X Factor sudije i domaćini tada i sada | BA.rickylefilm.com
Stil

X Factor sudije i domaćini tada i sada

X Factor sudije i domaćini tada i sada

The X Factor sudija i domaćina: Onda i sada

Ovogodišnji X Factor obilježava trinaestu godinu na našim ekranima, dugo trajanje u kojem je predstava je okrenuo dvanaest različitih sudija (a još više izlagača).

Ali dolazi puni krug za 2016. Godinu, sa iskusni omiljene Nicole Scherzinger, Louis Walsh, Sharon Osbourne i Simon Cowell se vraćaju da bi sudije postavi (i Dermot i Rylan vraća za hosting dužnosti) osvrćemo na to kako su emisije cast promijenjen u tom vremena.

Ikada snižavanje košulja tipke Simon da Rylan je izbijeljenog gnashers, evo Team X Factor iz prve serije do sada.

Sharon Osbourne

Nakon što je bio dio originalne postave u 2004. Godini (i propuštene očajnički u svakoj seriji ona je bila daleko od), predstava jednostavno ne bi bilo pravo bez Sharon Osbourne, aka kraljica The X Factor. Od nje serije 1 debi, Sharon je učinio da se smeje sa svojim zaraznim kokodakanje i uzeti-ne-sranje pristup suditi.

. Znači mi smo oduševljeni da je ona bila cast za najnovije serije. Sharon i dalje ljulja njen potpis crvenu kosu, crna odijela i glasno pribor, koji nam drago.

Nicole Scherzinger

Ex-Pussy Cat Doll ispred žena Nicole Scherzinger prvi pridružio panela za serije 9 u 2012. Godini, uz ko-sudije Gary Barlow, Tulisa i Louis Walsh. Ona je bila hit za nju šampanjac ličnost, urnebesno Americanisms ( "YAAAAAS" i "Shamazing") i njena sklonost da se upali u pjesmu - stavljanje većina takmičara na sramotu u procesu, naravno.

Nicole suditi za još niz u 2013. Godini, prije odlaska panel usred glasina da želi da se fokusira na svoju muziku. Ali ne bojte se, nije prošlo dugo dok Nikol ponovo potpisan isprekidana linija i ona je sada ponovo da nam daju sve Lols za 2016. Izgleda-mudar, zamjene njene duge tamne brave za ombre situaciju, Nicole je i dalje tražim kao klisura kao davne 2012. Godine.

Simon Cowell

On je suština da drži X Factor zajedno (svi smo ga propustili u godinama koje je bio odsutan suditi X Factor SAD), tako da se samo osjeća pravo da Simon Cowell pridružuje originala Sharon i Louis za panel za ovu godinu.

Što se tiče njegov stil, on je izgubio visokog struka traperice i njegova dekolteom vidio dramatičan pad.

Louis Walsh

Louis Walsh je i dalje X Factor je najstariji sudija sa jedanaest serije vladavine. Ovo sve završilo u 2015. Godini kada je Louis je navodno otpušten od strane proizvođača. Ali na kraju, gledatelji (i Simon, jasno) propustio svoje prisustvo na panelu.

Ipak, kao npr, isto kao što je učinio 2004. Godine, vratio se i ove godine spremni pronaći neke više talenta (poželjno irski).

Rylan Clarke

Rylan Clarke je svoj X Factor debi u istoj godini kao Nicole za serije 9, ali on je bio na suprotnoj strani od žiriranja stola. Kada smo prvi put primećen njegova peroksid brave i čuo njegovo East London naglasak, nismo ni zamisliti da ćemo se vidjeti Rylan dalje od nekoliko audicija gegovima i Boot Camp Lols. Ali kako nije u redu smo bili.

Nakon što je njegov čuveni sudija Kuće trenutak (gdje je vrištao, plakao i zagrcnuo se kroz Nikol mu kaže on je stigao do live emisije), Rylan ličnosti osvojio preko jednog naroda. Nakon Celebrity Big Brother cimer stint u 2013. Godini, Rylan sletio sebi predstavljanje ulogu u CBB-a bit sa strane, prije nego uzimajući svoj razgovor show, Up Late sa Rylan. Za ovu godinu, vraća se u svoj dom kao voditelj Xtra Factor zajedno Matt Edmondson (minus bijeljeni brave).

Dermot O'Leary

Dermot O'Leary domaćin emisije za čitavih sedam sezona od 2007. Godine do 2014. Godine, tako da je metež od navijača kada je teška srca najavio da neće vratiti sljedeće godine. Navijači očajnički propustio svoju sposobnost da se provlače kroz ovo neugodno situacijama, ostanite mirni u testiranju uživo TV trenutke i smijali su se zajedno kada Dermie (kao što je on od milošte postao poznat) ugušena smeh kada je trebalo da ostane ozbiljna. Poznati Sudije Kuća trenutku Rylan je uključena u cijenu.

Dakle, naravno, bili smo chuffed kada Dermot je potvrdio da će se reprizirati svoju ulogu za ovogodišnji šou. On je i dalje izgleda dobro kao i uvek. Živela Dermot.