Zoella Zoe Sugg Blogger Vlogger girl online - Izlazak iz Interneta | BA.rickylefilm.com
Stil

Zoella Zoe Sugg Blogger Vlogger girl online - Izlazak iz Interneta

Zoella Zoe Sugg Blogger Vlogger girl online - Izlazak iz Interneta

Zoella objašnjava "odvikavanja internet" glasine

Obožavala YouTuber Zoella (AKA Zoe Sugg) imala je rollercoaster nedeljno - prvi je postala najbrže prodavani autor 2014. Godine, a onda je udario nepravedan tabloida špekulacije o tome da ona nije napisao njoj bestseleru Girl Online sebe.

A za nekoga tko je napravio joj je slavu i bogatstvo putem društvenih medija, Zoe uzvratio joj kritičari na Twitteru.

Prvo, ona je pisao objašnjenje zašto je imala neke razumljivo pomoć u pisanju svojoj knjizi:

Ovo bi moglo odgovoriti na neka od vaših tvitova! X pic.twitter.com/NCuC3VhxiG

- Zoella (@Zoella) 7 decembara 2014

Ali onda, kad sve negativne pritisnite pažnju postalo previše, Zoe udario i rekao da će ona potrajati nekoliko dana sa interneta jer je "zamagljuje se [njen] mozak".

Izdržati sa mnom vlogmas. Uzimam nekoliko dana van i sa interneta jer je zamagljivanje moj mozak. Hvala na razumijevanju ❤️

- Zoella (@Zoella) 8. Decembar 2014

Zatim, kada bezbroj medijske kuće prijavio da Zoella je "otkaz na internetu", vratila na Twitter da razjasni vijesti i pozovite pritisnite "sad", pisanje:

Novinarima pisati stvari o tome doslovce smiješno! NISAM otkaz YOUTUBE. Opet, okrećući stvari da dobije na more. Tužan.

- Zoella (@Zoella) 8. Decembar 2014

Naravno, Zoe je legija vjernih navijača podržala njenu odluku u potpunosti, pisanje komentara kao što su "Jako mi je žao zbog svega što se događa upravo sada" i "Ne slušajte ih!".

Zoe dečko Alfi Deyes, koji vodi veoma uspješan Besmisleno Blog, također tweetovao, pisanje:

Samo da znate :) Zoë i ja ćemo uzeti nekoliko dana iz dnevnih vlogging da imaju malo vremena da naš sebe x

- Alfie Deyes (@PointlessBlog) 8 Dec 2014

Oboje smo bili tako zauzeti nedavno radi na različite stvari, pa će mali odmor učiniti nas dobro kao nismo proveli odgovarajuće vrijeme zajedno x

- Alfie Deyes (@PointlessBlog) 8 Dec 2014

Hvala na razumijevanju! manje 3

- Alfie Deyes (@PointlessBlog) 8 Dec 2014

Zatim je dodao:

Imajući isključiti moji komentari kao što neki od vas vole da se glasine da imam 'otkaz' youtube. Im dozvoljeno nekoliko dana slomiti ako želim x

- Alfie Deyes (@PointlessBlog) 8 Dec 2014

Nadamo se da će Zoe dobiva pauze da joj treba - zašto ne neko ko je napravio takav uspjeh i sama da svi podržavaju, čak i ako je ona imala malu pomoć usput?

U srijedu 3 decembra 2014. Godine, napisali smo.

YouTube mode i ljepote izvanredni Zoella ima još jedan veliki uspjeh ispod pojasa - svoj debitantski roman Girl Online je postao najbrže prodavani tvrdom povezu 2014. Godine, prodaje više od 78.000 primjeraka u prvom tjednu sam. Zoella je također uživao prodaje debi autora ikada silazno sedmice.

Napisala je na Twitteru joj čuđenje i oduševljenje, pisanje:

Ja sam legalno oduševljeni ovim. Ja nikada u milijun godina mislio da je toliko mnogo od vas će pokupiti kopiju Girl Online. Gotovo da plače.

- Zoella (@Zoella) 2 decembar 2014

Zoella poslao svoje fanove do ludila prošle sedmice, koje se pojavljuju na Waterstones Bluewater da potpiše Girl Online, sa stotinama djevojčica čak i plače na sam pogled na nju.

Zoella, koji ima milione i milione YouTube pretplatnika i koji je ušao u istoriju bestseler dostižući broj tri na Amazonu Bestseller grafikon pred njom knjiga je čak i od (zbog unaprijed naruceno), je sada favorit godina svaki tinejdžera - i njen uspjeh je sve sama.

Zoella, pravo ime Zoe Sugg, osvojio je Radio 1 nagrada Teen za drugu godinu zaredom, istaknuta u novembarskom izdanju Voguea i pridružio Sir Bob Geldof da peva sa Band Aid 30. Dakle, vijest da se očekuje njen Penguin-objavljena knjiga pogoditi broj jedan ovaj Božić će bez sumnje biti šlag na tortu fantastična godina za 24-godišnjeg.

Uspjeh Zoella je sve do svom blogu, vlog, i veselo, relatable stav. I mi smo svi za pljeskala pametan samo-starter - bravo, Zoe!

25 Ispod 25 paziti U 2015. Godini