Vesti Wanted split Rumors - Dnevne vijesti o slavnim novinama | BA.rickylefilm.com
Stil

Vesti Wanted split Rumors - Dnevne vijesti o slavnim novinama

Vesti Wanted split Rumors - Dnevne vijesti o slavnim novinama

Siva oštro kritikovao Max George nakon The Wanted split intervju

O dragi. Ex-The Wanted pjevačica Siva nije zadovoljan sa svojim bivšim kolega iz benda Max George.

Fanovi benda će znati da "privatnom životu" bili krivi za rastuće napetosti između dječaka - i prema George, u svakom slučaju. Ali Siva je uzvratio u intervjuu za MailOnline, rekavši da su njegove tvrdnje bile "šok i nepotrebno".

"Nismo imali pojma", rekao je Max intervju.

"Svi smo imali telefonski poziv i dao svoj lični misli o tome gdje želimo da idemo i mi smo dali izjavu. A izjava je ono što smo svi dogovorili, tako da je bilo dosta šok da imam nedavnom članku izlaze iz Max, za mene i navijači jer smo saznali u isto vrijeme. "

On je nastavio da Maxov komentar o ličnim odnosima izazivaju pitanja bila "neistina i krajnje nepravedan", umjesto da okrivljuju izgled dječaka na realnost pokazuju The Wanted Life za izazivanje raskola u bendu.

"Mislim da uradi emisiji smo sve vrste znali gdje smo stajali i iz koje sam osjetio kao da je neki osjećaj... Osjećao sam se kao da je svaki čovjek za sebe gledajući unazad kada emisiji aired.I've nikada nije bilo tako i ja nikad zapravo nisam video dok sam se osvrnuo na sajmu. Mislim da je to u kojoj smo izgubili tim elementa i odatle nekako je otišla. " Osim drama s Max ipak, Siva insistirao je da će razgovarati s njim u "pronaći put naprijed i da odrasli o tome"

"Svi mi momci su kao braća, to je sve što sam ikada poznata, a mi idemo na turneju zajedno i mislim da ćemo samo da budu profesionalni jedni sa drugima i daju fanovima dobru predstavu, jer je sve o navijači na kraju dana. "

Momci su postavljeni na čelu off na oproštajnoj turneji prije razišli - tako prst prešao nikakve tenzije se briše dok oni put pod noge!

U ponedjeljak 27 Januar, pisali smo.

The Wanted 's Max George je otvorio o odluci benda da napravi pauzu nakon predstojeće turneje.

"U proteklih godinu dana došlo je do puno napetosti", rekao je George. "Naši privatni život nas je vozio apart.

"Stvari su se počele dešavati i bili smo drifting. Nekada smo biti tako bratski pakt, ali je počeo da se osjećaju kao da nije bio više Wanted".

Pjevač je također otkrio da je nekoliko članova benda žele istražiti druge muzičke projekte.

"Imali smo vrlo težak razgovor." Naš menadžer Scooter Braun nas pitao ko bi želeo da se korak nakon obilaska i pokušati učiniti nešto svoje. Ja i Nathan su rekli da imaju druge ambicije. "Mi smo bili spremniji od drugih, jer smo gledali, kako stvari su se događa s bendom u proteklih nekoliko mjeseci."

IZVOR: DIGITAL SPY

Dana 24. Januara 2014. Godine, napisali smo.

Juče je otkrio smo vijest da The Wanted momci najavili da će ići svojim putem nakon njihove predstojeće turneje.

Kao što možete zamisliti, na saslušanja vijesti, fanovi su devastirani u najmanju ruku - i The Wanted počeo da trend na Twitteru roku od nekoliko minuta.

Jedan navijač na tviteru: "To je kao da umirem iznutra uzrok željenog, oni su dio mog života, oni su mi pomogli kad mi je trebala pomoć, a sada ću biti sama." [Sic]

Eek!

Momci su potom je na Twitteru da smiri svoje fanove dole i uvjeriti ih da imaju turneju i novi singl.

Mi samo želimo da ponovo reći hvala vam svima na masivne ljubavi i podrške, to znači mnogo za nas. Volimo vas!

- je želio (@thewanted) 22. Jan 2014

Zaista cijenim sve vaše podrške. Ne mogu čekati za turneju i da vrlo brzo vidjeti mnoge vaše lovely lica!

- je želio (@thewanted) 22. Jan 2014

Cijenim kako strpljivo ste čekali vijesti koje dijele danas; Radujem se sve avanture koja je ležala ispred s vama naše strane!

- je želio (@thewanted) 22. Jan 2014

Dana 23. Januara 2014. Godine, napisali smo.

The Wanted uzimaju put nakon svoje svjetske turneje, bend je najavio je danas u izjavi.

Tom, Max, Jay, Siva i Nathan su "kolektivno odlučili da treba vremena da se nastavi lični nastojanjima sljedeći zaključak turneje".

U saopštenju se nastavlja:

"Bend želi naglasiti da svojim navijačima da će nastaviti kao The Wanted i radujemo se mnogo uspješnih projekata zajedno u budućnosti. Oni zahvaliti svojim navijačima za njihov nastavak ljubavi i podršci i radujem se što ću ih na turneji."

Međutim, to nije kraj benda - oni su upravo izdali svoj novi spot i singl Glow in the Dark i dalje će nastupiti na svojim Word of Mouth Tour.

Poslušajte jedan ispod:

U ponedjeljak 7. Oktobra napisali smo.

The Wanted su najavili 2014 World Tour. U Chasing The Sun pjevača će igrati 14 datuma širom Velike Britanije i Irske, u znak podrške svoj novi album od usta do usta, u martu i aprilu naredne godine. Velikoj Britaniji noga emisije počinje u Liverpoolu 14. Marta, a grupa će igrati datuma u Aberdeen, Glasgow i Manchester prije nastupa na Birmingham je LG Arena, 20. Marta. Britanski boy bend će potom otputovati u SAD-u i Kanadi za 21 emisije, počevši s datum u državi New York, početkom aprila. Turneja će onda i zaustaviti preko u Kansas City, San Francisku i Orlando. Pjevač Max George je rekao: "Ne možemo čekati da se vratim na put, za ono što je naše najveće turneje do sada... Jedna od najboljih stvari o tome u bendu se nastupa pred navijačima, a za to širom svijeta je uvijek bio naš san. Svake noći će biti jedna duga party! " The Wanted treći studijski album će biti objavljen 4. Novembra. Ulaznice za turneju Velikoj Britaniji u prodaji ove subote u 09:00. IZVOR: DIGITAL SPY

20 razloga zašto We Love The Wanted