britanske javnosti sa svojim stavom rashlađeno-out i izuzetno zadovoljavajuće vještine cijevi. Dakle, to se postavlja pitanje, ko će biti ovogodišnji Selasi?

Okružen kontroverze nakon što je emisija preselio iz BBC Channel 4, večeras Great British Bake Off će otkriti koji je postavljen da bude favorit pekarski nacije. Ali ko će impresionirati novog sudiju Pru Leith i Bake Off veteran Paul Hollywood?

Upoznajte klasi 2017. Godine.

Flo

Liverpool-rođen majka i baka, Flo je full-on joker. Ne samo da je ona dobila dar brbljanje (to je ako možete shvatiti njen brzo govori Liverpudlian naglasak), ali ona ima talenta da iza toga - njen lubenica torta će da proradi za postavljanje tvoje pet dnevno. Flo definitivno zna svoj put oko Tjedan torta, tako da mislim da će sijati na desert Weeku.

Steven

Steven je vjerojatno Dark Horse ove sezone. Iako on nije dao veliku količinu vremena na ekranu u prvoj epizodi, njegov kuhanje govori. Njegov iluzija 'kolač koji ne izgleda kao torta "SHOWSTOPPER je zaista izuzetan. Peg smo ga za finale - ste čuli ovdje prvi.

Sophie

Bivši oficir u Royal Artillery, Sophie je definitivno dobio čitav niz kreativnih kreacije u svom arsenalu. Bore za uvaženi naslov Great British Bake Off nagrade 2017. Godine, Sophie je šampanjac torta će vas oduvati (pun nije namijenjen).

Kate

Amater kovač - da ste pročitali da je ispravno, Kate donosi alate njene trgovine na ovogodišnji Bake Off. Rodom iz Merseyside poput njene kolege pekar Flo, Sophie nikada ranije nije napravio mini čokolade roll. Zanimljiva činjenica.

Liam

Najmlađi od pečenja gomila, Liam ima mnogo toga da dokaže ali očekujemo velike stvari od njega. Stručnjak za Instagram je omiljeni desert 'Freakshakes' prema njegovim VT, mislimo da će dobro na Biscuit Week. Mogu Liam pošaljite ostatke njegovih neverovatnih palačinke kolač u kancelariju GLAMOUR?

Stacey

Svake godine postoji "re-izvršitelj" na Bake Off, koji je u vrlo ograničeno vrijeme naslone uspeva da počne od početka. Ovo je Stacey. Ove sedmice je imala prilično noćna mora, ali ćemo dalje volim da joj crveni baršun torbu torta na bilo noćnog izlaska.

Yan

Yan možda su zaboravili da uključite pećnicu, ali ona donosi nauku stranu kuhanja na ovogodišnjem sajmu. Trenutno laboratoriju istraživač, mi smo opsjednuti njom ramen iluzija tortu.

Kris

Rak preživio Chris voli razvoju zdravih recepata i kombinacija neobičnih okusa kako bi se osiguralo vam fix kolač bez krivice.

Julia

Julia donosi njen ruski korijene u The Great British Bake Off sa jedinstvenim kreacijama koje spajaju svoje dvije nacionalnosti.

Džejms

Po sopstvenom priznanju "ćelavi pečenje bankar", James raste (i / ili krade) povrće iz svoje parcelacije da je on uključuje u svoju voćni kolač.

Tom

Arhitekta Tom može biti i ove godine je "vruće" takmičar, imat ćemo samo da vidim da li je on podiže temperaturu u epizodama up-dolazi.

Peter

Manager IT program Peter tvrdi da je njegova specijalnost je francuski kolači tako da smo vrlo uzbuđeni za njega da nam pokaže ono što je napravljen od na Patisserie Week.