Ženska TV odjeća - Kopiraj Carrie Bradshaw stil | BA.rickylefilm.com
Stil

Ženska TV odjeća - Kopiraj Carrie Bradshaw stil

Ženska TV odjeća - Kopiraj Carrie Bradshaw stil

TV Outfits Bilo bi nam drago Buy

Serena van der Woodsen Claire Underwood - to su TV junakinje bismo najviše voljeli da oponašaju stil-mudar.

Serena van der Woodsen zlata Blazer

Tehnički većina Gossip Girl odjeće bili dostupni za kupovinu, ali nažalost imao dizajner cijena oznake da odgovara oznaka. Ljepotu opsega Skandal je da je svrha cijena kosi na civile, što je razlog zašto bismo voleli modne suradnje bogova skupiti pristupačan verziju ovog zlata Pucci blejzer. Molim.

Claire Underwood je olovka haljina

Ništa ne kaže "Ja sam gazda 'poput Claire Underwood odijela. Izazivam bilo koga da ne kanališu neke od svojih (zastrašujuće) poslovne sposobnosti u ovoj pripijenu olovka haljinu. Čak i ako niste zapravo gazda, vaš direktor će gledati leđima.

Rachel Green traperice

Traperice (i prijatelji mode u cjelini) je izgubila u stilu divljini za dobru petnaest godina, ali ove godine Rachel ormar imala preporoda kao masterclass u tome sportu trend 90-ih godina i dalje izgledaju kao odrastao. (Ne kosu, iako, ne kosu.)

Lady Mary crvenoj haljini

Ah, da imaju novca i gornje kore postojanja koja vam omogućuje da plutaju po ceo dan u potpuno nepraktično haljine poput Lady Mary. Ova crvena haljina (prvi put viđen na Catherine Zeta Jones u 2007. Godini smrti Defying Acts - kako je to za neke pamet recikliranje TV kostim) je Downton vrhunac.

Megan Draper srebrni kombinezon

Ako Mad Men je kupca dizajner Janie Bryant mogao da osmisli cijelu liniju na osnovu ormar Megan Draper da bi bilo idealno, ali ako bih mogao birati samo jedan pogled to mora biti ovo nokaut srebro kombinezon.

Rayanne Graff je sve

Gdje Coco Chanel stil mantra je "uzeti jednu stvar ', Rayanne iz My So Called Life živjeli po' sve stavi na. Odjednom.' Dugim rukavima ispod kratkih rukava, sukobljavajući grafike, svijetle hulahopke, vojničke čizme, ona je moderna dan Grey Gardens eksperiment u dressing kako ti prokleto dobro molim te.

Carrie Bradshaw je opremljena haljina

Mogli bismo posvetiti cijeli galeriju Carrie ormaru, a to je blizu nemoguće odabrati jedan outfit. Međutim, kao što je to moja galerija, glasam za ovaj broj iz sezone dva. Nositi u kombinaciji sa štiklama, biker čizme, ili s ogrlicom ime-ploča, Ray Ban avijatičari i krevet za kosu (moja omiljena Carrie izgled), ovo je savršeno habanje nigdje haljinu.

Denise Huxtable je boho izgled

Denise Huxtable u Cosby Show je najbolja sestra TV-a (imam slutio da će u Cosby-zemljište bih biti dosadni Rudy, ili swotty Denise). Ovdje ona zakucavanje trend sportsko-luxe u tipičnom Insouciant stilu. Trenerku, dugme štampani dole i polirao do stanova. Gotovo.

Audrey Horne je plisirane suknje

O Bože volim Twin Peaks, i Audrey retro geek šik posebno. Ovaj high-struk, tele-dužina vunene suknje, slatka angora džemper i crne i bijele brogues je klasična Audrey - na pola puta između gran i glam.